שרשור שגעונות, IF U WILL

IC4

New member
בקשר למקס פיין ../images/Emo13.gif

כן גם קוראים לזה BULLET TIME ככה שאין (כמעט) ספק לגבי זה בכלל מקס פיין זה סרט אחד מעוות
לי אגב זה יותר הזכיר ממנטו כל הזמן הדמות מדברת אבל ההקשר למטריקס הוא ברור ביותר, אם איני טועה גם עשו למשחק MOD של מטריקס. אני מתגעגע גם לסרט וגם למשחק

סליידר

New member
../images/Emo13.gif

אה כן, אה בולט טיים, זה מה שהפך את מקס פיין למשחק השנה. אגב, מי שרוצה , יש לי את המוד הזה לאנריל טורנמנט, וזה רק 50K. ביי סליידר

IC4

New member
50K ?!?!!? ../images/Emo32.gif

גורם לך לחשוב שמקס פיין לא היה כזה קשה לתכנות

סליידר

New member
תגובה ורשמים מהיום הרביעי

סה"כ המוד הזה נותן אפשרות להאיט את הרגע שמשחקים כמו במקס פיין אבל בלי כל האפקטים של מקס (ומטריקס שרואים כל כדור עף), אבל סה"כ בנשקים של אנריל רואים גם דיי טוב. המוד מוסיף עניין. לעניינו, נראה לי שמחר זה אני כבר יגמור עם ההודעה "רשמים מ#$$#" כי הנה מתחיל לו פסח, וככה אני ישכח בטח מהרגלים שעדיין נשארו מפעם, ואני יתחיל את הלימודים בעוד חודש על רגל (ימין או שמאל? זה לא משנה! כי אני כבר לא מאמין בזה !
). אז מחר אני יספר איך היה לי היום מחר וזהו. אבל נראה לי שאני ישאר פה. יש פה דיונים מאוד מעניינים, גם על קונספירציות וגם על המטריקס, שאלו נושאים שמאוד תופסים אותי, ואשמח אם תקבלו אותי! תודה לכולכם שוב! סליידר

voguemaster

New member
בונבונים שלי, תיקון

קבלו תיקון לגבי המקור של אפקט BULLET TIME. גם המאטריקס וגם מקס פיין העתיקו את האפקט ממקור אחר. אם אני זוכר נכון, יש במאי יפני (נדמה לי) שהשתמש בזה בסרטים הרבה לפני מאטריקס ומקס. זה כתוב ב-REVIEW של מקס פיין באתר של GAMESPOT.

IC4

New member
בקשר לאפקט

אגב השם BULLET TIME הוא בגלל שבתסריט המקורי היה בקטע הזה את הביטוי הנוכחי. ככה לפחות ידוע לי יכול להיות שהעתיקו משהו ממנו מאיזה בחור מסכן אך את האפקט עצמו נדמה לי שהם פיתחו בעצמם לפחות למי שהיה סבלנות לחרוש על הדיוידי עלול לאשר אותי ובכלל לא נראה לי שזה כבר יותר מדי מסובך לעשות את זה, כל סרט שרצה לצחוק על זה, עשה את זה כבר
אפילו פרסומת ישראלית לשניצל עשתה משהו פעוט

IC4

New member
שרשור שגעונות, IF U WILL

טוב סתם חשבתי אולי כל אחד ירצה לשפוך את שגעונותיו אני פשוט שמתי לב היום לשני דברים בעקבות ה"שגעון" של סליידר
(אגב תבורך על הכינוי) 1 כשאני יוצא מהמלקחת אני תמיד שם את המגבת על פי הסדר שהפינה שיש בה את התוית היא למטה ימין תמיד ! כבר שנים! כאילו אני אקבל חיידקים או משהו אם אני אשתמש באותה פינה (שלרוב משומשת לניקוי כפות הרגליים והרגליים) באזור הפנים או משהו אחר. שגעון שני אתם מכירים את זה שאתם מורחים ממרח כלשהו ואז נשאר על הסכין עוד ממרח מיותר שמורחים אותו בחזרה לתוך הקופסא? ואז יש אזור שלם של ממרח שהוחזר לקופסא שאני תמיד נזהר ונמנע מלקחת את הממרח הדחוי שבו. לא יודע למה

סליידר

New member
LOL ../images/Emo6.gif

אגב, הכינוי הזה אני משתמש כבר כ4 שנים, ובחרתי אותו בגלל אהבתי הגדולה לגלישה (סלייד) באינטרנט, ובגלל גולשים בזמן (Sliders) כמובן. מתוכניות המדע בדיוני (או שלא בדיוני?
) הטובות ביותר שאי פעם נוצרו, ומהאהובות עליי בכלל. סליידר

IC4

New member
גולשים בזמן

פעם תמיד התלוננו אנשים שהם לא גולשים בזמן וששם הסדרה הוא עיוות מטופש, כי הם רק גולשים בין מימדים והזמן ממשיך באותו רצף אבל הגעתי למסקנה שזה דוקא שם ממש טוב! כי תמיד הם צריכים לגלוש בזמן מסוים
ועל כן, גולשים בזמן!

סליידר

New member
מסקנה מעניינת...

אבל אני עדיין נגד האנשים המפגרים שלא יודעים לעברת שמות של סרטים\סדרות טלויזיה...

סליידר

New member
והכוונה היא כמובן

לICP, יס, וערוצי הסרטים ובכלל מייבאי הקולנוע והטלויזיה לארץ.

Chot

New member
נכון נכון

אבא שלי פעם שאל אותי למה קוראים לסדרה "גולשים בזמן" אם הם גולשים בין מימדים אז אמרתי לו אולי בגלל שהם גולשים בידיוק בזמן זתומרת הם לא מתמהמהים

dubose

New member
follow the yellow break road../images/Emo94.gif

התמכרות הללכת ברגל מסוימת על המדרכה, רק על המרצפות האדומות, או דילוג על מרצפות-זה המשחק הכי נפוץ למה שתרצה להפסיק את זה? כיפחים! זה ולקפוץ על עלים יבשים בצד הדרך, וגם להישכב סתם ככה באמצע הכביש (טוב האמת שאת זה חברה שלי תמיד הייתה עושה לקול מחאותי ההיסטריות...)

למעלה