אני אגיד לכם מתי יש ספוילר.
בואו נראה....
דלטון- עצבן אותי רצח וגם את מאק אבל בהתחלה הוא היה נחמד...ניתן לו 69 (שיגיד תודה שקיבל עובר!!! הוא יותר גרוע מקול!!)
כריס-איכסססססססססססססססססהההה חחח היא התחתנה איתו בגיל 18 כי היא הייתה שיכורה....והוא מניאק חרא ו....תבינו לבד...11 (זה הציון הכי נמוך שיש לנו השנה בבצפר אז אני אתן לו אותו חחח)
ג'ון פארו- בואו נגיד שאם לא הייתי שיפרית הייתי בהחלט אוהבת את הרעיון שלהם...הוא חמוד כזה לוידעת והוא גם אוהב אותה ולא עושה עם זה שטויות כאילו הוא לא סוחט אותה עם זה או משו...95
האדמירל- סורי אבל איכס איכס איכס ושוף פעם איכס...אני יודעת שלא היה בינהם כלום ואת AJ עצמו אני אוהבת...אבל ביחד עם מאק? אני מקיאה את כל הM&M's שאכלתי רק מלחשוב על זה....ניתן לו 76 כי אני אוהבת אותו, כי הוא עוזר וגם כי הוא ארגן את המסיבה בLL חח...וגם בשביל OMF
באד- אין לו כלום אליה...אבל הוא עוזר לה באמת כמו בן משפחה והיא עוזרת לו כמו אחות או לומשנה מה....93
פלקון- מממ...נודניק, מכוער, אבל הוא לא פגע בה והוא עזר להם בהרבה מקרים...מקבל על סרגיי החמוד (הוא כל כך חמוד...חח רואים מאיפה הוא ירש את זה...חחחLOL) עוד 4 נקודות...מה שמביא אותו ל-84...
ברמבי- שונאת אותו שונאת אותו שונאת אותו!!! חרא שכמוהו חחח...הוא מעצבן ר-צ-ח פשוט מעצבן כל כך איך אפשר איך?! גם קוף גם מניאק וגם הוא מעצבן את האמר ויורד עליו ו...ו...ו.... לומשנה יש עוד הרבה ו'-אים...חח 55...עובר כי הוא משכנע את רנה לא להפריע בLL
(8-9) ווב- אמממ אני די חלוקה בעניין... א. אנ'לא יודעת אם הם ממש יוצאים או רק קרובים כמו שמאק הסבירה להארם בפראגוואי (לפני הON TOP FUCIKNG PART). ב. אני די אוהבת את ווב...חח הוא נודניק כזה והוא די חמוד בעונה 8.... אבל הוא לא מתאים למאק!!!! איך התעצבנתי שהוא נישק אותה ב824 אלוהיםםםםםם אני ראיתי רק תפריוויו כי עוד לא הורדתי הכל והיא נישקה אותו ואני צעקתי וזה היה 12 בלילה חחח וחוצמזה שבגללו היא דחתה את ההצעה של הארם ל"פלטוניק פסטה"...
עוד משו- הוא יודע שהארם מאוהב במאק והיא בו ולא מוותר עליה...פאק הים... וגם הוא פיטר את הארם מהCIA...מממ אולי אני בעצם חייבת לו על זה...חח מחמת הספק- 80 הארם (
)- מאמיל'ה שלייייי חחחחח מתוק...הוא גם השותף שלה, גם החבר הכי טוף שלה (או לפחות היה), גם מאוהב בה וגם נראה כל כך טוב!! חחח אמממ....אין הם פשוט קרועים אחד על השני...ורואים את זה כל כך טוב ו..ו... הם פשוט מושלמים ביחד...תודה שלום חחח...99.99999999999 כי TPTB מניאק....תחשבו לבד...