שרשור
מרגש !

MooN aka asdfgh

New member
מזל-טוב והמון המון המון המון המון..

המון המון המון בהצלחה!!! תביאי לנו הרבה כבוד...

EaTit442

New member
שרשור ../images/Emo32.gif מרגש !

ילדים וילדות יקרות, חג החנוכה קרב ובא, ממש פה מעבר לפינה (תראו, זה אפילו חרוז, מה שהופך את זה לבטוח נכון), תפוז החליטו לעשות לנו אייקונים חדשים לחג ולחג הנוכרים המרגש, הלוא הוא קריסטמס, הללו הללו הללויה! אז סובבו את ה
, תאכלו
טבעוניות בלבד, ותחביאו המון
בתוך ה
שמתחת ל
. חגים מאושרים טבעוניים ובלתי מעובדים לכולנו, אמן -יעל-
(מי ימלל גבורות ישראל אותן מי ימנה!?)

rastotman

New member
../images/Emo138.gif

אם כבר אוף- אני אפגוש מישהו מחר במרכז חורב ב11 וחצי ביום ללא קניות? חג שמח
.

rastotman

New member
*עדיין נקבה

איפה עוד אפשר לפנות לאנשים חדשים? יום ללא קניות לא נועד למשוכנעים- לנסות להיתרחק ממרכזים מסחריים יהייה יעיל כמו להקים דוכן אנונימיס באמירים.
.

lifegirl

New member
עזרה לכבוד חנוכה... ../images/Emo138.gif

חדות הזיכרון ודאי זוכרות שהחלטתי לעשות נסיון של שבוע לא מעובד... מה שמשאיר בעיה מרכזית אחת עבורי: מה אפשר לשתות בבוקר? האם לימונדה קרה נשמעת לכן בסדר (פשוט צריכה להחליט מה דעתי...)? סוכרזית, אני מניחה, מחוץ לתחום? אבל מה לגביי סוכר חום? מה אתן אומרות?

אפרסק1

New member
אהמממ...

לימונדה הומ מייד זה מצויין, האמא פה ספציפית אפילו הפכה את העניין למשקה חם לימי החורף הצוננים ושותה מים רותחים עם חתיכות לימון. על אותו פרנציפ את יכולה לדחוף פנימה המון עלילים טעימים (נענע, לואיזה ושות´). סוכר חום? אני אומרת שתתרגלי בלי, פירות זה אחלה מתוק לבוקר טעים ורענן. -יעל-
(הולכת לעזור להכין לביבות. על הניסים ועל הנפלאות.)

Neta558

New member
המלצה ירוקה ומתוקה לחג ה..ארוחה!

התחשק לי להכניס קצת חרוזים, מקוה שלא אגזים
המלצה מתוקה-ממתקי אטריות ופסטוקים. טוב, אין לי מושג איך קוראים להם, באמת שלא. אם מישהו מכיר את השם שיכתוב, אם לא, כבר נמציא לזה שם אקזוטי וחושני (יעל-למשימה!). ממתקים ערבים לדעתי, השל אטריות במי סוכר, עם פסטוקים או אגוזים בפנים (הפסטוק יותר טעים, כמובן). יאמי יאמי יאמי, טבעוני לגמרי (בלי דבש, הידד). נטע (שהביאו לה שלשום כמה פסטוקיות כאלה, והיא מתענגת עליהם כמה שאפשר)

rastotman

New member
אנשים --איך עושים צ´אי?

אני צריכה מתכון לצ´אי להיום בערב- לא צריכה להיות לפי דעתי בעיה לעשות צ´אי טיבעוני עם אלפרו, כי גם ככה יש לזה די טעם של וניל, אבל חסרים לי שאר החומרים. עזרה זריזה תעזור עד מאוד
.

למעלה