שרשור
מרגש !

haleth

New member
../images/Emo47.gif שרשור ברכות לג´ון! ../images/Emo47.gif

אור ליום חמישי התמנתה אחותנו ג´וןלמנהלת הישיבות של מרכז אנונימוס בירושלים, אותו מרכז מפואר ומהולל במשכנו הביתי אשר בירושלים (יתקיים מפגש הפורום בירושלים!). ג´ון, המוכרת לכולנו כבעלת טמפרמנט ייחודי ולשון משתלחת, נבחרה פה אחד לתפקידה, אפילו ללא צורך להסתמך על הצבעתו של רונאל ואפילו מבלי שביקשה. לתרומות לקניית שוט אשר ישמש אותה בתפקידה החדש, נא לפנות אלי במסרים.

lilithmm

New member
יש! אביטל עוז צמחונית!

היא ספרה עכשיו בערוץ 2 שהיא צמחונית מאז שראתה בהילולה איך שוחטים כבש!! אביטל, אוהבים אותך!!

Neta558

New member
ה../images/Emo82.gif של הודעות ה../images/Emo32.gif

בימים גשומים אלה, חשוב שתהיה לכולנו קורת גג מעל הראש. זוהי קורת הגג של הודעות ה
, והן שורשרנה הנה גם בימים חמים ויבשים!

Neta558

New member
איזה יום מג´אייף לי היום, איזה יום!

קמתי מוקדם, מוקדם מדי כמובן. עשיתי בדיקת דם (עצבים בנושא בהודעה נפרדת). הלכתי לרופאת שיניים (שונאת שונאת שונאת שונאת רופאים, בעיקר רופאי שיניים!). הכל היה רע רע רע רע רע רע רע רע רע רע רע. ומשם זה הפך לגרוע. בהההההה.

xenocide

New member
קבלי

קבלי-
- הכל עובר (גם ביבי) ואנא ממך- הצטרפי אלי לרוח השטות.. זה תמיד טוב!

Neta558

New member
תודה ../images/Emo13.gif

בטוחה שהוא עובר? זה נראה כמו וירוס ממש עקשן הביבי הזה!

xenocide

New member
אם..

אם לא נקווה זה לא יקרה.. הוא כמו שפעת, בא לבקר ועושים הכל כדי לגרום לו ללכת

Gal-Mo0D

New member
סיפרתי לאמא שאני...

הומו. מסתבר שאיזה חבר מניאק קטן הספיק לספר לה לפני... המצב לא פשוט חברים, ממש לא פשוט.

xenocide

New member
מצטרפת ל-../images/Emo24.gif

הלוואי והיה לי את האומץ לספר להורים שאני בי... כי זה תמיד
אוהבת הדר

חיחי...

את מזכירה לי מישהי שגם לה קוראים הדר, גם היא רוקיסטית (למרות שהיא יותר בכיוון של אלטרנטיב ומטאל מאשר מתקדם) וגם היא בי... וגל, כל הכבוד. wtg dude!

Neta558

New member
../images/Emo24.gif

חברים מניאקים זה איכסה פיכסה... אבל אפילו מנקודת מבטי הלא אופטימית על היקום ותכולתו, אני יכולה להגיד לך "יהיה בסדר" שכזה

Veggie John

New member
הלוואי עלי ילד כמוך, גלגל ../images/Emo24.gif

אם הילדים שלי בבוא היום יסםרו לי שהם סטרייטים, אני מנשלת אותם מהירושה

Gal-Mo0D

New member
תודה על התגובות חברים! ../images/Emo6.gif

המצב כרגע בקטגורית "מוזר". אבא כבר יודע מזמן ולא ממש מפריע לו, אבל אמא קצת משתגעת. אפשר לראות שהיא קצת (קצת הרבה) מתפרקת מבפנים... מה עושים ? איך מקלים על אמא ?!

Neta558

New member
../images/Emo62.gif (רעיון, לא ביצה)

תכניס אותה לפורום! עם כל התגובות המפרגנות שאתה יכול לאסוף פה, היא בטח תרגע... (רק אל תראה לאבא שלך, הוא לא אוהב פסיכים צ\ט שכמונו
)

Gal-Mo0D

New member
לא נראה לי שאתם תשנו את דעתה

בנוגע להומואים... אבל זה שווה נסיון
עוד הצעות ?

אני חושבת שזה דבר שהיא תאלץ

להתמודד איתו בעצמה. אתה את שלך עשית. הזמן עוזר. האמן לי. קבל
גמימני! [זה פלוס ממש גדול בנטיות- אתה זוכה לכל חסדי המין השני..
]

כל הכבוד גל!../images/Emo24.gif

אני לא יודעת אם זה יכול להקל על אמא, אבל במגזין של הקהילה הלסבית בישראל, התפרסם מכתב שבחורה לסבית כתבה להורים שלה, על הדרך בה הם קבילו, או יותר נכון לא קיבלו את היותה לסבית. יכול להיות שאם תתן לאמא שלך לקרוא אותו היא תדע מה אתה מרגיש, ומה היית רוצה שיהיה היחס שלה אלייך. חוץ מזה אני חושבת שהדבר הכי חשוב זה להראות לה שאתה בדיוק אותו הדבר. אתה אותו גל שהיא מכירה, והעובדה שעכיו היא יודעת שאתה הומו לא משנה.

למעלה