שרשור שמות חיבה לגוזלים

T noki

New member
שרשור שמות חיבה לגוזלים ../images/Emo85.gif

התחלתי לכתוב יומן של "מה אני עושה" בכל גיל עם תאריכים חשובים (יציאת שן ראשונה, ארוחת מוצקים ראשונה ועוד) ועשיתי רשימת שמות חיבה ואז עלה בדעתי לפתוח שרשור שמות חיבה של האפרוחים. אצלנו הכי נפוץ זה "אפרוח". אבל גם גי-גע (השיר האהוב עליו), גוזל, דגיג, דובון ועוד. נראה לי שהילד לא הפנים איך קוראים לו באמת מרוב שמות חיבה...

גאיה100

New member
שמות חיבה? יש מיליון../images/Emo13.gif

אבל המנצחים הם: שירונת, שירה-בירה, שיר-שיר, גולי, פיצקול תעלול

עמית@

New member
תמרורי- תמנונה (התמנונה) פשוש

פשוש קשוש.. ועוד מבחר הטיות
(בדרך כלל בזכר..)

אבא אסא

New member
../images/Emo23.gif אני קורא לסתיו "בייגלה"

(אולי יהיה שידוך עם במבה...
???

n i s h a

New member
לרועי קוראים

Babi ! ולמה? כי המיילדת שלי (שליוותה את ההריון), כל פעם לפני שבדקה לי את הבטן (דופק שלו וכו') היתה אומרת: and now let's check Babi לא Baby ולא The Baby/i פשוט Babi לפעמים אנחנו שוכחים שקוראים לו רועי....

כמיסה

New member
יש המון והרשימה גודלת

צ'ופצ'יק (ככה כולם קראו לו עד הברית)
עומרילי
עומריקי(רק סבתא קוראת לו ככה ואני לא הכי אוהבת)
גוגילי מוגילי (ממגי והמפלץ שלה)
נוני בנוני
לולי שבלולי
נסיך
באבי
פיצפיץ, פיצי, פיצפון
אפרוח
אוצר|אין איקון שיתאר|
תותי
ועוד ועוד ועוד...

shirka

New member
אוווה יש המון כאלה:תבטיחו לא לצחוק:

פישפישולה, פישפישולי נועה-לי צ'וצ'ה מוצ'ה או בקיצור צ'וצ'ה קוקולה (אחות של טיפטיפון) גוזלונה (היה יותר פופולרי בגיל צעיר יותר) זה מה שעולה לי כרגע. אבל יש לנו גם שיר לנועה שהיא נורא נורא אוהבת וזה הולך ככה:(לפי המנגינה של לילי כריות) נועה לי , נועה לי, מי ילדה יפה שלי ?(שאלה רטורית
) לי לי לי לי לי לי לי לי לי לי לי ... מי ילדה יפה שלי? נועה לי , נועה לי, מי ילדה טובה שלי ?(שאלה רטורית
) לי לי לי לי לי לי לי לי לי לי לי ... מי ילדה טובה שלי? וכן הלאה...כולל אילתורים רבים...

כמיסה

New member
גם לנו יש ../images/Emo79.gif שחיברתי במיוחד

בשביל עומרילי שלי ששרתי אותו בלילות הלבנים בבית החולים וממשיכה עד היום אני אשיר לך אותו בהזדמנות בינתיים
לפישפישולה שלך

מתרגשת

New member
לא יודעת... זה יצא ככה והיא מחייכת

אלי כשאני קוראת לה ככה... אבל אני מנסה להיגמל ולעבור לשבלולה באופן סופי

תמרה*

New member
בר, ברבור, ברבוו,ברצ'וק, ברי

חדגה (קיצור לחד גבה, כי מה לעשות ולנסיך קצת מחוברות הגבות (מצ"ב תמונה להדגמה) נסיך מלאך של אמא והכיהוי האחרון האהוב עלי, וגורם לבר להתגלגל מצחוק: ברצולופוצ'וקוקו (barchulupuchukuku)

liat ליאת

New member
את יודעת מה נראה לי?

שלפי צורת הגבות יגייסו אותו לצנחנים. זו לא צורת הסמל שלהם?

למעלה