שרשור cjharm והמחשבות הליליות שלה

shipper heart

New member
../images/Emo58.gif אבל לא בג'אג...חח טוב גם..

בחברים- מונדלר- רציתי שיהיה להם כבר תינוק...כאילו שמוניקה תהיה בהריון והם עשו שלשניהם יש בעיות בפוריות ועכשיו הם כנראה יאמצו...אבל מוניקה בהריון זה דבר כל כך נדרש!! באי.אר.-ER זה קרבי...קרבי זה קרטר ואבי...הם נורא חמודים ביחד לפחות כידידים והסתומים עשו שביחד הם נוראיים (ביחד כאילו יו נו) ועכשיו אני רוצה שאם אבי לא עם קרטר שלפחות תהיה עם לוקה...וגם זה לא הולך..בוו ועל מארק זה שהם פאקינג הרגו אותו וגם זה שהם לא שמו את דאג וקרול לגמרי ביחד כשהם פרשו...כאילו למה היא לא עברה איתו לסיאטל?! בנות גילמור- לוק התחתן בתחילת עונה..כאילו הוא התגרש אבל הוא פאקינג התחתן!!! והעיפו את ג'ס מהסידרה אחרי העונה הקודמת...ולוק ולורליי לא ביחד!!! אוףףףף חח כן...אוףףף אם היא מתקשרת לקליי כדי להגיד לו שהיא מתגעגעת אליו אני אקיא!!! נהיה לי רע רק מלחשוב על זה...בעעעע איכס...והארם גם יתפוצץ חח אוווווו אולי הוא ישתכר ואז יפלוט את מה שהוא מרגיש אליה?!!! *כן בטח אבל חפיף...תנו לי לדמיין!! חח*

j a g f r e a k

New member
רעיון טוב ../images/Emo58.gif

לדרך שבה הארם כבר סוף סוף יאמר את מה שהוא מרגיש כלפי מאק.... היא מתגעגעת אליו??! אני זוכרת את הפרקים שהוא סתם היה מעצבן ואם אני לא טועה הוא לא הראה רגשות מיוחדים כלפי מאק.. בכלל כשהוא ומאק יצאו לפרגוואי הוא אמר לה שהגבר המתאים בשבילה הוא הארם, אז מה הקטע?? ממש לא אהבתי את הרעיון שלהם ביחד!!!! הארם ומאק מושלמים ביחד!!!!
יש לי מבחן מחר בסוציולוגיה... אמאלה!!! בהצלחה לי.. :)

shipper heart

New member
../images/Emo58.gif

חחח כן זה רעיון נחמד...אני נחשפת ליותר מדי רעיונות כאלה בזמן האחרון חח... אניוויי לגבי מאק ו-ווב: הוא אידיוט!!! ובפרק הקודם (910) הארם שואל אותה- מה דעתך על פלטוניק פסטה? והיא כזה בשמחה אבל...אני קבעתי לצאת לארוחה עם קליי...מ-ה ה-ו-ל-ך?! וגם בתחילת העונה (9) בפראגוואי עדיין הם היו ממש קרובים...כשהארם שאל על זה היא אמרה שזה בגלל כל מה שעבר עליהם אבל גם שלקליי יש משו לוידעת איך בעברית...חח-Clay always had something for me כן...ככה...בלעעע... וב902 כשהיא והארם ביקרו אותו הם כזה כמעט התנשקו....וב905 הארם שאל אותה כזה-webb didn't tell you והיא ענתה שהם לא נוטים לדבר על הארם (כלומר הם כן! (בלע) מבלים ביחד) ו(כן כן עוד ו)כל פעם שהארם מעלה את הנושא של קליי היא מתחמקת ומשנה נושא למשל בPR הוא אמר לה אני בטוח שקליי לא מביא את העבודה שלו הביתה והיא ישר העבירה נושא...ואז קואטס אמרה להארם שלפי מה שמאק אמרה לה על נישואים זה נראה כאילו היא ממש בעד ואז היא הוסיפה שכנראה שהיא מצאה מישו שגרם לה לשנות את ההשקפה על נישואים! בלהההההההההההההההההההההההההה....:&#39

cjharm

New member
בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

במבחן! סוציוליגיה - נשמע ממש מעניין (אני לא צינית)

j a g f r e a k

New member
תודה...

אני כרגע אחרי המבחן.. עבר בסדר. זה לא ממש מעניין אבל אם רוצים ללמוד פסיכולוגיה אז חייבים לקחת סוציולוגיה.. פסיכולוגיה שולטת!!!!!!

cjharm

New member
חברים

לא נראה לי שהם רוצים לחזור על הריון שתי עונות ברציפות (וגם יכול להיות שלקורטני קוקס יש בעיה להכנס להריון ובגלל זה היא לא רוצה לשחק אשה בהרון - לא קראתי שום דבר שתומך בזה!) בהצלחה במבחן!!!!!!! הארם ומאק יהו ביחד - הם חייבים!!!!!!!!!!

shipper heart

New member
זה כבר לא שתי עונות ברציפות!!

אני מדברת איתך על עונה 10 לא 8... תודה...היה די קל אפילו לא הייתי צכה את השליף שהכנתי חח... והארם ומאק באמת חייבים...אבל אני ממש מפחדת שTPTB יעשה את מה שהוא מאיים לעשות.... אם וכאשר הארם ומאק יתחתנו (מה זה אם?! כאשר!!! חח) איך יקראו למאק? כאילו ברור שזה יהיה שרה ראב (לא נשמע טוף...חח) אבל עדיין יקראו לה מאק? חחח

cjharm

New member
נכון - אבל

כמה סיפורים כבר אפשר לעשות עם תינוק? כיאלו (כן אני יודעת) הוא לא מפסיק לבכות - עשו, הוא מתחיל לדבר - עשו וכו' ואני חושבת שמאק תישאר מאק - זה בטוח, אבל אני לא בטוחה שהיא בכלל תשנה את השם!!!! (כי שרה ראב נשמע נורא!)

GeJuFan

New member
קורטני קוקס כן בהריון, ככה שמעתי

שהיא בהריון בחודש החמישי.

shipper heart

New member
היא לא בהריון...כל הזמן יש שמועות

אבל היא לא...זה כמו שהיו שמועות על סרט...ובכלל לא יהיה *סניף סניף (מאי הקטנה חח)* ואני יודעת אבל אמה לא עושים איתה כלום!!! הוא פשוט סתם לגמרי!!! אוףףף ואני מתה לראות את מוניקה בהריון!!!! זה חייב פשוט חייב להיות כל כך מצחיק!!!

GeJuFan

New member
אני הבנתי שהשמועה הזאת שיצאה לפני

חודשיים היא נכונה, היא אמורה להיות בהריון.

shipper heart

New member
אני בחופש הגדול הייתי בטוחה שהיא

בהריון כי ראיתי תמונה אבל בסוף הסתבר שזה לא נכון...אני לא יודעת מה אני אגיד לך אני ממש ממש מקווה שקורטני תיכנס להריון לא רק בשביל מוניקה אלא בכלל בשבילה כי נורא מגיע לה אבל לא נראה לי שזה נכון...

GeJuFan

New member
סליחה קרול כן הצטרפה לדאג בסיאטל

ראי פרק Such Sweet Sorrow הפרק האחרון של ג'וליאנה בסידרה, מי אמר לך שהם לא ביחד??

GeJuFan

New member
בקרבי את מדברת על ER

לא קשור לפורום אבל שמחה שהפרידו ביניהם, long leave Dougal

shipper heart

New member
שאני אבין משו-

למה קרול לא עברה עם דאג לסיאטל לעזאזל?!!! אוףףףף חחחח הם כאלה חמודים ביחד!!!

GeJuFan

New member
היא כןןן עברה לסיאטל

הרי כבר לא רואים אותה בתוכנית נכון??? מי לכל הרוחות אמר לך שקרול לא נסעה להיות אם דאג בסיאטל???????? אני רוצה לומר לאותו אדם כמה מילים קשוחות(ועוד כמה דברים שעולים בדעתי
יש לך ICQ אני אשלח לך את הפרק האחרון של ג'וליאנה בסידרה(מקווה שראית כבר את העונה ה-6 של ER אם לא ישר להתחיל להוריד.

GeJuFan

New member
אם דיברנו על ER תנחשו מה אני מקבלת

לחג?? את כל העונה הראשונה ב-DVD
אהה קלוני מודל 94 מה יכול להיות יותר טוב מזה.

למעלה