שרשור cjharm והמחשבות הליליות שלה

shipper heart

New member
מצד שני יש לי 5 דיסקים עם פרקים של

ג'אג חחחחח עונה 9....המשימות של האמר...איכס עם הסרבל טיסה הכחול והמגעיל איכס חחח אבל הוא עדיין שווה

cjharm

New member
יוא!!!!!!!

איזה כיף לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איומו עליי שעם אני לא מפסיקה להעמיס על המחשב - הם יקחו לי אותו!!

shipper heart

New member
איימו גם עלי...אבל אבא קונה מחשב

חדש אז לא אכפת לו שאני הורסת את זה

cjharm

New member
המעלית!!

יש לי את היכולת המדהימה לראות דברים הרבה מאוד פעמים ולהנות מהם כל פעם מחדש, זאת הסיבה שרוב הדברים מוקלטים. "תראו את זה כאימון, כשהילד שלכם יתפס על מעליות" חמוד! או.קי מבחן בספרות מחר - בשיר אני שומע משהו נופל הניתוח הוא סנטרפוגלי (מהאמצע החוצה) משמעות - המוות הוא חלק מהחיים, צריכים ללמוד איך להתמודד איתו (אם נמאס לכם לקרוא את מה שאני כותבת/ החומר הנלמד שלי אתם יכול להגיד, אני לא אעלב - יותר מדי) עכשיו באמת לילה טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PS מחר ישודר PEOPLE VS. RABB אני לא סיימתי לראות את הפרק המדהים הזה, רק רציתי שאנשים אחרים שפיספסו אותו יכלו להנות!

dana810

New member
כן, היה פרק חמוד

קצת פחות מידי אקשן לטעמי.. אבל עדיין נחמד ראיתי את הפרק שהאשימו אותו. מטורףף נהנתי מכל רגע בהצלחה לך במבחן

cjharm

New member
תודה!!

המבחן הלך בסדר (אני מקווה!) אני עכשיו רואה את הפרק של הצוהריים , אזה כיף!!! שאלה - למה קראת לעצמך DANA810?

shipper heart

New member
אני מצטערת אבל אני לא מסוגלת לחכות

ליום ראשון.... יש WEBB OF LIES יש WEBB OF LIES!!!!!! יאיייי שימו
לתמונות *יאמי*

shipper heart

New member
אני חייבת הוא פשוט כל כך מושלם!!!!

עוד דבר אחד קטן- יומשלישי silent service!!!!!!!1 חולה חולה מתה על הפרק הזה!!!!!!!!!!!1

cjharm

New member
גרמת ליום

שלי להפוך לכל כך הרבה יותר טוב!!!!!!!!! הוא כל כך מושלם!

shipper heart

New member
לאאאאאאאאאא!!!!

אני יודעת!!! חחחח ווואיייי וגם הפרק שיש באמצע מגניב....חח אבל ברגע שקראתי בתקצירים בטלוויזיה שביום ראשון יש פרק שנקרא אמממ לא זוכרת רשת משו...הם לא קראו לזה בדיוק כמו שזה...WEBB OF LIES ויומיים אח"כ SILENT SERVICE!!! אני חייבת חייבת חייבת להקליט את הפרק הזה...הוא פשוט פרק ענק עם שיפרס מומנטס!! חולה עליו חחח ובנתיים אני צכה להחליט מה לראות קודם...אדריפט/לייפליין/ניו לייף/901/902/903/904/905 חיחיחיחי או פרק של XFILES או פרקים של חברים.....יש מגוון...יש מגוון חחח בנתיים עד שאני אחליט אני אסתכל קצת על תמונות של הארמיפו *LOL*

cjharm

New member
הפרק עכשיו

לא ראיתי את ההתחלה, אבל הם רוצים לקרוא לו דיויד - זה כל כך חמוד הוא צריך ממחטה כי השני יורק - מצחיק אני אוהבת איך בסרט זה נראה מזיוף - לעומת ה"מציאות" בJAG

shipper heart

New member
אני כל כך התפקעתי מצחוק כשהם אמרו

שהאמר (
) נהיה גבוה יותר!!!! אלוהים וההורים שלי בטוחים שאני ישנה אז אני צכה לצחוק לשמיכה...חח אלברט ג'טרו רוברטס....LOL אלברט ג'טרו...מסכן חחח

למעלה