שרשור שמות חיבה לגוזלים

גם לנו יש יובלצ'וק ועוד המון כמו

יובלון, יובלוניק, בולי, בולינקושקוש, תותי, נולי והחביב עליי ועל בעלי זה בולינקי. איילה של יובל

../images/Emo99.gifלעוברית שלנו אנחנו קוראים...

לולי
סתם ככה נתפס לשנינו. כשאני רוצה להגיד לבעלי שהיא זזה או משהו, אני אומרת לו "בוא להרגיש את לולי שלנו"

niniv

New member
אווו.... יש המון...

פיקי פיקוש אפרוח קיפוד (בגלל השיער) טוש קוקי ממוש תוכי פוקי פוקולוש והרשימה עוד ארוכה...

רות1974

New member
נעמה = נאגט, נמפי (NAMPI), נמפול,

נמפול-פי-פול, נמפוליאון, נמפולין, נמי (NAMI), נעמולה, צ'וקי. וכל פעם משהו חדש.

מונגה....../images/Emo6.gif

כן כן.... מונגה.... הסנאי המעופף מהקטקטים.... זה השם הכי שכיח שלה..., חוץ מזה יש גם תותי/ תות גינה קטן.... וגם אופיקילי, טושטוש, ובטח עוד כמה שאני לא זוכרת. בכלל אצלינו במשפחה השם הבולט הוא שם החיבה. לכל אחד יש שם קבוע. אופק= מונגה עמית = פסח היידי= פושקין דוד קובי= מוח דוד אלון= שגי וכו' וכו'....

זואי11

New member
ה-קושקושונה (בהא הידיעה)

כוון שתהלי הסתובבה חודש וחצי נטולת שם אז גם בטיפת חלב וגם בקופת חולים נאלצו לפנות אליה בשם "קושקושונה". בשביל המשפחה הקרובה היא תמיד תישאר הקושקושונה. יש גם אלפי שמות נוספים כמו חמודונת, מתוקונת, מפלצתונת, וגם "פלוצקיה" כאשר היא ..

BlueSea

New member
אצלנו זה...

בעיקר: קוקי (כמו cookie= עוגיה) צ'וקי שני אלה הולכים ממש טוב, כך שגם תוכי חוזר על זה כל הזמן... וגם: מלאך קטן מלאך של אמא מלאך של אבא קשקוש צעקני - כשהוא מבקש תשומת לב רעשני פטפטני - כשמדבר עצמו פשושי לעיתים אנחנו משתדלים לקרוא לו בשם - דניאל - כדי שידע מה השם שלו, אבל זה לא קל..

אורלי99

New member
ואנחנו קוראים למיכאל

מייקלולי מיכאלצ'וק בולבולוני אהובי מלאכי בוא'נה... קרצי (אם הוא ממש מעצבן, אבל זה קורה בערך פעם בחודשיים
) חולה על הילד הזה!!!!!

ולנו יש את דנדימון..../images/Emo3.gif

אבא שלו מאד אוהב סרטים מצוירים (יש לי שני תינוקות בבית ורק אחד אני ילדתי
) אז הוא החליט לחפש משהו שמתאים לפוקימון, בנוסף-כל ההריון הוא נקרא ואן-דאם (בשל הבעיטות המדהימות) או ואן דאמון,דרך אגב בגלל זה קראנו לו דניאל-חיפשנו שם עם אותיות דומות, אדם כמובן-רצה לקרוא לו ואן דאם

למעלה