שרשור

תיראו אותו כפרות!

למרות שהיה לו צעד קטן להכניס הוא הצליח וקיפל תרגלים..... אבל היה אימון ממש קשה..... הוא כל הזמן שיפשף את הקורה בקפיצה קיבלתי עליו עצבים!

תיראו אותו כפרות!

למרות שהיה לו צעד קטן להכניס הוא הצליח וקיפל תרגלים..... אבל היה אימון ממש קשה..... הוא כל הזמן שיפשף את הקורה בקפיצה קיבלתי עליו עצבים! מיקודם שככתי תתמונה:)

Anas Song

New member
קיפל את הרגליים?

אולי התכוונת שהוא קיצר את הצעד כי רק ככה אפשר לעשות אין&אאוט עם כזה רווח קטן. ולמה "לקבל עליו עצבים"? תרגיל קשה...תנסה להבין אותו... ואני בטוח שהישיבה שלך לא הקלה עליו... דניאל

למה לא ליפתוח?

למה שאני לא יפתח זה נושא חדש! אני לא ישרשר את זה למקום אחר כי אז לא ראו את זה...

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif../images/Emo19.gif למה לא לפתוח?!?!?

1. זה מעצבן שעל כל תמונה אתה פותח הודעה 2. זה מציף! 3. אם לא רואים אז תקפיץ!

פפפפפפ אז נהפוך את זה לשרשור....

מה עשיתי בשעור רכיבה!! מכייון שגם ככה לא ראיתי בעמוד הזה שרשור כזה!!.. טוב אז אני הייתי באימון היום עם אליעד!!! והיה לי כל כך טוווווווווב!!. ממש ממש נהנתי!!! היה לנו תרגיל של לבוא בטרוט ישיבה מעל 3 קוולטים ואז היה אפרייט שבסוף הגיע ל-1.10-1.20.. ואז היה להשיך בקאנטר אחרי הקפיצה והיה סיבוב כזה לאין אנד אווט שהיה קורה לפני והיה חצי איקס ואז אחרי זה ישר היה אפרייט של 1.30... היה לי כל כך טוווב! ממש ממש ממש נהנתי!! ורוני צילמה אותי.. למרות שיצאו איזה 6 תמונות... הנה תמונה מדהיייממה! רק חבל שהעקבים שלי לא למטה..

חי חי חי .....

תיראו את מי לאון הכי אוהב ... על מי הוא מיסתקל כל הזמן?!?!?! עלי!!!!!!!!!!!!!!!!! (אליעד)

Shai Felton

New member
פפפפפפפפפפ......./images/Emo15.gif

הסוס בקושי התרומם והוא כבר בישיבת קפיצות מלאה.. בעע חפיף....

אז ככה.....

אני לא תלמיד של וסילי רכבתי עם וסילי תקופה קצרה של 3-4 חודשים ! חוץ מיזה לדעתי וסילי רוכב מדהים ! הלואי עלי לירכב כמהוא! ולדעתי הוא אחד הרוכבים הטובים בארץ! ואני יגיד שוב..... אני לא רוכב אצת וסילי!

Shai Felton

New member
אין לי שום טענות../images/Emo15.gif

סתם רציתי לדעת, אבל זה אשכרה נראה כמו וסילי. לדעתי הוא לא רוכב מדהים, הוא יותר מידי אגרסיבי לטעמי
אולי יש לו השגים יפים אבל הרכיבה שלו לא מהממת בכלל, רק לראות ת'ישיבת קפיצות שלו..... הוא רוכב מלא זמן, שישפר את זה...

למעלה