שרשור
מרגש !

תמונות שערותיות?!

על מה את מדברת??? בטח לא על האתר אינטרנט שאנחנו הולכים להקים עם חלק מהתמונות מאותו סופ"ש!

Neta558

New member
סיכמנו על אתר בסוף?

כי אפשר גם פורום
בכל מקרה, כדאי שזה יהיה בתשלום, כדי שנוכל לשלם לעו"ד
אני לא יודעת מה יותר גרוע (טוב?), התמונות השערוריתיות (בערך) או ההבטחה של אוריארד להביא מצלמה למפגש בשל *ליקוק*יה הצפויים של יעל... נטע (שקוראת לו אוריארד רק כי הוא טרח להחליף ניק!)

מה יהיה נושא הפורום?!

*אלון תוהה* נשלם להן אחוז מהרווחים... אה בעצם שתיהן פמניסטיות מטורפות, אז הן יתנגדו. אופס
בעצם גם אנחנו אמורים להיות!
נכתב לנטע, שהסכימה שיקראו לה פמניסטית אם רוני תסכים שיקראו לה צמחונית...

adipo

New member
אביטל עוז-

שחקנית ומנחת טלוויזיה חיננית (נראה לי בערוץ 1) ואשתו של קובי עוז... יום טוב וחג שמייח עדי "כל המקומות קדושים סיכוויים קלושים לבנות חלום, אפילו הימים קשים יותר קשים מיום ליום.

MooN aka asdfgh

New member
חחח...

אומרים שאני דומה לו... בגלל ששנינו פרסים (יש לנו יופי פרסי) והמשקפיים!

Gal-Mo0D

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב לג´ון!

המון מזל טוב, ג´ון. רק אל תשכחי אותנו עכשיו שיש לך תפקיד חדש!

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifכמובן... ../images/Emo50.gif../images/Emo49.gif../images/Emo20.gif

אז כמובן,
. (לאחר שהיום פגשתי לראשונה את ג´ון)

Veggie John

New member
די, די *מסמיקה עד כלות* ../images/Emo9.gif

עדי, מותק שכמותך, לא היית צריכה... [הצ´ק יגיע בקרוב, ואת מקבלת זמן כפול לדיבור כמסוכם] דור חביבי, מן הסתם מזג רוחי הסוער הוא זה שהביאני עד הלום, ואינני מתכוונת לאכזב את נתיניי-- *גולפ* אהה, עמיתיי הפעילים..
מעתה ישרור סדר מופתי בפגישות! ומי שיעז לתרום להפרתו ולו במקצת יטעם את נחת לשוני!! (וזה לא נעים כמו שזה נשמע).

ועכשיו כולם ביחד: הייל ג´ון!

סתאם, ההומור השחור שלי... טוב נו, מדריך בנוער לנוער כבר עשה לנו זיג הייל פעם, אז זה לא חדש... ואממ, מקסימום אם את מתעצבנת תבדקי אם ישבנים של בני אדם יכולים להיראות כמו ישבנים של בבונים בסיוע מסוים

haleth

New member
"ואת מקבלת זמן כפול לדיבור כמסוכם"

עוד לא שימשה בתפקיד אפילו ישיבה אחת וכבר שחיתות בצמרת
! אבל כל עוד זה לטובתי... - אז כמוסכם!

Neta558

New member
מזל טוב!

תפקידים, תפקידים... הפסקתי לנסות להבין מה הם אומרים, אבל זה נשמע חיובי הפעם - אז מזל טוב

למעלה