שרשור שמות חיבה לגוזלים

אביעוז

New member
נכון

ואם עוז עשה בחיתול(על משקל עשה במכנסיים) זה כבר הופך ל-איפלצתון...

שם החיבה הנפוץ ביותר של מעיין הוא

מעייני-פו (כמו pooh). זה כל כך נתפס שאפילו המטפלות בבית תינוקות קוראות לה כך. היא כבר מזהה את שמה כשקוראים לה כך אבל כשקוראים לה מעיין היא לא מתייחסת. כשהיא הייתה בבטן קראנו לה בובולינה

וואו יש המון

אביתרי אבי(סגול,חיריק) אבושקה אביביניו תרתרי פלטיאל(פולט המון) אוסמה כץ (כץ זה השם משפחה שלנו ובתק' הטרור שהנהיג כך קראנו לו) צוקוש קוט(חתול ברוסית.האבא ממוצא רוסי) חתולה(לא יודעת למה בלשון נקבה??)

וואו יש המון

אוֹרירי, מלך, נסיך, ברבוניה, פיינשטוק (ומי שתדע מה משמעות הכינוי היא מלכה!) וכמובן, הכינוי המתבקש: אפרוח על כל הטיותיו השונות

dafgol

New member
הו....יש מלא והיד עוד נטוייה...

ברצ'יק , ברבור , ברבורון , ברילי , ברלילי ,ברצ'וק , פוקי , פוקי- לי, איש קטן ,ועוד המון המון...יש גם שמות בהתאם לנסיבות...אחרי " הפגזת חיתול "....מסריחולי ....ועוד מלנתלפים שמות... יש לי גם שיר קבוע שהמצאתי לבר והוא תמיד מחייך כשאני שרה לו אותו , זה הולך ככה : ( לפי המנגינה של כד קטן ). בר קטן בר קטן אתה הכי חמוד בעולם אוהבים אותך כל המשפחה ואמא ואבא הכי בעולם.... ויש פזמון - ברצ'יק קטנצ'יק , ברצ'יק קטנצ'יק....

galala

New member
בולבולון ע"ש הבולבול שבלט בסקירה

וגם אביק, יואבי, פעוטי ו...יפה של אמא, קצת ארוך אבל משקף את המציאות

טוטי30

New member
איזה שרשור חמוד וכייפי! ../images/Emo45.gif

לרועי אנחנו קוראים בדרך כלל רועי, כי אני לא אוהבת שיבושי שמות כל כך ודיי מקפידה.... אבל לפעמים מתפלקים לנו כל מיני כאלה: מזוזה - מרוב נישוקים (במבטא אמריקאי) מנשקין - כי הוא מנשנש כל הזמן בקבוק שוש - קיצור של פשוש משוש חיי ויש עוד כמה שעולים מידי פעם... אבל הכי מלהיב אותו שאנחנו שרים לו (בהשראת הפסח) את השיר הנודע: "אחד, מי יודע? ---אחד, רועי יודע!" אחד - רועי שלי שני חתולים שלושה כלבלבים ארבעה צפרדעים חמישה נמרים שישה ציפורים וכן הלאה....

ayelet i

New member
אנחנו עוד עובדים על השמות...

בינתיים יש לנו את אפרוח (אין מה לעשות - הכי מתאים...), גור, בובולינה ופיצי. אני קוראת לה פליצי - שזה שם שהולם אותה לחלוטין נוכח פעולות המעיים המכובדות והאוויר שהיא מפריחה מאי שם למטה בתדירות גבוהה עד גבוהה מאד... (אלי לא אוהב שאני קוראת לה ככה, הוא טוען שזה לא יפה, אז אני מנסה להיגמל...)

yaelli10

New member
כל יום אני מתעוררת עם כינוי חדש

והכל מכל הלב כמובן. הנה לכם דוגמא: צ'וצ'י, אלהלולה, קוקית, פוצ'ה, לא זוכרת עוד.....

טאש

New member
באמת נדבי לא יודע שקוראים לו נדב כי

אנחנו קוראים לו בהמןו שמות חיבה, אבל הנפוצים שבהם: דָבצִ'יפּוּ צִ'יפּוּלִיפּוּ דבדבי דבצ'יקי אחרי קקי: צִ'יפּוּפּ משין אחרי הקאה או פליטה גדולה: צִ'יפּיוּק משין אחרי הוצאת גזים ממושכת: צִ'יפּוּק משין

טאש

New member
והכינוי החדש (בעיקר של אבא):

פּוּפּשִידוּ שזה עיוות קל לעוגיות פַּפּוּשָדו

מיקגאפ

New member
בוגי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כי כשהוא היה קטנצ'יק המילה הזאת היתה מצחיקה אותו נורא. היום הוא כבר פחות צוחק ממנה, אבל הכינוי נשאר. מדי פעם קוראים לו גם בוגי-לוגי (בהטיה של U כמובן) וחוץ מזה שמות החיבה הנפוצים - יובלי, יובלון, יובי, יוב-יוב (אבא שלו קורא לו ככה, אני פחות אוהבת), מתוקי-תוקי (המצאה של אמא שלי) וכמובן שמות החיבה הרגילים כמו אפרוח, חמודי וכו'. שמות החיבה של שיר: שירוש, שירקי, שירשירונת, שירי בירי ועוד ועוד...

מיקגאפ

New member
../images/Emo13.gifגם לשם החיבה של יובל יש שיר

שכל פעם שאני שרה לו אותו הוא נקרע מצחוק. זוכרות שהיתה פעם תכנית רדיו של דרור ושי? הם היו שרים שם למזכירה אלונה היפה, איזה מותק של אישה...". בכל אופן, גנבתי את המנגינה והמצאתי מילים משלי כדלהלן: בוגי-לוגי, בוגי לוגי איזה ילד מתוקון בוגי-לוגי בוגי-לוגי איזה ילד יפהפיון בוגי-לוגי בוגי לוגי אתה פשוט חמודון בוגי-לוגי בוגי לוגי אני אוכל לך את הפונפון...

למעלה