*** שרשור תכנית הגמר! ***

מצב
הנושא נעול.

בסדר555

Well-known member
זה לא שטויות
אין מצב שמעתוקה הגיעה בהצבעות למקום 1-2
אין סרט כזה

ועוזי לא יביא אותה עד לשם בשביל שתהיה תפאורה לניצחון של סתיו
היא שם כדי לתת את ניצחון ל"טובה".
בטח כשהייתה עם יענקי בגמר
אין מצב כזה

כמו שאין מצב שכמות ההצבעות עולה בכמות כזאת תוך דקות יותר מיומיים של הצבעות וגם כשמספר הדיירים יורד

KAPSULA1

Well-known member
זה לא שטויות
אין מצב שמעתוקה הגיעה בהצבעות למקום 1-2
אין סרט כזה

ועוזי לא יביא אותה עד לשם בשביל שתהיה תפאורה לניצחון של סתיו
היא שם כדי לתת את ניצחון ל"טובה".
נכון. לא מאמינה שהיא הגיעה אפילו למקום שני. בחורה שבכלל לא צברה קהל בהדחות. היתה נמוכה בסקרים כל העונה כולל בסקר הגמר ועקפה חזקים ממנה גם אם לא אהובים ממנה

KAPSULA1

Well-known member
לא להתבלבל ולא לתת להפקה למתוח אתכם. סתיו זוכה וכל הצבעה שנפתחת מחדש היא רק מתחזקת. רק לראות את החמל שהיה לה אפשר להבין.
אז ההפקה עושה כבוד למעתוק ושמה אותה במקום השני, זה לא באמת מפריע לאף אחד

מורבידי 1

Well-known member
לא רוצה לראות אף אחד מהאנשים האלו על המסך שלי יותר אי פעם.
מעדיף לטבול בעירום בשטפון בערבה.
אל תגזים , זוארץ עוד יחזור להישרדות , ולירון בטח יתקעו אותה באיזה פרוייקט, אלא אם כן תתחתן עם חסידי ותחזור בתשובה ותעלה סרטונים עם אימא שלה בטיקטוק.

מורבידי 1

Well-known member
באמת יש פרק של חוזרים הביתה?
כן. שנה שעברה היה ממש מוצלח. גם כשעשו ב"המירוץ למיליון", אם יודעים לשאול את השאלות הנכונות , לסגור את הקצוות והריבים זה נותן קלוז'ר טוב. אני אוהב. רק לא הבנתי אף פעם למה מצלמים את זה כל כך צמוד לעזיבה מהבית, תנו להם להתעדכן ברשתות לצפות בקטעים ואז לבוא טעונים יותר.

Christina 1001

Well-known member
כן. שנה שעברה היה ממש מוצלח. גם כשעשו ב"המירוץ למיליון", אם יודעים לשאול את השאלות הנכונות , לסגור את הקצוות והריבים זה נותן קלוז'ר טוב. אני אוהב. רק לא הבנתי אף פעם למה מצלמים את זה כל כך צמוד לעזיבה מהבית, תנו להם להתעדכן ברשתות לצפות בקטעים ואז לבוא טעונים יותר.
נכון, אפילו לא שבוע. שום דבר הם לא יודעים לעשות כמו שצריך :cautious:

מצב
הנושא נעול.
למעלה