שרשור
ות

גבר בתעשייה הזו אם אתה מתייחס בביטול לשמועות.

אז יש לך הרבה פחות "חומר" לעבוד אותו שמועות, במיוחד ממקורות אמינים
זה לפעמים הדבר היחיד שתקבל בתעשיה הזו ועובדים עם מה שיש.

זה יותר טוב מלחכות ולראות :)

עטלפוני

New member
ממש לא מתייחס בביטול

אבל תמיד מחכה לראות את התמונה המלאה לפני שמגבש דעה. אני מאמין שהאינפורמציה הזו מדוייקת או קרובה מאוד ללהיות מדוייקת, אבל זה לא אומר שהיא מלאה. מה שנקרא - "אני לא יודע מה אני לא יודע" :)
&nbsp
שיגיע כבר יוני :)

כמו שכולנו אומרים צריך לחכות ולראות אבל כרגע השמועה,

של יודעי דבר, היא שמייק בהחלט הולכת על כיוון שונה משל סוני והיא רוצה שידרוגים יותר תכופים מאשר "אמצע דור" כמו שתמיד אמרתי, סוני לדעתי תקבע את הסטנדרט החדש, ומייק תיישר קו אבל יכול להיות שתהיה לנו תקופה של שידרוגים תכופים ממייק, עד שסוני תשליט סדר, ותקבע איך עושים את זה.

טריילר חדש לMighty No. 9

טריילר מוזר שיורד על אוהבי אנימה. אני בדילמה. אני רוצה לשחק בזה, אבל כמו שאני תמיד אומר כאן, אין לי אמונה ביוצר מגה מן שזה יהיה משחק טוב, ואני לא רוצה להיכוות מהמשחק הזה סתם.

אז אני אחכה להנחה מטורפת או לפלוס.

evilplate

New member
הפס4 עבר את ה 40 מליון + TLG יוצא בוודאות כמעט השנה!

סוני הודיעה היום שהפס4 עברה את ה 40 מליון יחידות.

לפי התחזית שלהם הם צופים עד אפריל 2017 שיהיו 60 מליון יחידות, לסוני לקח איזה 8 שנים להגיע ל 80 מליון עם הפס3, ככה שאין ספק שהקצב של הפס4 כרגע די מדהים.

בנוסף TLG הוא משחק החודש שמופיע על השער של מגזין EDGE שצפו בדמו חדש ממנו (שבטוח נראה ב E3) ודיברו עם אואדה, המפתח האגדי שאחראי למשחקי טים איקו, שם הוא אישר שהמשחק אכן יוצא השנה והוא מתרגש ולחוץ מאוד כי המשחק לא סטנדרטי במיוחד והוא לא יודע איך אנשים יקבלו אותו.

הסיבה היא שהם השקיעו המון מאמצים בחיה ובהתנהגות שלה, היא תתנהג באופן טבעי, לא תקשיב לך לפעמים תהיה עקשנית ותעשה מה שהיא רוצה, ה AI שלה מאוד מורכב ונשמע שיכול להיות שבגלל זה לקח להם הרבה זמן לגרום לזה לעבוד, הוא חושב שחלק מהשחקנים בטח ישנאו את היצור העקשן אבל מבחינתו הוא לא יכל לעשות את זה אחרת וליצור משחק שבו היצור מקשיב לך כמו בפקודה (בדומה למשל לסקיילבאונד) זה לא בשבילו.

הבנאדם מקורי ושאפתן, תמיד ידענו את זה ובגלל זה כולם אוהבים כל כך את המשחקים שלו, אני מחזיק אצבעות שיצא טוב.

אבל גם בסקיילבאונד הדרקון לא תמיד מקשיב לך

זה מה שקאמיה אמר על הדרקון, שהוא לא הפוקימון שלך והוא לא עושה הכל לפי פקודה. צריך להרוויח את הכבוד שלו.

זה נשמע משחק שהולך לקבל הרבה ציונים של 7.0 כי מבקרים לא ידעו איך לאכול אותו ויורידו לו ציונים בגלל שהוא שאפתני מוזר ויחודי.

לי זה לא מזיז, מצדי שיקטלו אותו כמו צבי הנינג'ה והאורדר, אני קונה בהשקה ואהנה מכל רגע.

אחרי כמה שנים נראה את המשחק הופך לקלאסיקה ואת המבקרים אומרים שהוא אחד ממשחקי הדור ש"אף אחד"= אף אחד מהם, לא העריך בזמנו.

evilplate

New member
את הדוגמא של סקיילבאונד הוא לא אמר

זו תוספת שלי, הוא אמר שיש מספיק משחקים שבהם אתה שולט בחיה גדולה כרצונך וזה לא מה שמעניין אותו (אם אתה רוצה תדביק פאר קריי במקום :)), אבל לפי ההדגמה של סקיילבאונד זה ממש לא היה נראה שבזמן הגיימפליי יש איזו אינטרקציה מיוחדת עם החיה, אתה די מסמן לך בכיף מטרות והוא משמיד אותן כרצונך, זה לפחות מה שזכור לי מההדגמה.
&nbsp
אין לי ספק שטים איקו הולכים על משהו הרבה יותר עמוק ומרגש מאשר איזה דרקון שיזרוק לך פאנצ׳ליין כמו בסקיילבאונד, זה לא משהו נגד סקיילבאונד, פשוט המטרות של כל צוות שונות לגמרי, אחד משחק פעולה קצבי בעולם פתוח בעוד שהשני כולו מתרכז ביחסים שלך עם החיה, באווירה ובפאזלים שאתם פותרים ביחד, זה לא אותו הדבר.
&nbsp
המשחקים הקודמים של טים איקו אגב קיבלו 90+, ככה שמבחינה היגיונית אין סיבה שיקבל 7 אלא אם כן הם לא הצליחו הפעם במטרות שלהם, שזה בהחלט תסריט ריאלי, העולם של היום זה לא הדור של הפס2, נצטרך לחכות שיצא כדי לדעת אם הם עדיין רלוונטיים אחרי כל השנים האלו והקשיחם שעברו על הצוות.

מה שכן אני מאוד מחכה לזה, מעניין ומקורי זה בטוח יהיה, גם אם הרבה מבקרים לא ידעו איך לאכול את זה.

כן, אני מסכים איתך לגמרי שהחיה בTLG הרבה יותר מרשימה.

בעיקר בגלל שהיא מרגישה לי כמו חיה שמתנהגת כמו שאני מצפה מחיה.
החיבור שלי אליה הוא מידי כי היא מזכירה איך שחיות מחמד מהעולם שלנו מגיבות ומתנהגות.ובגלל זה זה מוציא ממני הרבה יותר רגש רק מלהסתכל בדמו של E3.
הוא מתחכך בגיבור שילטף אותו כמו שחתולים עושים לך.קיצור זה מרגיש אמיתי.

הדרקון שלי סקיילבאונד מתנהג כמו ...לא יודע מה, לא כמו שחיית מחמד מתנהגת.

אני לא כל כך מבין איך אנשים מפספסים את היופי הזה של TLG.
,
זה מרגיש משחק שהוא כל כך עולם פנטזיה, אבל כל כך מציאותי בקטע של החיה
שזה הקסם שלו בעיני.

עוד גישה שאני אוהב במשחק הזה, זה שזה נראה סיפור שמספר את עצמו בלי מילים
הכל אתה מבין מהג'סטות של הדמויות, מהטון שלהן מהדברים הלא מילולים שקורים במשחק.

אני אוהב מנימליזם כזה בכל דבר.

בקיצור זה משחק מאוד אמנותי בעיני. לא אמנותי מפגר כמו הרבה אינדים.
ממש אמנותי.

אני חושב שיורידו לו ציונים כי בתכלס זה לא משחק שהשוק רוצה היום, זה משחק שמדבר לגיימרים שמתענינים בייחודיות שלו.

רוב האנשים רק יתבכיינו שזה נראה להם כמו משחק PS3 או שזה משחק לא מובן.
או "יפני" מדי להם.

שוב, לא איכפת לי אני לא צריך את המבקרים כדי להנות ממשחק אני מאוד אוהב את מה שראיתי מהדמו, ואם לא היה לי PS4 היייתי קונה אחת בשביל המשחק הזה :)

evilplate

New member
מעניין אלו שאומרים שהוא נראה כמו משחק פס3

בהתחשב בזה שהפס3 לא הצליחה להריץ אותו כל השנים האלו (יושידה אמר שהטריילר המקורי לפס3 הואץ בצורה מלאכותית ובמציאות הוא ממש זחל ורץ בפריימים בודדים), לי נראה שמפלצת הזאת היא אחד היצורים הכי מדהימים שרונדרו במשחק מחשב, תראה את האנימציות שלו וגם הפרווה שלו וההתנהגות המורכבת לפי מה שאואדה אומר, אני מתערב איתך שהפס3 לא הצליח להריץ את החיה הזו ובגלל זה הם הסתבכו איתו.
&nbsp
המפתחים של באטמן הרי אמרו שהדור הקודם לא יכל להריץ את הבאטמוביל כמו שהם רצו, יש סיכוי טוב שהחיה הזו היתה לא פחות מורכבת על הדור הקודם.
&nbsp
וברור שאין ממש דיאלוגים (למרות שהיו לפעמים ברגעי מפתח בקודמים, אבל הרוב היה ג׳יבריש בשפה לא מובנת) והכל מינימליסטי, זה משחק של טים איקו, כולם ככה :)

החיה הזו בהחלט נראת לי גדולה על הדור הקודם.

נראת הרבה יותר מתוחכמת גם מהבאטמוביל :( הבאטמוביל זה לא כזה משהו מתוחכם שאני אאמין לרוקסטדי שהם לא יכלו לעשות אותה על הדור הקודם.
נשמע לי יותר כאילו לא היה להם רעיון אחר להוסיף לבאטמן, אז דחפו לנו אותה בשטיק
שהיא Next gen! שנתלהב ממנה.

החיה לעומתה? נראת עם AI מורכב למדי ותחכום שלא ראיתי בשיט בדור הקודם.
אולי המשחק יכל לרוץ על הפס3 אם אואדה היה מתפשר לחלוטין על החזון שלו ועושה משחק מסורס, אבל אני די מסכים איתך שרק הPS4 יכל להביא את המשחק שהיה לאואדה בדמיון שלו.

זה שמופיע במסמך הפיתוח שהוא סיים לכתוב.

יופי :) ככה אני רוצה את זה ג'יבריש, אני רוצה להרגיש שאני רואה סרט אילם כמעט.
שאתה לא בטוח אם הבנת מה קרה בו והכול נתון לפרשנות שלך :)

נראה לי אחד המשחקים הכי מענינים בפיתוח היום וגם ממנו אני אזהר לא לראות יותר מדי בE3, אם הם יעשו הדגמה ארוכה עליו אני לא רואה את כולה.

נמאס לי מספוילרים רק בשביל להתלהב מתערוכות :) שיתנו לי לראות 2 דקות שייסימו לי תאריך יציאה סופי ושלום על ישראל :)

evilplate

New member
אני לא מבין מספיק בפיתוח

אבל יכול להיות שהעניין שהבאטמוביל יכולה לעקוב אחריך בכל מקום בעיר בשנייה שאתה לוחץ על כפתור היא מופיעה, זה שאתה יכול לשלוט עליה בשלט רחוק וממש להתרחק איתה כמה רחובות בזמן שבאטמן במקום אחר וככה לפתור חידות, כל ההרס שהיא יוצרת בסביבה, זה שאפשר להפוך אותה לטנק קרב בכל שלב ולירות בהכל בכזה ליטוש.
&nbsp
לא היו דברים כאלו בדור הקודם, גם לא למשל ב GTA5, ככה שיכול להיות שהם צודקים שהיא לא היתה אפשרית.
&nbsp
שלא לדבר על דברים אחרים מהמשחק שאנחנו יודעים בוודאות שלא היו אפשריים כמו היכולת להחליף לדמות אחרת שנמצאת באיזור אחר במפה בלחיצת כפתור, זה ברור לך שזה לא היה אפשרי בצורה כזו בדור הקודם כן?
&nbsp
(אני מדבר על כך שאפשר לפתור חידות משותפות של באטמן וקאטוומן למרות שכל אחד במקום אחר במפה)
&nbsp
דווקא באטמן הוא אחד המשחקים היותר מרשימים מבחינת טכנולוגיה ומשהו שמנצל יפה את זה שנבנה לדור הבא בלבד, אי אפשר לעשות לו פורט לפס3 בלי לפגוע במהות שלו בצורה די קשה.
&nbsp
ואני מסכים איתך בקשר לדמו של TLG, די זה מרגיז לשחק בחלקים שלמים שראינו כמו שהיה לי עם הג׳יפ באנצ׳רטד 4, אתה גם מתחיל את הפרק ואתה יודע שיהיו צרות וירדפו אחרי סאם כי ראית את הדמו ב E3 ואתה יודע שהוא צריך לקרות בכל רגע, ברור שעדיין נהנתי מאוד אבל היה מגניב לשחק את זה על עיוור פעם ראשונה בלי לחזות כל רגע שהולך לקרות ובמיוחד שאני כבר מכיר את הדמו בעל פה אז ידעתי לאן לנהוג כמו שצריך בלי שיהיה לי את הלחץ והאדרנלין שאני לא יודע בדיוק מה לעשות ואני מנסה לחשוב מהר.
&nbsp
בקיצור, אני מקווה שיהיה דמו קצר כי ברור שאני אראה כל מה שהם יזרקו לי שם :(

כן, רק מהוריזון לא איכפת לי לראות הדגמות ארוכות.

כי זה עולם פתוח לא משנה כמה הם יראו לנו תמיד יהיה עוד המון שלא ראינו.
זה כמו שהדגמה של המכשף 3 או GTA5 לא יכולה להראות לך הכל.לא הראו לך אזורים שלמים, נופים שלמים והם לרוב יכולים להראות לך סיד קווסטים מושקעים
ועדיין להשאיר לך המון דברים לגלות בעצמך.

שאני חושב על זה, שיכנעת אותי לחלוטין שבאטמן לא יהיה אפשרי, כל הקטע שאפשר לזמן את הבאטמוביל ואפילו האינטרקציה שלה בפאזלים זה באמת מתקדם.

אבל זה שבאטמן כן חדשני וnext gen לא גורע מזה שאני עדיין בטוח שהPS3 לא יכל לסחוב את TLG.

אני די בטוח שTLG הגיע כמעט לשאפתנות המוגזמת של משחקי "פיטר מולינו" והיה ברור שהוא לא יעמוד בציפיות אם ייצא לPS3.

זה שהמשחק לא עשה קפיצה גרפית לPS4 לדעתי זה לטובותנו כי אם היו משפרים לו את הגרפיקה לסטנדרטים של היום (ומשחק בסגנוןרפי שלו, לא צריך את זה)

הוא היה יוצא במקרה הכי טוב בסוף הדור, במקרה הרע באמצע הדור הבא, ובמקרה הכי גרוע, באמת מתבטל :)

אנשים לא יודעים להגיד תודה ולשתוק, תמיד לגיימרים יש תלונות :)

evilplate

New member
גם כן שיפרו לו מעט את הגראפיקה

אבל אולי לרמה של רימאסטר טוב מהדור הקודם ולא איזה משהו שכמובן מתחרה באנצ׳רטד 4.
&nbsp
אני עדיין חושב שהמשחק יפה מאוד ונעים לעין, גראפיקה לא תהיה הבעיה שלו מבחינתי.
&nbsp
אני גם מקווה שיתמחרו אותו בחוכמה, לא הרבה אנשים ישלמו היום מחיר מלא על הקמפיינים הטיפוסיים של טים איקו שיכולים להמשך 5-6 שעות, לדעתי הוא צריך לעלות 40$ ואז יש סיכוי טוב שיהפוך ללהיט.

40$ דולר יהיה מחיר כזה טוב! הוא יהיה הצלחה יותר גדולה מR&C

אם סוני ימכרו אותו ב40$ זה באמת יהיה צעד גאוני מצידם. הבאסה זה שמשחק שסוני יודעת שבשביל גיימרים הארדקור זה משחק נורא מצופה עם המון הייפ ומאנשים כמוני וכמוך ואנשים שמחכים לו מאז שהוכרז, הם יצליחו להוציא 60$ בהשקה
.

אנשים כמונו כל כך קלים לסחיטה, זה נורא.

evilplate

New member
את האמת אם אני שומע שזה קמפיין של 5-6 שעות

ב 60$ יש מצב שאני אחכה לירידה במחיר עם כל האהבה שלי לטים איקו, יש גבול.

גבר, IGN שיחקו 40 דקות מתוך המשחק :)

זהו עכשיו אין מצב שהמשחק הזה לא יוצא השנה, לאף אחד לא יתנו לשחק בו אם לא.
אל תיכנס לIGN אם אתה לא רוצה ספויילרים לפתיחה הם קצת הורסים אותה.

אני יכול להגיד שהמעט גיימפלי חדש שאפשר לראות מהסרטון שלהם נראה מהמם.
זה האורך של משחקי צוות ICO, לא ? 6 שעות ? כי אם כן אין מצב שאני משלם 60 דולר :(

evilplate

New member
כן כבר הספקתי לראות :(

כרגיל.
&nbsp
הקמפיין של איקו קצרצר, של SOTC היה יותר ארוך אבל רחוק מלהגיע ל 10 שעות בוא נגיד, אבל הרבה תלוי היה בעד כמה אתה נתקע כי כל המשחק זה בעצם קרבות בוסים.

האמת נראה לי רק הPS2 והWII הצליחו למכור 20 מליון ב"חלון זמן"

כזה
אבל לסוני צריך להיות סיכוי טוב, הPS4 נחטפו כלחמניות חמות במיוחד, הNEO ייחטף אפילו כלחמניות חמות עוד יותר, הפתעות שסוני תנחית בE3 יגרו גיימרים לרכוש PS4 עד אפריל 2017, וכשיש לך משחקים כמו Uncharted 4, הוריזון, ואחרים בשוק, אז כן יש סיכוי לא רע בכלל שהם יגיעו למטרה הזו או מקסימום יחטיאו אותה באיזה 3 מליון יחידות.

evilplate

New member
כרגע הם עדיין מוכרים בקצב הכי מהיר

בהסטוריה שלהם בשוק, זאת אומרת שהם עברו את המספרים של הפס2 ביחס לתקופה (אבל כמובן שיהיה להם קשה לשמור על זה, והפס2 רק הגביר את הקצב, לא האט שזה קשה לי להאמין יקרה עם הפס4, מה שדי בטוח זה שלפחות יעברו את הפס3), והם חוזים אגב שהם ישלחו 20 מליון עד שנה הבאה לא ימכרו, הנתון של ה 40 מליון זה מכירות, לא משלוח.

uncharted 4 המשחק הנמכר ביפן כבר שבועיים.

הנה הרשימה. (איך לעזאזל homefront מקום שני? מה עובר על היפנים?!)
[PS4] Uncharted 4: A Thief’s End (SIE, 05/10/16) – 21,155 (149,879)
[3DS] Kirby: Planet Robobot (Nintendo, 04/29/16) – 19,383 (268,334)
[PS4] Homefront: The Revolution (Spike Chunsoft, 05/19/16) – 9,422 (New)
[3DS] Yo-kai Sangokushi (Level-5, 04/02/16) – 8,913 (518,492)
[PSV] Kenka Bancho Otome (Spike Chunsoft, 05/19/16) – 8,534 (New)
[PSV] Jikkyou Powerful Pro Baseball 2016 (Konami, 04/29/16) – 6,763 (126,073)
[PS4] Doom (Bethesda Softworks, 05/19/16) – 6,164 (New)
[PS4] Jikkyou Powerful Pro Baseball 2016 (Konami, 04/29/16) – 6,057 (140,448)
[3DS] My Hero Academia: Battle For All (05/19/16) – 5,607 (New)
[PSV] Minecraft: PlayStation Vita Edition (SIE, 03/19/15) – 5,564 (774,096)

שמח בשביל נוטי דוג שהם זוכים להצלחה גדולה עם המשחקים שלהם ביפן. היפנים לא מפסיקים לשבח את המשחק וfamitsu נתנו למשחק 39/40.

שזה כמו ציון 99 אצלנו. הPS4 הקונסולה הכי נמכרת ביפן גם לשבוע הזה, הדיחה את ה3DS.

רוצים לנחש כמה יחידות מכר האקסבוקס ביפן? קדימה. אגלה לכם רק שזה מספר דו ספרתי.

למעלה