שרשור
ות

V Has Come To

New member
כלכך הרבה פחות מוצלח מהטריילר הראשון...

כאן הגרפיקה נראת דור קודם...
חבל...כנראה עוד כדור סרק של יובי...

עזוב את זה אחי.

זה מתמקד בCO OP. כל המשימות מתמקדות בCO OP, אפשר לשחק אותו Offline אבל אתה יודע איך זה.. מקבלים משחקים שאתה יודע שאין לו קמפיין טוב.

זה משחק ששווה לקנות במחיר הכי ריצפה שיכול להיות ושממש אין מה לשחק. לא מתכוון להתקרב אליו לפני ירידה רצחנית במחיר שלו.

חבל כי ציפיתי לFAR CRY בגוף שלישי שכזה.
וברור שהגרפיקה חטפה כדור לרגליים שלה, זה משונמך טילים.

V Has Come To

New member
אם אני לא טועה גם המשחק הקודם בסדרה יכולת לשחק את כולו...

בCO OP והוא יצא סביר...
היו לו כמה אלמנטים חדשים ומגניבים שהוא הביא לז'אנר אבל כמשחק שלם בפני עצמו הוא היה קצת חלש...
גם בסדרת גירס את הקמפיינים אתה יכול לשחק מההתחלה ועד הסוף כCO OP אם תבחר ולמרות שהקמפיינים של הסדרה רחוקים מלהיות מלוטשים כמו של סדרת UC הם עדיין נתנו לך חוויה מצויינת...
הנקודה היא ש CO OP לא חייב לחסל את החוויה של הקמפיין אבל כמו שאני ואתה יודעים אם תתן ליובי אופציה לפשל הם כנראה יקחו אותה...
זה די ברור שאין לחברה הזאת כבר שום עניין במשחקים שהם לא מולטי או עולם פתוח...

כן, במיוחד שהם מדגישים כמה המשחק מיועד לCO OP

ושאפשר להנות ממנו בסינגל אבל לא באותה רמה..אם אפילו הם דואגים להדגיש את זה אז זה משחק חלש.

evilplate

New member
יאק איזה שנמוך לגראפיקה, נראה לי בשלב הזה

כבר אף אחד לא מופתע.
&nbsp
הדבר הזה נראה כל כך bland וגנרי, אפס הייפ.

קטעי גיימפלי חדשים מTLG נראה מהמם!

זהו אני לא צריך לצפות יותר ממה שראיתי כאן, מראים כאן איך צריך להאכיל את החיה ולטפל בה כשהיא פצועה.

כמו שאמרתי בהודעות אחרות, החיה הזו מדהימה ומרגישה כמו חיית מחמד אמיתית לכל דבר, ממש כמו כלב או חתול ובגלל זה מצליח להוציא רגש כזה חזק מהשחקן.

כרגיל הרבה אנשים מתלוננים שזה משחק PS3.
אבל אני לא צריך לראות יותר ממה שכבר ראיתי.
משחק חובה!

Dragon Quest Builders מגיע במערב לPS4/ויטה

מגיע באוקטובר, גרסת הויטה היא דיגיטלית בלבד.
סקוור, במקום להביא את הזבל, תזרקו לנו איזה רימאסטר של DQ8 או שתכריזו על לוקאליזציה של DQ11.

בכל זאת אני אעביר כמה שעות על החיקוי מיינקראפט הזה עד שימאס לי.

האם NBA 2K16 וGONE HOME הם משחקי הפלוס של יוני?

הכוונה למשחקי הPS4, נראה שהתרחשה דליפה של המידע הזה בניוזלטר שסוני שלחה.

בלינק תוכלו לראות את שמות המשחקים מופיעים, אבל אתם יודעים זה תמיד יכול להיות הטרלה או טעות.

הליינאפ של הפלוס יחשף סופית בשבוע הבא.
http://gearnuke.com/ps-plus-june-2016-leaked-for-ps4/#

לדעתי זה יכול להיות ריאלי. NBA2K16 מתאים לתאוריה שלי, כי הוא משחק עם ,רכיב אונליין שיגרום לאנשים לחדש את הפלוס שוב ושוב. ככה שהוא תואם לאינטרסים של סוני.

בנוגע לgone home אני נורא אשמח לשחק בו, זה בול משחק שהייתי רוצה לשחק בו אבל לא רוצה לקנות. זכור לי שניקל דרוקמן מנוטי דוג ממש השתגע על המשחק הזה ועל העלילה שלו, מת לנסות.

http://gearnuke.com/ps-plus-june-2016-leaked-for-ps4/#

PlayGirl3

New member
נשמע כמו עוד חודש פח

אין משהו יותר גרוע שהם יכולים לתת מאשר משחקי הספורט השנתיים האלה שהיחידים שמעוניינים בהם קונים אותם בהשקה. לאף אחד אחר לא אכפת מהם ממש.
Gone Home קיבל ביקורות טובות אבל לי אישית הוא נראה די רע והבנתי שזה משחק של שלוש שעות גג למי שממש סורק כל פינה.

כנראה גם את לא ידעת ש...

למשחק NBA הספציפי הזה יש מצב עלילתי מושקע במיוחד, עם דמויות וסרטוני קישור שיכולים להגיע ל25 דקות :) לי לא היה שמץ שזה ככה וששמעתי התלהבתי בהתאם :) מש חקים דמות מהתיכון עד החיים הבוגרים או משהו כזה.

אם זה יגיע אני אנסה אותו רק בשביל העלילה.

ככה שהוא קצת יותר מעניין ממשחק ספורט שנתי שגרתי לפי דעתי.

בנוגע לGONE home הוא באותו אורך של firewatch וממה שאני זוכר, די הסתקרנת מfirewatch, אז למה לתת לfirewatch ניסיון ולזה לא?

נכון שהוא נראה גרפית פחות טוב אבל הממוצע שלו גבוה יותר בכל גרסה שלא תרצי.
והוא קיבל מחמאות ושבחים מכל המפתחים שעושים משחקים עלילתים.

ככה שלא ברור לי איך אפשר לקרוא לזה חודש פח. זה אולי לא חודש אגדי אבל בעיני אלה לא משחקי זבל כמו שאת מציגה אותם :)

PlayGirl3

New member
אני בטוחה

שמדובר בסיפור מושקע כולל טוויסטים בעלילה וקטעים מרגשים עד דמעות.

ב-firewatch התעניינתי לפני שיצא והבנתי שזה משחק של 4 שעות שרץ כמו עגלה. עכשיו קצת פחות.

תכלס גם אני לא הייתי מחדש את הפלוסבב

בגלל המשחקים האלה, אבל היי כבר שילמתי.

מישהו 2

New member
אני אשמח ל- NBA2K16

היה לי את 15 אבל הוא נאבד ודי אהבתי.. חוץ מזה אם יש חודש שאני יכול להאמין שאולי יתנו משחק AAA שגם שווה משהו זה חודש יוני שבו מתרחש ה- E3

אם זה נכון הפסדת בהתערבות שלנו

כשאמרת "אין סיכוי שנקבל משחק AAA בפלוס השנה" רק בגלל זה אני רוצה שזה יהיה NBA2K16.

אני עדיין חושב של watch dogs יש סיכוי יותר גדול להגיע אבל כמו שכבר כתבתי, גם אני אשמח למשחק הזה, נראה שיש לו עלילה מושקעת (WTF, כל הכבוד להם)

ואני בחיים לא אקנה משחקי ספורט מכספי אבל לא יהיה איכפת לי בכלל לשחק בהם בחינם.

מקווה שזו לא הטרלה,ושלא נקבל אינדים מסרחים.

evilplate

New member
אתם תראו שלא תקבלו כלום

לא NBA ולא WD, רק עוד אצבע משולשת מסוני, תצטט אותי.

שום אצבע משולשת אנחנו מקבלים aaa

אתה יכול לצטט אותי על זה. במקרה הכי גרוע aa כמו דיסהונרד או tew אפילו את הטירה הנאצית לא הייתי שולל שנקבל.

אין בעיה :) רק אל תגיד אחר כך

שגם זה חודש שסוני שמה עלינו פס כי grow home יותר מוערך מfirewatch באותו אורך ואותו מחיר. וnba עברה פחות משנה מהיציאה שלו.

למעלה