~*~שרשור
~*~

little bry

New member
לאאאאאא ../images/Emo99.gifשייבריי שליי

חיחיחי שייבריי=שיין ובריאן

little bry

New member
בריאן שלייייייי חחחחחח

חיחיחי וגם לילי ומולי וניקי! :) חחחחחחחח :))))))))))))))))))))))))))))))) לא עובדים לי הסמיילים :p

../images/Emo41.gif פורום הומור ../images/Emo41.gif

רוצים לצחוק? להצחיק? לצחק? [
] בואו לפורום הומור בתפוז, בו תמצאו בדיחות, סיפורים מצחיקים, תמונות מצחיקות וכו'... פורום הומור - 275 פורסם בהתאם לאישור שניתן במערכת אישורי הפרסום

Hadar107

New member
../images/Emo163.gifהיי בנננות

יש לי חברה ששואלת משהו שוב ושוב....למה כולם מתלהבים מאורלנדו?? אני אישית עונה לה שוב ושוב שפשוט תסתכל עליו(ובשביל שלא נהיה שטחיות...אז שגם תצפה בכשרון המשחק שלו...)ותבין לבד! היא טוענת שכשהיא היא אומרת את השם אורלנדו בלום העיניים של הבנות נדלקות ...פשוט נוצצצות ואיך אפשר שלא!?!!? אני חושבת שלמרות שהיה נחמד אם הוא היה רווק פנוי אני באמת שמחה שהוא מצא לו חברה כי הם נראים ממש חמודים ביחד(במיוחד הוא...:))והרי זה ברור שאנחנו לא מהעריצות שזוממות ימים ולילות מה נעשה לחברה שלו כשנוכל... נכון בנות???!!! בכל אופן ממש מגניב שפתחתם פורום שלו....קצת מרענן... ביי בננות תשמחו תהנו תעשו חיים ותחייכו כמה שאפשר הדר

moran14h

New member
אנשים..אמממ שאלה קטנה ולא קשורה

לאורלי אמממ בטח המנהלת תרתח שהיא תראה את זה ..אז אני מבקשת סליחה מראש *סליחה* ובבקשה על תמחיקי את זה טוב אז משהי כאן חוץ ממני גם אוהבת את ג'וני דפ או שאני לבד בסירה הזאת? ושוב אני מבקשת סליחה על השאלה הלא קשורה..*מצפה למחילה על המעשה המכוער*..(וואי אני מזה מחורפנת בגלל יום כיפור והסליחות האלה..)

מרי בל

New member
אני!!!!!!!!!

אוהבתתתתתתתתת את ג'וני דפפפפפפפ איזה משחק איזה בן אדם אני מעריצה שלו!!!!!!!!! איש דגול

moran14h

New member
איזה תמונה יפה!

וגם אני מעריצה שלו(מן הסתם)...הבן אדם מושלם

LaLyBeLL

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאא

ענתתתתתתת אלכס ניצחה בFAME ACADEMY!! לא שאני לא אוהבת אותה אבל בכלל פיטר היה צריך לזכותתתתת ואם לא אז אליסטייר!!!!! ורק אז היא גרררררררררררר

Lettuce Girl

New member
../images/Emo45.gif

א. יש בשביל זה מסרים. ב. יש בשביל זה שרשור אוף טופיק[
] שכבר נפתח ע"י, ואני אשרשר את זה לשם תיכף. ג. תודה לThE FuN GiRl [שם?] שעושה בשבילי את העבודה השחורה

little bry

New member
אב זה שירשור עוף בגריל

ומותר לרשום כל מה שבא לנו שלא קשור לאורלנדו אז זה בסדר לא?

g a g a

New member
נצל"ש- חדשות E! על אורלנדו../images/Emo70.gif

כרגע ראיתי את חדשות ערוץ E! והם מוסרים שאורלנדו יככב בסרט של הבמאי רידלי סקוט (אני חושבת) בתור אביר שצריך להגן על ירושלים!!!! הסרט ייקרא "מלכות שמים"... תארו לכם אורלנדו בא לצלם בארץ את הסרט!!!!!!!!!!! אהההההההההההההההההההה

למעלה