~*~שרשור
~*~

Lettuce Girl

New member
*סגידה רצינית לאורלנדו*

*מתפללת שיגיע לארץ לצילומים* *יוצאת מזה* עלקקקקקקקק איזה יבוא ואיזה נעליים! רק חסר לנו שיבוא ויפצע אצלנו בארץ. עדיף שיצלם בחו"ל באולפנים.

../images/Emo76.gifיו"ר הסטודנטים ../images/Emo43.gif

מר שגיב אסולין, יו"ר התאחדות אגודת הסטודנטים מגיע לפורום סטודנטים בתפוז היום ב-17:00. ניתן כבר עכשיו להכין שאלות עבורו בפורום.
קבוצת השירים השלישית ב"שלמה-וויזיון" ניתנת השבוע לשיפוטכם. האם כבר דירגתם את חמשת השירים האהובים עליכם מתוך הרשימה? כנסו עכשיו, האזינו לקטעים מהשירים, והצביעו על פי טעמכם האישי

../images/Emo18.gif יתכנו תקלות באתר

לצערנו בימים האחרונים אנו נתקלים בתקלה, המונעת שיגור הודעות בפורומים מסוימים. הצוות הטכני עושה כל מאמץ לאתר את התקלה ולתקן אותה בהקדם. ייתכנו שיבושים בגלישה בשעות הקרובות, איתכם הסליחה.

buffgirl

New member
קופץ? ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

כגדכגדכגדכגד בלה בלה בלה בלה בלה מוּ-מוּ רולז!!!!!!!!

רוצים שינוי ../images/Emo43.gif../images/Emo76.gif

היום ב-19:00 נארח Live את הח"כ חמי דורון בפורום שינוי, שיענה לשאלותיכם. השידור יועבר בהנחיית רועי יחזקאל.
מכירים את שילה פרבר? גם אם לא, פורום רוק ישראלי נותן לכם הזדמנות להכיר אותה ומחלק כרטיסים חינם להופעה הקרובה ביום חמישי
הקופסא שלנו הולכת וגדלה. מאות גולשים קובעים מידי שבוע את הלהיטים של מחר, וזוכים בפרסי סינגלים לוהטים. האם דיידו תשאר שבוע נוסף בפסגה? או האם "ווסטלייף" יכנסו היישר למקום הראשון? כנסו לקופסא!

keren103

New member
נחשו מה................?

שמו לי גשר!!!!!!!! נ.ב. איפה התמונות שביקשתי...

O o00

New member
איזה תמונות ביקשת?ותתחדשי../images/Emo76.gif

עוד מעט יהיה לך חיוך גדול וייישררר! לי בדיוק אתמול הורידו את הגשר התחתון!! יאי! כיף לי!!! אבל הדביקו לי חוט ברזל מאחורי השיניים למטה וזה דוקר..

Galadriel 3000

New member
אממ... אנשים

זה אולי קצת אדיוטי ואני ממש לא רוצה להשמע
אבל... שמתי לב שאנחנו בפורום אורלנדו בלום. זה אומר לדבר יותר על אורלנדו בלום ופחות על ג'וני דפ. וזה לא שיש לי משהו נגד ג'וני, (חה חה... הוא מס' 2 אצלי וגם נולד יום לפניי!) אבל בחייכם... כל דבר במקומו! בפורום אורלנדו מדברים על אורלנדו ובפורום ג'וני מדברים על ג'וני! ואם אין פורום ג'וני אז הגיע הזמן להקים! אז בבקשה... זכרו- יותר אורלי, פחות ג'וני. מקווה שמה שאמרתי דיבר אל לבכן.

SShiRaS

New member
ו..

הוא שלי גבירותי, סו דונט תתלהבו :) בעצם זה אתן יכולות.. אבל הוא בכל זאת שלי ורק שלי רקקקקק שלי.. כן.. אני חולה עליו בטירוף והוא יותר מושלמוש מאורלנדו בכלזאת.. והוא שחקן מדהים.. כוסון, שולת והורס בטירוף.. וברגע שהונסה הזאת תשתה את המיץ שהבאתי במיוחד בשבילה.. מוהאהאהאהא... אני וג'וני נהיה ביחד. אז עד אז אתן יכולות רק להמשיך לחלום, בתודה-ההנהלה :)

Galadriel 3000

New member
אוף את שוב עושה את זה!!!!

את שוב מדברת על ג'וני... לא ראיתי הודעה אחת בנוסח זה על אורלנדו.

O o00

New member
אבל גם ג'וני מעניין../images/Emo76.gif

ואין חדשות מרעישות על אורלנדו.. והוא חבר טוב של אורלנדו (לפחות בסרט) אז יש קשר, כלשהו..

moran14h

New member
עכשיו יהיה זמן טוב להגיד לכלום שיש

לי פורום של ג'וני בגופ ואתם בהחלט מוזמנים להצתרף עליו בואו בהמונכם!!

SShiRaS

New member
*רצה לפורום*

הוו שולת נורא.. אנלא מבינה למה חיכו!! היו צכים לעשות עליו פורום מיום היוולדו *Snugglehugsmoochkiss* :))

SShiRaS

New member
?!

איךךך אפשר שלא לאהוב אותו... כזו שלמות לא נבראתה מעולם!! אגב, הפורום ההוא בגופ משעמם טוטאלית.. הם משעממים נורא.. והם סתם וואנאביז ג'וני'ז פאנס.. איים ד'ה ריל ט'ינג :)

SShiRaS

New member
ממ

ברור שלא :) אהבתי אותו בשר הטבעות.. בשודדימים הוא היה קצת פלצני..אבל חפיף :) הוא גם שולת.. פשוט בפאנפיק היה כיף לעשות אותו ביטצ'י כזה.. חיחי ^_^

Galadriel 3000

New member
../images/Emo76.gif../images/Emo76.gif../images/Emo76.gifאוקיי משהו אחד-

בחיים, אבל בחיים, אבל בחיים אל תגידי לי, או לידי, או במקום שאני מסתובבת בו ועלולה לראות, שאורלי פלצני. בשום אופן!!!!!!!!!!

moran14h

New member
את חושבת שאת המעריצה היחידה של

ג'וני אה!? את תני לי להגיד לך משהולג'וני יש מיליוני מעריצים ומעריצות ואני אחת מהן אז תעשי טובה..אני מעריצה גדולה של ג'וני ואל תעיזי לקרוא לי וואנאבי פאן(מיכל אני סומכת עלייך עכשיו שתבואי לתמיכתי..)

למעלה