שרשור cjharm והמחשבות הליליות שלה

cjharm

New member
זה הפרק הכי יפה !!!!!!!!!

כל פעם שאני רואה את הפרק אני מתחילה לבכות! ואני ממש אוהבת את השיר שמשמעים כשהיא רצה, הוא אומר כל כך הרבה
(של שמחה!)

GeJuFan

New member
כל כך נכון.

אני בכיתי מרוב שמחה, היה לי חיוך כזה ענקי על הפנים שלי כשראיתי אותה הולכת אליו על המזח, עדיין אני מחייכת כמו משוגעת כשאני רואה את הקטע. ועכשיו את גורמת לי לבכות, אני כל כך מתגעגעת אליהם. *מאיה נאנחת*

GeJuFan

New member
אני מוצאת יותר אוהבי קלוני בפורומים

שאפילו לא קשורים לו מאשר בפורום ER. האם זה צריך לומר לי משהו

shipper heart

New member
שבפורום של ER יש אנשים שלא מבינים

מהחיים שלהם למשל?! ואנ'לא יודעת...בפרק ההוא ב2000 היא הולכת לפגוש אותו אבל כאילו הם לא התראו המווווון זמן...חחח לומשנה הצפנו את הפורום בדברים לא קשורים *גם בנו אני עושה את זה בכל מקום (ראה אשכול שטויות, אשכול יומן יקר והלאה חח)*

GeJuFan

New member
נכון והיא נשארה שם.

הרי היא אמרה ללוקה שהיא הולכת לברר אם דאג עדיין אוהב אותה, אני חושבת שהנשיקה שלהם בסוף הפרק היא התשובה לתהייה שלך.
זהו שאנחנו אומנם לא ראינו את ג'ורג', אבל בתוכנית עצמה כדאג הם כן התראו, כי הוא בא לבקר את הבנות(טס וקייט) ככה קרול אמרה למארק כמה פרקים לפני הפרק האחרון שלה. נו אז אנחנו מדברות על דברים טובים וחשובים

shipper heart

New member
אוקיי סבבה...פשוט לא הייתה לי

אפשרות לראות את כל הפרקים והעונות של אי.אר. ואי אפשר להוריד את הכל...אני מתה שיביאו את זה לאנשו בגלל זה לקחתי את הDVD מחברה שלי...חח דברים מאוד חשובים!!! בואו נפתח שרשור דברים שלא קשורים לג'אג או משו...

GeJuFan

New member
בטח שאפשר להוריד את הכול.

את כל העונות מהראשונה עד העשירית שמשודרת בימים אלו. שילחי לי מסר אני אשלח לך כמה לינקים.

shipper heart

New member
אפשר מסופרנובה ומאימיול אבל זה המון

מקום שאין לי על המחשב והמון זמן...סורי אבל אני מעדיפה למלא את המחשב בג'אג....
נו אפנס

GeJuFan

New member
ובגלל זה מורידים כמה פרקים צופים

ואז מוחקים. וכל פרק שמוחקים מתחילים להוריד פרק אחר במקומו

shipper heart

New member
זה ברור אבל עדיין....אני עושה ככה

עם ג'אג...וקשה לי למחוק אז אני חותכת אותם ומקטינה את הנפח אבל זה לא כזה משנה...אם אני אוכל אני אראה..פשוט אם אני אתחיל להוריד כל מה שאני רוצה לראות באמת שזה לא יגמר.....אני לא אתחיל לבלבל את השכל אבל לומשנה...חברים זה הדבר היחיד שהורדתי את ה-כ-ל אבל כל קובץ שם זה בין 60-100 מגה וזה זז די מהר בקאזה...

GeJuFan

New member
100 מגה לחברים?

פרקים של חברים רצים בין ה-200 מגה ל-300 מגה במקרה הקיצוני. נראה לי שאת צריכה עוד הארד דרייב למחשב. של לפחות 40GM

shipper heart

New member
אז זהו שבקאזה יש פרקים של AVI

שהם באיכות טיפה פחות טופה אבל בהחלט ניתנים לצפייה ובגודל של 60-100 מגה...והורדתי ראיתי כמה פעמים ומחקתי חוץ מרוב הפרקים בעונה 5 וכמה פרקים מעונה 6 ו7 שהשארתי...ואז צרבתי....יש לי 13 פרקים על דיסק.

cjharm

New member
יש לי את כל העונות

של חברים(חסרים לי בערך 12 פרקים בסך הכול מכול העונת!), הבית הלבן (חוץ מהעונה החמישית), מכושפות, בנות גילמור ודוסון (לא הכול) פשוט העברתי את הכל לדיסקים - אין לי זמן להתעסק עם זה פשוט.

shipper heart

New member
אין לי וידאו ואין לי מספיק דיסקים

בשביל לצרוב את הכל...אני פשוט זוכרת הכל בע"פ חחח בחברים...מכושפות נתנו לי את הראשונה בקלטת בנות גילמור...אני אוהבת ומעדכנים אותי בספויילרים אבל לא חולה על זה כאילו מכורה...הבית הלבן אני בכלל לא אוהבת...אבל רוב לאו שווה
אולי אחרי שיגמר חברים אני אראה כי מת'יו יהיה שם בתפקיד קבוע...חח דוסון אממ דוסון ראיתי פעם אבל בסוף ראיתי רק תשני פרקים האחרונים...חח

cjharm

New member
מה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מתיו יהיה בתפקיד קבוע? הוא היה שני פרקים בתור עורך דין פוליטי רפובלקני, אבל שחקן קבוע?? אני בודקת את זה!

shipper heart

New member
יאפ ככה קראתי שהוא יכנס לתפקיד קבוע

אחרי שחברים תיגמר כי הם התלהבו ממנו בווסט ווינג וגם כי NBC רוצים שהוא ימשיך לשחק בתוכניות שלהם

cjharm

New member
אני צריכה לקרוא

דברים כאלה!!! פעם (לפני חודשים) הייתי הראשונה לדעת דברים כאלה!

למעלה