שרשור

את פשוט.............

ת-ו-ת-ח-י--ת! אין עילך!!!!!! אולי תעשי לי שיעורים פרטים? אני ישלם לך ממיטב כספי.... יאלה מתי קובעים?!!!!!!??????

ודרך אגב שוט......

זה למי שלא יודע או מצליח לעבוד עם הרגל ..... יש סדר עדיפויות! דבר 1) עדיף רגל! דבר 2) זה דורב דבר 3) אם הוא לא מגיב לרגל וגם לא לדורבן אזנותנים שוט ולא ליפני! וביגלל זה אומרים לתת את השוט מאחורי הרגל שלך כדאי שהסוס יבין שהשוט בא ביגלל שהוא לא הגיב לרגל!

RoNy S

New member
שימי את כל התמונות שיצאו טוב!!!

ומחר את קופצת?

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif../images/Emo19.gif נו מה? אתה לא קולט?

אל תפתח הודעה חדשה על כל תמונה!!!!! זה מציף ומעצבן! תשרשר לקודמת!!ואם לא רואים אז תקפיץ!!

טוי בוי

New member
אז עם זה הופך להיות שירישור מה עשית

בשיעור רכיבה אז אני יכתוב!!!........ אז אתמול רכבתי על טוי בוי וסילבר והלך לי ממש טוב וצינה החמיאה לי ואז בן ואני עלינו על טוי בוי בלי אוכף עם רואשית בית והיה ממש מצחיק!!! והים עבדתי בקיטנות והיה ממש נחמד עשיתי לונג'ים לילדים הקטנמים ועבדנו על כל מיני תרגילים... ואחרי זה מרטנו לגלורי וסידני את הרעמה... יצא עקום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!{טוב שירית ואני מה יכול לצאת, ישר?!} ואז סמי נכנס עם הטרקטור לאורוות ובן קרא לו ואז סמי לא שם לב ונתקע עם הטרקטור בעמוד של האורוות היה כזה מצחיק נשפכנו! וגם סמי נקרע מעצמו! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וזהו!!!!!!!!!!!!!!!!! אני הולכת להתקשר לחווה לבדוק עם יש אפשרות לעשות שיעור כי רנה בחול ....

מה אני עשיתי היום!

היה שיעור בין הכיפים בחיים שלי! דבר רשאון לאון המאמן שלי היה מאוד שטוי! וקפצנו מסלול והוא אמר לנו לשבת וליקפץ איך שאנכנו רוצים אבל עם מושכות משוחררות! אני החלתתי שהמושכות מיותרות ואני לא מעמין שהצלחתי לעשותאת זה אבל קפצתי מסלול שלם בלי מושכות עשיתי הכול מהגוף ומהישיבה! היה ענק!!! המיכשול הכי גבוה היה 90..... אבל זה הי הפשוט כיף! חחחחחח אחר כך לאון הדפוק הזה שלח אותי להביא לו בירה על חשבוני בקאנטר על הקיוסק! הוא תמיד שוטה אבל הפעןם קצת יותר מידי:)

BoO85

New member
וואי המאמן שלך היה שתוי

והעביר לך שיעור כשהוא שיכור??? שיואו שיגועים.

TauraMan

New member
הרכיבה שלי..../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

הגעתי היום באיזה חמש כזה וישר טיפלתי בבליידי התינוק ואז אכלתי רימונים עם זיו דנה והדס.. היה מה זה קטעים! חחחחחחח אחר כך הבאתי את נפו, הכנתי אותו עם שמבון, בלי מושכות ומין כזה רצועה של ארכובה על הצוואר(כדי שאם קורה משהו אני אוכל להחזיק בזה... טראומות...
) קיצור דנה עשתה לי לונג'. הגב שלי הרג אותי מכאבים בטרוט ישיבה וכל זה אז לא עשינו בלי ארכובות אלא רק בלי ידים ועבדנו על ישיבה קלה, המעברים לקנטר היו ממש מגעילים.... באסה... אבל לעשות ככה לונג' שחושבים רק על עצמך ועל הישיבה זה מה זה עוזר.. ממש מומלץ!!!!

אני מסכים איתך!

זה עוזר חבל על הזמן וזה משפר המון תישיבה ! אני ממליץ לעשות את זה עם ארכבות ארוכות במיוחד שכיעט את לא תגיעי אילהם.. זה מעריך תרגל למטה ומפתח שרירים ומשפר תישיבה..... לרכיבה זה לא כל כך עוזר אבל אפשר לעבוד על מעברים בלי ידים.....!

TauraMan

New member
כן..../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

אני רציתי לעשות בלי ארכובות אבל הגב שלי כל כך כואב שלא יכלתי להכנס לצעד של הסוס...

ההפך לא אמרתי לעשות בלי ארכובות!

בלי ארכובות זה קל! תירכבי עם ארכובות הרוכות מאוד מאוד ארכובות שתיתצתרכי להיתעמץ להשאיר את הרגל ביפנים!

mkuzi

New member
../images/Emo70.gifסוף סוף!!!!!

מ'נשמע??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חזרתי מרומניה ביום ראשון בערב אבל לא היה לי כוח לכתוב אתמול ושילשום. בכל אופן הטיול היה מדהים!!!!! יש שם יערות ענקיים שהעצים מגיעים עד לגובה של 50-100 מטר!!!!! אני לא צוחק. ומחר אני חוזר לרכב אחרי חודש ורבע של הפסקה מאוד מעצבנת..... אני מקוה מאוד לריכב על הסוסה המופרעת והצעירה "אוריאנה" שלאימא שלה קוראים אנה... הבנתם?: אנה-אוריאנה.... טוב אני חושב שזהו...

TauraMan

New member
שבועיים??../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

עוד 13 יוםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!1 I am bigger then Alona!!
אוהבת גם אותך.. איכשו
אגב.. קבלו חתיך

TauraMan

New member
אוהבת אותך... איכשו ../images/Emo3.gif ../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

למעלה