שרשור שמות חיבה לגוזלים

twiti

New member
גם אני תוהה אם גיא מכיר את השם שלו

אנחנו בעיקר קוראים לו גי (gi ) בגלל שזו ההברה הראשונה שהוציא שהיה בן כמה ימים: "גייייייייייייייי" וחוץ מזה: בונבונץ, גיגוש, ועוד המון...

talsh

New member
אוי כמה יש

אז קודם כל הוא תומצ'יק תומצ'יקצ'יק וגם תום כתום והכי הכי הוא פיץ פיץ השפיץ פיץ האמיץ פיץ המפליץ (ברור מתי נכון?) פיץ המקפיץ פיץ המפציץ (ושוב ברור מתי..) פיצה (פיץ ה) והשיר המיוחד: תומצ'יק צ'יק תומצ'יק צ'יק תומצ'יק מתוק תומצ'יק קטן הוא תומצ'יק תינוק תומצ'יק צ'יק תומצ'יק צ'יק תומצ'יק נפלא לתומצ'יק צ'יק יש המון אהבה תומצ'יק צ'יק תומצ'יק צ'יק תומצ'יק חייכן תומצ'יק שלי הוא תומצ'יק מושלם תומצ'יק צ'יק תומצ'יק צ'יק תומצ'יק קטון תומצ'יק יפה ותומצ'יק גאון ועוד ועוד על אותו משקל. והוא כל כך מחייך כשאני שרה את זה..

שמות חיבה

ניבניבון/ת פוצ'קולה מיי וידו = חיים שלי יפלוצ'קה פליצי מפליצי ויש עוד אבל עכשיו שכחתי, אוףףףף

ואנחנו קוראים לו בעיקר בשמות של

חיות: בהתחלה נמלה, אח"כ קיפוד, היום הלהיט הוא פישפש או בחיבה פשפש peshpesh. הוא גם נקרא נסיך כמובן ומלאך ואבא שלו קורא לו ג'ולי ולא ע"ש ג'ולי מספינת האהבה, מעיין קיצור של בנדיט ברוסית. אבל הכי הכי אני קוראת לו מיכצ'ו (על משקל פיקצ'ו ושות')

אה, וגם נכיס כיס (ב-כ' לא דגושה)

או נכיסי שזה מעין עיוות לנסיך סיך או נסיכי.

אפשר גם?

לתהילה קוראים שבלולה- כי היא יונקת בתנוחת שבלול. ארנבת- כי כשהתחילה להתנדנד על 4 הייתה פספוסה בת 4 חודשים ונראתה כמו ארנבת קטנה. עופיון- כי כשהיא שוכבת להחליף חיתול היא נראית כמו עוף בגריל
אני חושבת שזהו. נועם הוא נועמון, מולמולון, מוליק, נוני ונועמי. תום- תומצ'ון, תומץ ותותי.

אצלינו זה.....(בטח תצחקו)../images/Emo6.gif

מתוקי
צ'ופצ'יק
צ'ופצ'יקון
ליאלוש/ליאלי/ליאלון
כפרה/נשמה/עיניים (
זה מצד גיסי ......
)
קטנצ'יק
רז-רזון
ויש עוד..... אבל בטוח הבנתם את הראש....
שרשור חמוד

עוף בגריל???../images/Emo6.gif מה שמזכיר לי

שבשבועות הראשונים של לוטן היא היתה כל-כך קטנה ורזה שכולם קראו לה רבע-עוף...

כל יום יש שם חדש...

הראשון היה אפרוחילה, אח"כ באו טני-לוטני, טני-קטני, בובי (הנפוץ ביותר) ועכשיו נכנסו לשימוש טיטי, צ'יצ'י ו-צ'וצ'ו (בשורוק). יש לנו גם שמות חיבה ברוסית: לגושקה (צפרדע קטנה), לגושונק (צפרדע) ו-זייקה (ארנב).

ammy

New member
גם למאיה יש כמה

אני אוהבת מאיוש ,מאמוש . בעלי- מאיוס או מאיוסיק (ברוסית זה נשמע טוב). אימא שלי -מאיצ'קה (כמובן). ויש עוד הרבה ,אני פשוט לא זוכרת.

רותם111

New member
פילפילון, כרובית, כרוב, אוצר...

כי הוא נראה כמו בובת כרוב ומלאך ("כרוב") של ממש.

ענתש

New member
נגה-לי (הכי נפוץ), נוגי בוגי, פרעוש

פישפש, גמד (כן, בלשון זכר), בובלינה (ככה סבא קורה לה), יבחוש (יש לנו משהו עם חרקים
).

גם לנו יש המון

לאורן: אורני, אורניני, לולי (בשורוק), שושקי, מוקי, ניקושית (כמו נישוקית), אהובתי, יפהפיה של אמא, לעידו: עידוקי, עידודי, עידודו (2 חולם), מושקי, אפרוחון, חרפושפוש (מימי ההריון), אהוב של אמא ובטח עוד כמה ששכחתי

hilae

New member
לאביעדי אנחנו קוראים

איזה מצחיק שיש שמות חיבה שאנחנו קוראים לילדינו בלי שנדע מאיפה זה בא. גם אני קוראת לאביעד באבי – ובעיקר מאמאלה או ילד-לה אביעדוש, דוש-דוש, דושי , אבידושדוש אפרוח צהוב ואוצר שלי (ככה אימי הייתה קוראת לי) וכמובן שכל יום זה משתנה....

sael

New member
אני קוראת לעמית

עמיתוש, עמיתי, אפרוחית קטנה, בונבונית קטנה. בעלי כל הזמן קורא לה יפהפיה של אבא.

Lela

New member
ואצלנו...

לשני: שן-שן, שנינה, שנונה, דובשני, דובשנישלי, מלולה,שלולה,נסיכה (כמובן, אלא מה?), מתוקית, בובה (שהיא מאוד אוהבת לצעוק בעצמה!) ועוד ועוד לבן: בן-בן, בובון, בנבוני, ונסיך. וכשהוא היה תינוק אז היה גם: בנבנישתי, בובולינו בונבון,ף סוכריה, וכל מיני שיצאו באותו רגע ונדבקו.

Vicky H

New member
והאופציות אצלנו

יובלילי, יובלבול, יובל המבולבל, יובלצ'וק. לפעמים יובלצ'וק הוא רעבצ'וק, או עייפצ'וק. ובמקלחת אני לא שוכחת לסבן לו גם את הבייצלך, והבולבוליקו. בכלל אנחנו (אני ובעלי היקר) חושבים שבגיל 15, הוא יגיד מן משפט שכזה לחברה שלו: "אוף, אני עייפצ'וק ורעבצ'וק", או: "הנה הבייצלך שלי, והנה הבולבוליקו"

למעלה