אני בכיתי מרוב שמחה, היה לי חיוך כזה ענקי על הפנים שלי כשראיתי אותה הולכת אליו על המזח, עדיין אני מחייכת כמו משוגעת כשאני רואה את הקטע. ועכשיו את גורמת לי לבכות, אני כל כך מתגעגעת אליהם. *מאיה נאנחת*
מהחיים שלהם למשל?! ואנ'לא יודעת...בפרק ההוא ב2000 היא הולכת לפגוש אותו אבל כאילו הם לא התראו המווווון זמן...חחח לומשנה הצפנו את הפורום בדברים לא קשורים *גם בנו אני עושה את זה בכל מקום (ראה אשכול שטויות, אשכול יומן יקר והלאה חח)*
הרי היא אמרה ללוקה שהיא הולכת לברר אם דאג עדיין אוהב אותה, אני חושבת שהנשיקה שלהם בסוף הפרק היא התשובה לתהייה שלך.
זהו שאנחנו אומנם לא ראינו את ג'ורג', אבל בתוכנית עצמה כדאג הם כן התראו, כי הוא בא לבקר את הבנות(טס וקייט) ככה קרול אמרה למארק כמה פרקים לפני הפרק האחרון שלה. נו אז אנחנו מדברות על דברים טובים וחשובים
אפשרות לראות את כל הפרקים והעונות של אי.אר. ואי אפשר להוריד את הכל...אני מתה שיביאו את זה לאנשו בגלל זה לקחתי את הDVD מחברה שלי...חח דברים מאוד חשובים!!! בואו נפתח שרשור דברים שלא קשורים לג'אג או משו...
עם ג'אג...וקשה לי למחוק אז אני חותכת אותם ומקטינה את הנפח אבל זה לא כזה משנה...אם אני אוכל אני אראה..פשוט אם אני אתחיל להוריד כל מה שאני רוצה לראות באמת שזה לא יגמר.....אני לא אתחיל לבלבל את השכל אבל לומשנה...חברים זה הדבר היחיד שהורדתי את ה-כ-ל אבל כל קובץ שם זה בין 60-100 מגה וזה זז די מהר בקאזה...
שהם באיכות טיפה פחות טופה אבל בהחלט ניתנים לצפייה ובגודל של 60-100 מגה...והורדתי ראיתי כמה פעמים ומחקתי חוץ מרוב הפרקים בעונה 5 וכמה פרקים מעונה 6 ו7 שהשארתי...ואז צרבתי....יש לי 13 פרקים על דיסק.
של חברים(חסרים לי בערך 12 פרקים בסך הכול מכול העונת!), הבית הלבן (חוץ מהעונה החמישית), מכושפות, בנות גילמור ודוסון (לא הכול) פשוט העברתי את הכל לדיסקים - אין לי זמן להתעסק עם זה פשוט.
בשביל לצרוב את הכל...אני פשוט זוכרת הכל בע"פ חחח בחברים...מכושפות נתנו לי את הראשונה בקלטת בנות גילמור...אני אוהבת ומעדכנים אותי בספויילרים אבל לא חולה על זה כאילו מכורה...הבית הלבן אני בכלל לא אוהבת...אבל רוב לאו שווה
אולי אחרי שיגמר חברים אני אראה כי מת'יו יהיה שם בתפקיד קבוע...חח דוסון אממ דוסון ראיתי פעם אבל בסוף ראיתי רק תשני פרקים האחרונים...חח