שרשור
מרגש !

אני יכול לנחש את התגובה שלהם:../images/Emo8.gif

הא, הומו?...
נו שויין...
העיקר שאתה לא טבעוני
.

Gal-Mo0D

New member
ת´אמת...

אני מאמין שאבא שלי חשב ככה בראש שלו כשסיפרתי לו.

הא כן - יש לי יוזר חדש!!!!

בעקבות כלמיני: "אני מסכים עם ארדורי" או "אראדורי" וכאלה.

Neta558

New member
נסי את זה:

"אני לא מסכימה עם אוריארד בשום פנים ואופן! הוא מטורלל אמיתי, כל מה שיוצא מפיו אלו שטויות והבלים! בוז לאוריארד, בוז לאוריארד!" איך זה? נשמע יותר טוב? נטע, מאירה על המוזרות האמיתית במשפטים הקודמים
הכל מאהבה, כמובן (ומחוסר הסכמה משווע, איך לא?)
(הכל בגלל ההאשמות החוזרות ונישנות על אכילת עלים!!!)

rastotman

New member
כל מיני ../images/Emo32.gif

אני לא בטוחה מה ההגדרה של שירשור אוף, אבל אפשר לשרשר לכאן בכל מיקרה טענות ומענות: -יש לי שקית כוסמת בארון- מה עכשיו? -אני ואמא החלטנו שיש סיבה לזה שכל המתכונים שניסינו מהספר "הטופו" היו איומים ונוראים (חוץ מהקציצות שאני מחבבת)- פשוט לא ניראה לנו שמישהו ניסה אותם לפני שכתבו אותם והדפיסו. אין לי הסבר אחר לזה שחלק מהמתכונים האלה פשוט מזעזעים. הסיבה שגרמה לי להיזכר בזה עכשיו היא הפשטידה שהכנתי אתמול מחבילת ספגטי שלמה (500 גרם!), ושאפילו אם היא הייתה טעימה הייתי מיתאבדת לפני שהייתי גומרת אותה כי לשאר חברי הבית אין נטיה לאכול טופו- אבל לא רק זה שישאר לי ממנה בערך לנצח, היא גם אחד הדברים הדוחים יותר שטעמתי בזמן האחרון- וכל המקרר שלי מלא בה! (אולי זה היה צריך לבוא בשרשור הבחילה השבועית). -תאכלו גזר- הגזרים ממש טעימים עכשיו. -מישהו שלח אותי לגינה לקטוף בזיליקום אחרי שהיללתי את המימרחים של אוליביה-תנובה, אז חשבתי לשאול את אמא אם באמת יש לנו בזיליקום במירפסת- ומיסתבר שיש, אז החלטתי לקנות זיתים שחורים ולהתחיל במלאכת ההשמה במעבד מזון. כמובן שאתמול הלכתי בשש וחצי למכולת והכל כבר היה חשוך שמה ואיכשהו חזרתי הבייתה עם מלפפונים במלח- אז היום הייתי צריכה ללכת לנסות עוד פעם להביא זיתים שחורים. בזיתים של המכולת מאתמול (שלא הגיעו בסוף הבייתה) היו חומרי טעם. לא הפריע לי להיתפשר, רק שבזיתים היחידים שהיו היום בסופר (ואלה שכן הגיעו בסופו של דבר הבייתה) יש גופרית- מה זה אומר? -עוד משהו, היום בסופר ניסיתי לקנות רק דברים תוצרת הארץ (חוץ מאיטריות אורז ואורביטול- כי יש דברים שחייבים), וממש הפריע לי לגלות שאת רוב המוצרים בכלל לא מייצרים בארץ, אפילו חלק מהמוצרים של אוסם מיוצרים באיטליה. אבל לפחות מצאתי פתיתים אורגנים-בלי כולסטרול- ועם עוד כמה תארים שלא באמת עושים אותם שונים מהפתיתים הרגילים- רק שהם יותר זולים, וזה תמיד נחמד. -חוץ מצוריאל, יש פה עוד אנשים שמקפידים לקנות תוצרת הארץ? וואו, אני כותבת הרבה פעמים אז.
.

סיימתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

זוכרים שראיתם אותי פה בשעות מוזרות?! זהו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [לבינתיים...] סיימתי עיבוד שנמרח כבר המוווווון זמן. [עבדתי עליו בערך 100 שעות...על שתי דקות(!) של תזמורת וזמר..] יותר מאוחר אכין הזמנה לקונצרט..

Neta558

New member
מזל טוב!

אבל מההודעה שלך נשמע כאילו לא נראה אותך פה עכשיו
דורשים הבהרה!

הנה הבהרה:

אמנם אהיה פה פחות..
, אך אהיה! הנה פרטים על הפסטיבל המדובר-
"צלילים במדבר"
[שימו
- מרבית הפרטים מצויים בתגובות, ולא בהודעה המקורית.]

Neta558

New member
יש לי נעלים טבעוניות מגניבות! ../images/Emo13.gif

טוב, הנעלים לא ממש טבעוניות. למעשה, הן בכלל לא טבעוניות, הן ישנות-מתפרקות, מהתקופה שלא בדקתי ממה עשויה הנעל
אבל, וזה אבל חשוב... צבעתי אותן מחדש (ואל תשאלו באיזה צבע-התשובה היא כולם!), והוספתי גם כמה כתובות של: GO VEGAN בשל מצב רוח טבעוני שכזה שהיה לי אתמול... מה אתם אומרים, מחפה על מה שהנעליים מכילות?

Neta558

New member
לא ממש

אלה נעלי הליכה שמכילות גם עור. הם לא נראות כמו נעלי עור, אז זה לא מעורר תהיות אצל אנשים. הרכישה כבר התבצעה מזמן, כשלא היית מודעת כל כך לענין. אם אני אקנה נעלים חדשות זה לא ישנה את הרכישה שכבר התבצעה. וגם לתת את הנעלים לא ממש ראלי, כי הן ממש לא במצב לתת למישהו... האמת שהן כבר מזמן לא במצב לנעול אותן בכלל, אני פשוט מתעקשת. ולא, לא צביעות ללכת איתן, כי אני טבעונית. אני לא מעבירה מסרים על הנעל שאני לא מאמינה בהם ומקיימת בעצמי, אז אני לא רואה סתירה.

rastotman

New member
אני הולכת עם נייק

כי לקנות נעליים חדשות לא ניראה לי יותר טוב
.

Neta558

New member
לצערי לא..

אין לי מצלמה מחוברת למחשב (ובגלל אלון-אין לי מצלמה בכלל!
). ובכל מקרה, אין לי סורק... נטע (שציוד המחשב הנלווה שלה מסתכם במיקרופון. רוצים לשמוע שיר?)

אה, כן בגללי... ../images/Emo32.gif

זה לא שחס וחלילה נטע שכחה את המצלמה בבית שלי, אלא פשוט אני הסחתי את דעתה וגרמתי לה לשכוח את המצלמה... מודה באשמה...

Neta558

New member
אתה!

מבריז לי מאיזה אלף דברים מאז, קר כדי שלא תצטרך להביא לי את המצלמה! בטח כבר צילמת לי על כל הסרט עוד תמונות שערוריתיות...
עצומה להחזרת המצלמה שלי יוצאת לדרך. מי חותם, מי? אתה יכול גם להביא לי אותה למפגש, לחיתולין
נטע (שמה לב שלחיתולין זה לא כמו לחתולין, זה מסריח יותר)

למעלה