Christina 1001
Well-known member
מעולם לא רציתי אותך יותרעוד 20 דקות בערך קובי מחט יראיין את סתיו אחרי הזכיה
ועוד 4 ימים פרק של חוזרים הביתה נראה אם כולם יסכימו להגיע אחרי הניצחון של סתיו
מעולם לא רציתי אותך יותרעוד 20 דקות בערך קובי מחט יראיין את סתיו אחרי הזכיה
ועוד 4 ימים פרק של חוזרים הביתה נראה אם כולם יסכימו להגיע אחרי הניצחון של סתיו
בטח כשהייתה עם יענקי בגמרזה לא שטויות
אין מצב שמעתוקה הגיעה בהצבעות למקום 1-2
אין סרט כזה
ועוזי לא יביא אותה עד לשם בשביל שתהיה תפאורה לניצחון של סתיו
היא שם כדי לתת את ניצחון ל"טובה".
נכון. לא מאמינה שהיא הגיעה אפילו למקום שני. בחורה שבכלל לא צברה קהל בהדחות. היתה נמוכה בסקרים כל העונה כולל בסקר הגמר ועקפה חזקים ממנה גם אם לא אהובים ממנהזה לא שטויות
אין מצב שמעתוקה הגיעה בהצבעות למקום 1-2
אין סרט כזה
ועוזי לא יביא אותה עד לשם בשביל שתהיה תפאורה לניצחון של סתיו
היא שם כדי לתת את ניצחון ל"טובה".
זה קצת מסוכן אחרי שליקקת שקעלא רוצה לראות אף אחד מהאנשים האלו על המסך שלי יותר אי פעם.
מעדיף לטבול בעירום בשטפון בערבה.
אל תגזים , זוארץ עוד יחזור להישרדות , ולירון בטח יתקעו אותה באיזה פרוייקט, אלא אם כן תתחתן עם חסידי ותחזור בתשובה ותעלה סרטונים עם אימא שלה בטיקטוק.לא רוצה לראות אף אחד מהאנשים האלו על המסך שלי יותר אי פעם.
מעדיף לטבול בעירום בשטפון בערבה.
כןבאמת יש פרק של חוזרים הביתה?
תשכחי בספה עם כוס תה אקמול ותדליקי את הטלוויזיהמזל,
אני בדיוק חולה בשעה הזו.
כן. שנה שעברה היה ממש מוצלח. גם כשעשו ב"המירוץ למיליון", אם יודעים לשאול את השאלות הנכונות , לסגור את הקצוות והריבים זה נותן קלוז'ר טוב. אני אוהב. רק לא הבנתי אף פעם למה מצלמים את זה כל כך צמוד לעזיבה מהבית, תנו להם להתעדכן ברשתות לצפות בקטעים ואז לבוא טעונים יותר.באמת יש פרק של חוזרים הביתה?
נכון, אפילו לא שבוע. שום דבר הם לא יודעים לעשות כמו שצריךכן. שנה שעברה היה ממש מוצלח. גם כשעשו ב"המירוץ למיליון", אם יודעים לשאול את השאלות הנכונות , לסגור את הקצוות והריבים זה נותן קלוז'ר טוב. אני אוהב. רק לא הבנתי אף פעם למה מצלמים את זה כל כך צמוד לעזיבה מהבית, תנו להם להתעדכן ברשתות לצפות בקטעים ואז לבוא טעונים יותר.
יום שלישי כבר מצלמים את זה :/ שנה שעברה זה היה יותר צמוד, אם אני זוכר יום אחרי היציאה מהבית צילמו את זה .נכון, אפילו לא שבוע. שום דבר הם לא יודעים לעשות כמו שצריך
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.