DannyB10000
Active member
הקולות בינה ויענקי התחלקו אז אין סיכוי שהיא צמודה לסתיו. הכל ההפקה
אופטימיות. אני בעד נצחון של מעתוק אבל לא כזה שההפקה מארגנת.הם כרגע מוכרים את כל הקלישאות כדי שהזכייה של מעתוקה תראה איכשהו הגיונית.
לא חושב שההפקה כזה "מארגנת" , יש קונזנצוס על מעתוק בעם . לסתיו יש בעיקר באזז .אופטימיות. אני בעד נצחון של מעתוק אבל לא כזה שההפקה מארגנת.
למי שמגיע וקיבל את מירב הקולות צריך לנצח. דמוקרטיה!!!!
אין שום קונצנזוס עליה ולראיה הסקרים. אם היה קונצנזוס היא היתה במקום הרבה יותר גבוה.לא חושב שההפקה כזה "מארגנת" , יש קונזנצוס על מעתוק בעם . לסתיו יש בעיקר באזז .
אני מאוד מקווה שזו רק הדרך שלהם לנסות להשיג עוד הצבעות ותו לאהם כרגע מוכרים את כל הקלישאות כדי שהזכייה של מעתוקה תראה איכשהו הגיונית.
מעניין מי הצביע לה מההתחלה יותר מליענקי ולשניר. היא היתה מאוד נמוכה בסקרים. בפער ענקיאני בהלםםםם
מה קשור מעתוק מה??? שוק של החיים
היא בכלל לא הייתה אמורה להגיע לגמר
@GALxp אני מת עלייךאני בדיליי.
תגידו לי ששניר לקח
מקווה שזה לא מכור ושסתיו תנצח. לא בגלל אהבתי אליה אלא בגלל שהמצביעים אמורים להחליט ולא ההפקהלפחות מכרו את זה למעתוק ולא ליענקי
הלוואי. מעתוק מסמנת משהו שלא דבק בו רבב. לסתיו מגיעה להגיע עד הארץ המובטחת אבל לא להיכנס . עשתה את העונה, עשתה את הבאזז הכי גדול ,אבל המוסר שלה מוטל בספק, ועל פי אמות צדקניות של תוכניות טלויזיה, ושלנו, בואו נגיד , לרוב זוכים ה"טליות". (אהמ אהמ.,.ולא טרי-לתי משמע)לפחות מכרו את זה למעתוק ולא ליענקי
ברור זה צפוי יותר מהזוגיות של כריסי ותרימוזה סתם כדי לתבהל לכם את התחת,
לצקת מתח במובן מאליו,
ואתם בולעים את הלוקש, ומבקשים עוד מנה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.