שרשור תמונות וכו'....

וואיייי בקטע שהוא מת בסרטטט

זה היה מזעזע שההוא מקלף לו את הצורה:||||| מבחילXD

Orange Sky

New member
נכון זה היה מגעיל..אם אני אראה את הסרט עכשיו

יהיה לי ממש עצוב לראות אותו מת!XD ואיזה סרט טוב זה נכון?D: ממש אהבתי אותו, הוא היה האימה האהוב עליי חח הייתי חורשת עליו (יש לי בDVD)...

LoganLover

New member
לגמרי לא קשורה!!xD

חוץ מזה שהיא יצאה ממש מכוערת בתמונה..
ג'ארד שיחק את החבר של השחקנית הראשית, לא? אני כבר לא זוכרת .. אני צריכה לראות את זה שוב! זה חובה!

Orange Sky

New member
חח כן הוא היה החבר של השחקנית הראשית

וצ'אד מיקל מורי היה אח של הראשית.... אני זוכרת הכל בעל פה אני יכולה לחפור לך שעותXD אבל תראי את הסרט יהיה לך יותר כיף

LoganLover

New member
תאמיני לי.. יש לי זמן חחח

צ'אד הזה נדחף לכל מקום...
עוד מהסרט

Orange Sky

New member
חחח מה רע בצ'אד?

בבית השעווה התחלתי לאהוב את צ'אד ואחכ ~בתקופה קרובה יותר לעכשיו~ שנאתי אותו משום מה ועכשיו בגלל מגרש ביתי חזרתי לאהוב אותו
איזה סרט זועתי...

LoganLover

New member
וואה, ליחסים שלכם יש עליות

ומורדות אני רואה XD והוא מעצבן במגרש ביתי.
מה הוא עם הלינדזי הזאת עכשיו?! פייטון שולטת!

Orange Sky

New member
חחח נכון, הוא צריך לזכות באהבתי וזה לא קל!

XDD אותי הוא לא מעצבן שםXD פעם חשבתי שהוא סתם פוזה (במציאות) אבל הוא באמת חמוד
פיייטון נטפלת למען האמת ואני לא סובלת אותהXD שיחזור לברוק חחחחחחח בכל מקרה ניית'ן והיילי הזוג המלכותי
אז לא אכפת לי מחייהם הרומנטים של השאר^^ XDDDDDDDDD

LoganLover

New member
חחחחחחחחחח

בעע - ברוק כל כך אהבתי אותה בעונה הראשונה. כשהיא הייתה ביץ'! וניית'ן כל כך סקסייייי
איך התאים לו השיער הארוך הזה.. חבל שהסתפר.. אבל זה היה חשוב להעביר את המסר שהוא "מובינג און" היילי.... לאדעת, אין לי מה להגיד עליה- לא רע ולא טוב :p

Orange Sky

New member
חח אני רק זוכרת מברוק שהיא הייתה זונה

ושהיא עשתה סקס עם לוקאס והם קנו קצפתXDDDDD ניית'ן מהמם:) חחח אני אוהבת את היילי...היא נראת עכשיו טוב לדעתי עם השיער קצר ככה^^ ותמיד אהבתי אותה בכלליות

LoganLover

New member
XDD

לא זכורים לי הפרטים האלו.. כנראה אני מדחיקה אותם חחחחחחח אני שונאת את ברוק&לוקאס ביחד... באמת מתאים להיילי התספורת הקצרה.. וג'ימי!!! איזה חמודדד!!

Orange Sky

New member
את לא זוכרת?! חח הוא שיחק שם את

מי שהתאהב באחת התאומות, הן פרצו לחדר במלון של מישהי ואז התקלחו לו במקלחת והוא נכנס ואמר כזה "וואו זה בטח יום ההולדת שלי" חחח כי הן היו במגבות..ואחכ הוא עזר להן לברוח מאמא שלו והכל והוא היה ממש חמוד:)

למעלה