שרשור cjharm והמחשבות הליליות שלה

shipper heart

New member
webb of lies

What appears to be Clayton Webb's badly burnt body is discovered aboard an abandoned ship. In the process of trying to find Webb's murderer, Harm and Mac uncover a plot by Harm's avowed enemy, Clark Palmer, to steal a top-secret super conductor. palmer yayyyyy LOL

shipper heart

New member
אממממ אם על כל מה שהיה ביניהם אז

lifeline פרק 622. אם על מה שאני אמרתי בהודעה הקודמת שלי אז באדריפט 624/701

cjharm

New member
הודעת של דברים שאני חושבת על הפרק

מה זה הקליפס על השיער של מאק!! (אין אף אחד בבית ואין לי עם מי לדבר)

cjharm

New member
הגברים של מאק!!

רגע לפני שהוכים לישון (הי , יש מחר מבחן במשפט עיברי, על תזלזלו) בואי נדרג את הגברים של מאק- מי טוב בשבילה , מי לא , עם מי היא הכי חמודה,אורך מערכת יחסים, סוג מערכת יחסים ו לא יודעת, תמשיכו. אני מתחילה: דלטון לאון - בהתחלה הוא היה בסדר גמור - נכון הוא גרם לה לעזוב את JAG אבל הוא סידר לה משרה טובה . אבל בסוף הוא "גנב" ממנה מידע ובסופו של דבר עקב אחריה. ציון סופי 77.5 (למה לא!) גון פארו - למרות שלא ראינו את מערכת היחסים בניהם, היא נשמעת כמו מערכת יחסים טובה, אמיתית אמינה (נכון היא הייתה נשואה אבל בכול זאת) הוא עמד לצידה אחרי כל השנים ואחרי המשפט שבו מאק הייתה תובעת. ציון 94 האדמירל - נכון מערכת יחסים לא הייתה בניהם אבל היו רגעים. אני חייבת לציין שהאדמירל מקבל ניקוד גבוה על איפוק, דבר שלא הרבה גברים הצליחו לעשות. 80 כי הוא לא נישק אותה (אני יודע , איכס באא , אבל בתור בן אדם זאת הייתה שטות) באד - סוג יחסים של אח ואחות, היא עזרה לו לצאת לדייט הראשון עם הארייט, הוא תמיד עומד לצידה, אבל אף פעם לא בקטע רומנטית. 91 פלקון - חיזר אחרי מאק, אבל כשהיא הבינה שהיא "בוחרת" בינו לבין הארם - היא בחרה נכון! - הוא מקבל ניקוד נוסף על ההצלה ברוסיה ועל המפגש בין הארם לסרגיי. 87 הארם - טוב השעה מאוחרת מדי בשביל לכתוב על כל מה שצריך להכתב על המערכת הזאת. היא לא מערכת של "אח ואחות" (איכס!) אבל חברים ממש ממש טובים שסומכים אחד על השני. ציון 97 - כי הם לא ביחד! תמשיכו אותי! לילה טוב!

cjharm

New member
היא נעלבה!!!

כי הארם "מעדיף" את ליתהם. זה חמוד ועצוב !!! אווווווווווו אני צריכה לסדר את החדר!

shipper heart

New member
אני אגיד לכם מתי יש ספוילר.

בואו נראה.... דלטון- עצבן אותי רצח וגם את מאק אבל בהתחלה הוא היה נחמד...ניתן לו 69 (שיגיד תודה שקיבל עובר!!! הוא יותר גרוע מקול!!) כריס-איכסססססססססססססססססהההה חחח היא התחתנה איתו בגיל 18 כי היא הייתה שיכורה....והוא מניאק חרא ו....תבינו לבד...11 (זה הציון הכי נמוך שיש לנו השנה בבצפר אז אני אתן לו אותו חחח) ג'ון פארו- בואו נגיד שאם לא הייתי שיפרית הייתי בהחלט אוהבת את הרעיון שלהם...הוא חמוד כזה לוידעת והוא גם אוהב אותה ולא עושה עם זה שטויות כאילו הוא לא סוחט אותה עם זה או משו...95 האדמירל- סורי אבל איכס איכס איכס ושוף פעם איכס...אני יודעת שלא היה בינהם כלום ואת AJ עצמו אני אוהבת...אבל ביחד עם מאק? אני מקיאה את כל הM&M's שאכלתי רק מלחשוב על זה....ניתן לו 76 כי אני אוהבת אותו, כי הוא עוזר וגם כי הוא ארגן את המסיבה בLL חח...וגם בשביל OMF באד- אין לו כלום אליה...אבל הוא עוזר לה באמת כמו בן משפחה והיא עוזרת לו כמו אחות או לומשנה מה....93 פלקון- מממ...נודניק, מכוער, אבל הוא לא פגע בה והוא עזר להם בהרבה מקרים...מקבל על סרגיי החמוד (הוא כל כך חמוד...חח רואים מאיפה הוא ירש את זה...חחחLOL) עוד 4 נקודות...מה שמביא אותו ל-84...
ברמבי- שונאת אותו שונאת אותו שונאת אותו!!! חרא שכמוהו חחח...הוא מעצבן ר-צ-ח פשוט מעצבן כל כך איך אפשר איך?! גם קוף גם מניאק וגם הוא מעצבן את האמר ויורד עליו ו...ו...ו.... לומשנה יש עוד הרבה ו'-אים...חח 55...עובר כי הוא משכנע את רנה לא להפריע בLL
(8-9) ווב- אמממ אני די חלוקה בעניין... א. אנ'לא יודעת אם הם ממש יוצאים או רק קרובים כמו שמאק הסבירה להארם בפראגוואי (לפני הON TOP FUCIKNG PART). ב. אני די אוהבת את ווב...חח הוא נודניק כזה והוא די חמוד בעונה 8.... אבל הוא לא מתאים למאק!!!! איך התעצבנתי שהוא נישק אותה ב824 אלוהיםםםםםם אני ראיתי רק תפריוויו כי עוד לא הורדתי הכל והיא נישקה אותו ואני צעקתי וזה היה 12 בלילה חחח וחוצמזה שבגללו היא דחתה את ההצעה של הארם ל"פלטוניק פסטה"...
עוד משו- הוא יודע שהארם מאוהב במאק והיא בו ולא מוותר עליה...פאק הים... וגם הוא פיטר את הארם מהCIA...מממ אולי אני בעצם חייבת לו על זה...חח מחמת הספק- 80 הארם (
)- מאמיל'ה שלייייי חחחחח מתוק...הוא גם השותף שלה, גם החבר הכי טוף שלה (או לפחות היה), גם מאוהב בה וגם נראה כל כך טוב!! חחח אמממ....אין הם פשוט קרועים אחד על השני...ורואים את זה כל כך טוב ו..ו... הם פשוט מושלמים ביחד...תודה שלום חחח...99.99999999999 כי TPTB מניאק....תחשבו לבד...

cjharm

New member
הוא מאיים עליה!!!!!!!!!!!!!!!!!

איך הוא מעז!!!!!!! זה לא יעלה על הדעת!! זה קשה לי להגיד את זה (באמת) אבל מאק וגון (פארו) ממש חמודים ביחד. ברמבי ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש מעצבן אותי!-ועכשיו אני יודעת למה!- הוא מאוס! הוא נדחף לכל מקום! גם בובי מעצבנת אותי - FRIEND OK? וואט גה פא.... הי, התובע לא הופיע בעונה הראשונה? אני חושבת שכן. מה לעזעזל ברבמרי (איך שלא קוראים לו) עושה? הוא כן היה בעונה הראשונה!!!! - הוא אמר שהרבה דברים השתנו מאז שהוא היה שם - בעונה הראשונה הוא היה בתפקיד של האדמירל.
היא כמעט מתחתנת עם הדבר הזה??? אני אוהבת איך מה שהראו לנו בהתחלה (צפיתי לך) מתאים לשני הסיפורים.. אני מודעת לעובדה שאין שון היגיון במה שכתוב כאן, פשוט מחשבות שרצו לי בראש בזמן שראיתי את הפרק

shipper heart

New member
הוא היה בעונה הראשונה אבל הוא לא

היה אדמירל....כאילו אם התכוונת שהוא היה בתפקיד של AJ אז כן... חח לקח לי שנייה גם כן לקלוט את זה שזה הוא...קופיף... הוא החליף את האדמירל הראשון שהיה שם עם הארם...יוו התחפחף לי השם שלו מהראש....לומשנה אבל הוא קומנדר...והוא החליף את האדמירל ואז AJ החליף אותו...חח איזה חמוד הארםםםםםם אוף זה הזכיר לי LL כי יש שם איזה 3 סצנות שלקוחות מהפרק הזה....הכי אהבתי את המשפט שהארם אמר בסוף- "The me you pick" LOL איזה יציאות יש לו

cjharm

New member
אתמול

נשארתי ערה עד 11:30 ונשברתי, אז הפעלתי את הווידאו ונרדמתי. קמתי במרץ ב 6:45 במחשבה שיש לי מספיק זמן לראות את הפרק ולהספיק להסעה, אבל מה לעשות, העלום לא רצה שהיה לי יום טוב ולכן הייתה הצפה במקלחת שגזלה 15 דקות חשבות ביותר - ה15 דקות שהיו נותנות לי לסיים את הפרק!!!! אבל לא אני הלכתי לבית ספר אחרי שהתמונה האחרונה שראיתי שהם יורים בסוכן הכפול!! אז אחרי יום שלם של לימודים (ומחשבה על מה הולך לקרות!) חזרתי הביתה, החלטתי שהיגיע הזמן שאני אנצל את הטירוף הזה ואגרום לעצמי לעשות שיעורים בלשון. אבל מה לעשות שעד 16:23:31 הצלחתי לשמור על איפוק, ועז כבר הייתי חייבת לראות את הפרק , אז עכשיו אחרי פעולת קורס, ב עשר בלילה עדיין יש לי שיעורים (אני עוד 5 דקות מסיימת, באמת!!). אז הפרק אתמול יפה , אבל לא מיוחד נראה לי שהם היו צריכים להשתמש בפרסית של קתרין בל, כפי שכבר כתבתי בעבר אני עוקבת אחרי השידורים החוזרים של העונה הראשונה בלילה, כך שלי הפרק ממש התחבר לסיפור מהעונה הראשונה, אבל למי שלא מטורף שמקליט את התוכנית האחרונה לפני שמפסקים את השידורים הינה תקציר: קיטר למד עם הארם, הוא נפל בקולמביה לאחר שברק פגע ב טום קאט שלא, במטוס הי חמישה צ'פים (של מחשב) שהפכו את המטוס למטוס טוב יותר. הארם נשלח ביחד עם מג (כן כן מג) לנסות לשחרר אותו מה"שבי". הקולמבאנים (?) מנסים להעתיק את התוכנה הזאת, והארם (בהיותו הארם) פגע במטוס, מה שהוא לא יודע זה שהכל חלק ממבצע להעביר להם תוכנה פגומה. זה גם הפרק הראשון שבו אנחנו פוגשים את AJ. לילה טוב!!!!!

shipper heart

New member
זה היה קובה ולא קולומביה אם אני לא

טועה...זה היה הפרק שכתבתי תוך כדי הצפייה בו חיבור....חח אז לא שמתי לך ביוחד

cjharm

New member
למי שזה מעניין אותו

סיימת שיעורים בלשון!!!!! הפרק היה פשוט מקסים, חמוד, מתוק, פרק שכיף להרדם איתו!!!!!!!! קלואי ממש ממש מתוקה (למה זה תורגם כלואי?) היא שיחקה בהרבה דברים אחד מהם הוא סרט שנקרא "יום בהיר אחד" עם ג'ורגי קלוני ומישל פייפר, סרט ממש חמוד, בין האהובים עלי.

shipper heart

New member
זה היה פשוט פרק קרוע!!!!

אני כל הפרק צחקתי!! וההורים שלי בטוחים שאני ישנה אז הייתי צכה לנשוך את השמיכה כדי לא לצחוק בקול!! חיחי התחיל עדין ג'ורדן
לורוצה!!!!!! אוףףף חחחח למה הם תרגמו את זה כלואי באמת?! זה שיגע אותי! אני כזה- "זה קלואיייייי" חחח דרך אגב- יומבהיר אחד זה הסרט שלו יש ילד ולה יש ילדה והוא שומר עליהם פעם ואז היא שומרת עליהם או משו כזה?

shipper heart

New member
כן...הפסיכיאטרית...חח אני צכה טיפול

אה נכון היא מתה...חח כן היא נחמדה והיא בהחלט עדיפה על תחליפי מאק האחרים אבל היא לא מאק!!! ובתקופה הזאת זאת אחת התקופות שממש רואים כמה מאק מאוהבת בהארם...בעיקר בYEAH BABY אחרי שהוא מודיע לה שיכול להיות שהוא חוזר לאקטיב פלייט סטטוס...היא כזה- אבל את לא יכול!!! (למה לא?) כי אם אתה עוזב זה אומר שהטיסה יותר חשובה לך מג'אג, יותר חשובה לך מג'ורדן יותר חשובה לך מ....(רצתה להגיד ממני והתאפקה) מהכל....חח ואז קלואי אומרת לה-עכשיו אני מבינה למה את לא יכולה להתחתן עם אבא שלי...את מאוהבת בהארם...חח ואז היא גם אומרת לה שאם זה עוזר לה גם הארם מאוהב בה...חח ואז זה- Harm and Mac sitting on a tree K-I-S-S-I-N-G LOL אניצכה טיפול...חח ראיתי עכשיו את NL סופסוף

cjharm

New member
הי דווקא..

נראית ממש נחמד, אבל אין כמו מאק!!!!!!!!!!!!!!!! למה שמאק תתחתן עם אבא של קלואי (או כלואי אם אתם מתעקשים!) שאלת
בYEAH BABY הם לא מחליטים שאם בעוד חמש שנים... תינוק? ועוד משהו קטנטן, העונה ה9 זה לא 5 שנים אחרי, וקתרין בל לא הייתה באמת בהריון, כיאלו (ספרנו לילדה מהכתה שלי שיא של 15 "כיאלו" בשלושה משפטים!) אני היחידה שרואה איך הכל מסתדר מצוין אחד עם השני?

shipper heart

New member
כן...כי- ../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif

ההריון של קת'רין היה בעונה 8....עבר חלף התמוגג נגוז...חח וכן בYEAH BABY הם מתערבים ועונה 9 זה 5 שנים אחרי אבל רק בפרק האחרון או לפני האחרון...ועוד משו- לא נראה לי שהם יבצעו את זה מכמה סיבות- א.אם הארם באמת הולך לאמץ את מטי מאק תהיה כזה- יש לך עכשיו בת מתבגרת שרק מתרגלץ אליך עכשיו אתה באמת צריך תינוק? ב.הם לא כל כך מסתדרים כרגע. ג.ספק ריליישנשיפ בין מאק לווב...*ראה פרק 914-מה היא מתקשרת אליו לעזאזל?! היא בהאג עם הארם והיא מתקשרת לווב?!!! מה זה צריך להיות?!* ד.תסריטאים לא אוהבים שיפרס!!! בעיקר TPTB...הוא יעשה הכל כדי לעצבן אותנו...אפילו יפריד את הארם ומאק בסופהסידרה...בלה ה.בד"כ מה שאני רוצה שיקרה בסדרות לא קורה...(ראה מקרה מונדלר, קרבי, מארק, קול לוק ולורליי...)

cjharm

New member
סתם כי זה מעניין אותי...........

מה רצית שיקרה בחברים ER "קרבי" GILMORE GIRLS ? היא עם הארם ומתקשרת לווב? ואט דה פאק....

למעלה