שרשור

טוי בוי

New member
המאמן של וסילי מאמן אצלינו!

חיחיחיח תקנאו!!! והוא בידיוק ההפך מוסילי! הוא רוכב כל כך עדין ויפה שזה מפחיד איך וסילי יצא כל כך אגרסיבי עם הסוסים! ראיתי אותו רוכב ועושה לונג' והוא ממש ממש ממש עדין! הוא אימן את וסילי!

פפפפפ אין מה לקנאות!!!! הוא גם...

מאמן אצלנו.. קוראים לו עמנואל.. והוא אימן את וסילי ברוסיה בקרוס קאנטרי... כן וסילי לא היה רוכב קפיצות במסלולים הוא היה עושה קרוס קאנטרי.. ועמנואל נחשב באותו זמן למאמן הכי טוב בכל ברית המועצות... ואני ל אאוהבת תרכיבה של עמנואל.. יום שישי ראיתי אותו רוכב והוא לא רוכב כל כך יפה... אומנם הוא לא אגרסיבי והוא לא רוכב כמו וסילי אבל הוא לא יושב כל כך יפה על הסוס...

אז וואו....

למה אתה רוכב עם דורבנות אם אתה עושה לסוס שלך פצעים?!!?!? הפצעים האלו נוצרים משימוש אגריסיבי מדי ברגליים! סתומרת שאתה לא צריך עדיין להשתמש בדורבנות כי אתה סתם מתעלל בסוס חף מכל פשע!!!!!!!!!!!!!!!

TauraMan

New member
הוא לא עשה את הפצעים../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

למה סתם ככה את קופצת למסקנות? הסוס באמת נראה במצב טוב מאוד אצלו! והסוס הזה לא עד כדי כך תמים...

יש לי ממקורות חסויים

שמתי שזאוס הגיע אל אליעד הוא היה נקי מפצעי דורבנות! וזה מקור אמין.

TauraMan

New member
ואני מהאורווה../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

שזאוס היה בה לפני שהוא הגיע לפארק.. מה יותר אמין?

פפפפ נכון הוא הגיע אלינו עם...

פצעי דורבנות, כלומר כבר היה במקום קרחות... ושמעי הסוס ממש לא תמים!!! והוא לא כזה קל לרכיבה עליו!!

לא בא לי לריב איתך ...

אז פשוט תיבדקי תמקורות "האמינים " שלך... ואת כל המרכלים המסריחים! ואם זה מענין אותך אז צריכים להזיז את הסוס קדימה וזה קשה בלי דורבן! ורגע..???????. מה את רוצה שאני יעשה כשהסוס מיתרומם על 2???????. ולטף אוו ויגיד לו שהוא מלך?!!!!!???..!!! אזזהוא שאני לא עושה את זה אני מפוצץ לו תבטן כל כך חזק שיעוף קדימה ושלא יעיז לעשות את זה ..... ורגע מה לעשות שהוא מנשא להעיף אותי...???? ומה לעשות שהוא בהתחלה ניסא לסרב למיכשול.?!?!?! כל אחד ירכב איך שניראה לו לנכון! ולמי שיש בעיה עם זה שיתלונן לצער בעלי חיים! עכשיו. הוא בא מושפל עם הראש למטה הסוס היה אומלל! הוא היה בדיקי עם מלא צלקות עפ פרווה מגעילה! ובואי תיראי אותו עכשיו סוס מלא חיים מאושר מהם! נקי! עם פרווה מבריקה! עם פרסות נוצצות! אז אני לא יודע מה אתרוצה יש מצב שאת מקנא! וניראה אותך מגיבה על זה ועונה לי על השאלות בלי ללכלך! ניראה אם את רוכבת כל כך טובה איזה תשובות תיתני לי!

בשביל זה יש שוט

הדורבנות לא נועדו בשביל להעניש את הסוס איתם! הם נועדו כדי לתמוך בסוס ולחדד את התגובה שלו אל הרגל. ולמה נראה לך שהוא שמח שנותנים לו בעיטות בבטן עם משהו יחסית דוקר?! אם הוא בא אומלל אז הוא בטח הרבה יותר אומלל עכשיו שכל הזמן בועטים בו!

TauraMan

New member
אולי תביני כבר../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

שלמרות שזה נראה שאליעד חזק עם הרגליים שלו הוא לא פצע את הסוס!!!!!! זאת היתה רוכבת מהאורווה שלנו, אני בעצמי ראיתי אותי יורדת ולסוס ירד דם.... אליעד עשה רק טוב לסוס ושתדעי שאת למשל בחיים לא היית מצליחה לרכב על סוס כזה, בחיים!

ככה.....

א) זה נכון אני באמת גם נותן לו שוטים אבל אי יותר עוב עם הדורבן! עדיף לעבוד עם דורבן מאשר עם שוט! ב)את בטח מאילו שיודעים לירכב רק על סוסים מוכנים! ליפני כמה ימים נתתי לרוכב דרסז מעולה אבל ממש מעולה שאני מעריץ תישיבה שלו לירכב לי על הסוס ... ואני לא סתם ממציא . הוא לא עשה שום דבר עם הסוס! הו ארק הרס אותו וגרם לו לפחד מהיד! לקח לי 15 דקות להרגיע אותו אחר כך! ואם את רוצה להיתקדם ברכיבה אז תבואי לקח תשיעורים אצלי! חח לא סתם צחקתי! אבל תרגעי את עצמך וגם כל אילה שרוכבים על סוסים אוטומטים ! זה שאתם מורידים תסוס על המטג ועושים פירואט או הפ פס או מה שזה לא יהיה-אתם לא יודעים לירכב בגרוש ! ניראה אותכם או אותך רוכבת על הסוס הזה ואז נדבר! " רוכב מיקצוען זה אחד שיודע ליפתור בעיות- רוכב מומכה זה אחד שיודע איך לא ליגרום לבעיות"!

בוא אני אסביר לך משהו....

פעם מתי שרק קניתי את ביוטי היא הייתה עולה על שתיים בכל הזדמנות, נותנת זינוק של שתי מטר הצידה כל פעם שהיא הייתה נהבלת[וזה היה קורה הרבה], מנסה לפתוח אחרי סוסים אחרים ולא מסכימה לעצור אז אתה לא יודע את הסיטואציה..... וביוטי היא בכלל לא אוטומטית.. היא לא קלה לרכיבה בכלל... ובגלל זה אני היחידה שרוכבת עליה.....

TauraMan

New member
ועדיין ברגע../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

שתעלי על זאוס את תעופי..

למעלה