שרשור תה וקרקר, מי מכין?

../images/Emo243.gifשמעתם עכשיו את יוני לאתי:

איתן לא מחליט לבד מי יודח והעבירו מצלמה, רמז ענק שההפקה מתערבת.

ואולי הוא פשוט התכוון לכך שאיתן פשוט

מתייעץ איתם, עם הבנים? כך או כך, גם האופציה שלך הגיונית.

easternstar

New member
השאלה למה המצלמה עברה תוך שניה

גם אני ראיתי במקרה וברגע שיוני אמר שאיתן לא מחליט המצלמה נעלמה. אתי אמרה שאם לא בוחרים בה זו אפליה והקהל בחוץ יסגור חשבון עם איתן.

easternstar

New member
אלא עם מי הקהל יסגור חשבון?

היא אמרה שהקהל יודע ויסגור חשבון. למי היא התכוונה?

goodpink

New member
WHO KNOWS איתה. ההפקה? איתן?גב?

העניין הוא שהיא לא אמרה את זה ואיתה אי אפשר לדעת למה היא מתכוונת. בסופו של יום איתן יכול להיות מאוד שרוצה להשאיר אותה רק שתשתוק או לא משנה מאיזה סיבה שהיא יותר זקוקה לכסף אבל העובדה שכבר בפרומו ששודר באותו יום כמו הפרק והיה כבר מוכן מראש מקדמים מאוד את קרן לדוגמא ואתי מוחבאת בפרומו נראה שההפקה נתנה הוראה שאתי תודח חוץ מהרעלות של קרן לגב בנוגע לאתי. אפשר לשמוע מהדברים שיוני אומר או לא אומר לאתי שהיא תודח. זה גם אולי מה שהפקה רוצה כדי שלכאורה תיהיה איזה הצבעה עם הפתעה לכאורה כמובן בדיוק לפני הגמר שלא יגידו שהכל מכור וכו'

חני 57

New member
אם איתן יעיף את אורטל זה

באמת יתנקם בו כל תומכי אורטל והם רבים יגרמו לו להפסיד ,רק חבל שמי שיזכו הם קרן וגב העלובים והשקרנים!!!

goodpink

New member
מעיד על אוהדי אורטל אז חחחח גב הראשון שירצה

להדיח את אורטל למה איתן צריך לקחת אחריות על אורטל אורן חבר יותר טוב של גב כך שיפנה לגב שיציל אותה. זה לא אחריות של איתן חוץ מזה שלא הוא לא חייב לחבב אותה.

didush100

New member
כי פחדו שנשמע את ההמשך

כל פעם שהם מדברים על ההפקה מצנזרים

izmeral1

New member
אז בגלל זה הכבלים וערוץ 10 וההפקה לא תקבל ...

עונה 2 לא קיים בעולם צינזור כמו בתוכנית הזו. ואלה לא מריבות. או משהו נפל חולה. על זה אפשר להבין? אבל כאשר מדובר. במשתתפי הראליטי. שאותם אני רוצעם לראות. וכמובן להבין מהכול. למה ןלמי ועל מסמסים. -וכמובן משלמים כבלים וכמובן מבקשים את ההצבעות. גם אלה שחינם. אני פעם אחת הצבעתי . בחינם. הזוי איך הכול מנתקים מהתוכנית. וכמובן רעשים בשיחות מכוונים אליינו ועוד. כול קטע קטן מעבירים ומפסיקים. צוחקים עליינו. על זה צריך עצומה נגד ערוץ 10. יש לנו את זכות הצרכנות. מהכבלים. משלמים כדי לראות. ולא ללעג. יגידו. תתנקי. אולי זה כן בסדר.?אבל חצי. מה עם ההפקה ערוץ 10 מבקש להשאיר את המדמודדים. האם להם מותר לבוא בדרישה בוטה כזאת כדי לקדם תוכנית. שאין בה מדיע. מה נעשה שם. למה אני צריכה לתת לדבר כזה לגיטימציה. -והכנסת כסף לערוץ הפקה וכול מה שם מבקשים. באח הגדול אין כזה דבר. ולצערי זה אותו פורמט. פשוט בשני הצורה. כאן אותה הגברת רק בשינוי אדרת. על זה הם חייבים לשלם . ודעת הקהל כן חשובה מאוד. כדי להרים כזו תוכנית. ערב טוב לכולם

24שעות1

New member
מה יגיד לה שאתמול גב רצה להדיח אותה רק איתן

היה צריך לשכנע אותו להשאיר אותה. איתן היום סיפר זאת ליוני והמצלמה מיד זזה

didush100

New member
שמעתי ובא לי להקיא מההפקה הזאת

שמשאירה את הזבלה הזאת

goodpink

New member
לפי הפרומו אתי מודחת. בסופו של דבר עם

אתי תבין שזה לא היה בשליטה של איתן...ובאמת תתחיל לדבר לתקשורת למרות שלא לוקחים אותה ברצינות כל כך יש אנשים שזה כן ישפיע עליהם ויתכן ויבינו מה קורה עם ההפקה והפייבורטיות שלהם לגב וקרן. יכול להיות מאוד שההצבעות של אתי ילכו לדניאל. לפי ההדלפות אתי די קרובה לשלישייה המובילה ככה שזה די הרבה הצבעות יחסית לתוכנית הזו.

למעלה