שרשור תה וקרקר, מי מכין?

כמה אתי ממורמרתתתתתתת, אז מה אם גב נמצא שם

רק חודש? הכניסו אותו בשביל שיהיה משחק- ויש! כי איתן ה-0, חסר עמוד שידרה, צנון, יבש לא סיפק את הסחורה ברגע שדניאל השתמשה בפיה כדי לבלבל אותו
אז מגיע לגב, ומגיע לקרן, ומגיע לאורטל ולאורן, רק לא לדניאל ולאיתן, הם מעייפים ומשעממים עד מוות!

goodpink

New member
איזה משחק גב הכניס? ואיפה הרייטנג? עם כל כך

הרבה תמיכה מההפקה וסיפוק כל גחמה איפה הרייטנג? איפה הפתיחות לכל הבנות בווילה? למה הוא יצא כל כך הרבה פעמים מהווילה וקיבל כל גחמה? איפה בדיוק ההצדקה לכניסה שלו?

thisisme4

New member
רגע אם אתי תשאר מי תלך??

ליהי המלכה? טוב אולי בכל זאת אצביע לליהי לא יודעת, הבטתי שאקדיש לה את שקליי החדשים. אבל קשה לי ממש לסמס כי אני יודעת שההפקה מושחתת ואין טעם לסמס, הם יחליטו מי יעוף, מי לא ומי יזכה במיליון (גב המיזוגנט הדוחה וקרן שאני לא מוצאת אף מילה לתאר אותה, כי אני חשבתי שהיא בחורה חכמה ופשוט לא מצליחה להבין למה היא עם גב. הוא לא שווה את קצה הציפורן שלה.)

didush100

New member
רק שתדעו שאני ממש עצובה../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אני יודעת שליהיא תלך מחר ושאתי תישאר וזה ממש לא פייר

thisisme4

New member
דידוש למה נראה לך שאתי תשאר?

בן לא ייתן להעיף את ליהי וגם גב אוהב אותה מאוד. יוני הזה רק דיבורים, אף אחד לא מקשיב לו.

אני דווקא אוהבת את הזוגיות הנרקמת בין גב לקרן

מפריע לי רק דבר אחד: למה הוא שם לה זאפטות בכל מיני מקומות והיא צוחקת?

לא צריך 10.

היא באה לשחק משחק, מוכיחה את זה כל פעם מחדש.. על הדרך היא חוותה דברים, אבל אף פעם לא שכחה את מטרתה. גם אם זה אומר להשפיל את עצמה...

לואיזה7

New member
נראה לי שאם היא תכעס - היא פוחדת שהוא יברח

ממנה. היא מרצה אותו כל הזמן וזה מביך מאוד.

גב אומר שהוא מותש

קרן - אני אעשה בינתיים שוקו טיים עם ליהי. גב - לא מגיב. היא ממשיכה לשבת על ידו .

למעלה