שרשור

Juli kleo rullz

New member
יואוווווו התמונה הזאת.... ../images/Emo15.gif

הוא פשוט אותו דבר כמו איזה סוסה שאצלנו!!! זה פשוט מפחיד!

mkuzi

New member
מה עוד שבועיים??????????!!!!!!!!!

אם הכוונה לסיום החופש הגדול אז זה עוד 25 יום
חבל שלא יותר.....

אין לי אי סי....

נדפק המחשב וול וא היה דפוק אבל עכשיו זאת רמה חדשה והכי גבוהה של דפיקות אצלו כמו ששמתם לב אני והמחשב לא מתים אחד על השני! אז הוא עושה לי דווקא! :/

GrEeNwOmAn

New member
נ"ש

דרור תביא כתבה בימים הקרובים, ואז נשלח אליכם את ההורסמייל המעודכן~ ואם נצטרך עוזרים נודיע... חכו מפעם לפעם משתנה ואף לטובה!

צדק8

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifלמי שרוצה- ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

יש בשעה 13:58 את הסרט "הזדמנות שניה" ביס בערוץ 44 (יסבבה..) שידור שני יש ב-18:44. סרט מקסים !! למי שלא ראה בקיצור- זה על ילדה שנפגעה בתאונת דרכים ברגל שלה ואז היא פוגשת סוסה בחווה אחת שגם היא פצועה ברגל וכולם שונאים אותה כי היא מופרעת. ובינה ובין הילדה נוצר קשר ושתיהן מחלימות והולכות לתחרויות וסטאף.. וזה ממש נחמט ! מומלץ !

Anas Song

New member
לרוכבי חוות הפארק...

שברובם הם רוכבים קפיצות (אליעד, דרור) מתי תבינו שלא הגובה הוא זה שקובע??? הישיבה והקשר הנכון עם הסוס מהווים משקל גדול הרבה יותר מהיותכם "רוכבים טובים". לקפוץ מכשול בודד של 1.30 זה לא בעיה, אבל כשתגיעו למסלול של 1.30 עם כל הקושי שבו לא תצליחו לעבור אפילו את המכשול השני. ולמה? כי לפתע תגלו כמה שהסוס שלכם קשה (או "קרש" בפי פשוטי העם...) וכמה שהסוס שלכם לא עובד דרך הגוף. המלצה- קחו כמה שיעורי דרסאג' עם הטובים בארץ ולא כדי "לדעת" דרסאג', אלא בכדי לקפוץ טוב יותר. (אימון עם מאמן הקפיצות שלכם, או כל מאמן קפיצות אחר, שווה ל....) מנסיון בלבד! ההודעה לא נכתבה במטרה להעליב, אז אל תמטירו עליי הודעות נאצה בבקשה, בהצלחה! דניאל

צודקת....

לא אמרתי שהגובה הוא מה שחשוב אלא האיכות!! אני חושבת בדיוק כמוך... זה שכתבתי שקפצתי גובה כך וכך זה חלק מהשעור שעושה את זה כייף.. לא תמיד קופצים גבוה כי תאמיני לי שאני יהנה יותר לקפוץ מכשול של 70-80 ס"מ ולעשות את זה כמו שצריך מאשר 1.30... אני לא חושבת שהגובה זה קובע ממש לא.. ואני אומרת את זה להרבה אנשים... אבל מדי פעם עובדים על יותר גבוה בכדי שהרוב יקבל יותר בטחון ושבמסלול יהייה לו יותר קל ופחות מפחיד... מה שחשוב זה הטכניקה ואיך מגיעים למכשול זה לא חוכמה לקפוץ 1.30 בלי לדעת איך לרכב או ל"אכול" את המכשול... ואכן עכשיו יש קייטנות בחווה ולפניהן טל גורן אימן אצלי בחווה דרסז'... ואחרי הקייטנות אני מתכננת לקחת שעורים אצצל טל בכדי לשפר את הישיבה ולשפר את הדרסז' של הסוס כי הדרסז' הבסיסי של הקפיצות לא מספיק.. תודה רבה על הכוונה... אבלל אל תחשבי שאני לא חושבת כמוך אבל זה כייף לספר איך הולך השעור ואם רוכבים כמו שצריך....

Anas Song

New member
מסכים...

ובאמת כל הכבוד על המודעות, ואם מותר להציע עוד משהו קטן- את שיעורי הדרסאג' תעשי על הסוס שלך, על מנת שההתקדמות האישית שלך ושל הסוס יעשו באופן מקביל אחד לשני. כל אחד ויכולתו שלו ואגב, טל גורן הוא מדריך מעולה! זה מה שאני עושה עם הסוס שלי בכל אופן וזה עובד מצוין. דניאל

../images/Emo13.gif... ברור שאני יעשה את...

השעורים על הסוס שלי... כי המטרה שלי היא לקדם את שנינו..עובדה שזה חשוב לי כי את השעורים עם טל אני יממן מהכסף שלי ולא של ההורים.. כי הם מסכימים לשלם לי רק על שעור פרטי אחד בשבוע...

menchi

New member
זה לא נותן לי להחליף את הכינוי אז..

זאת רוני.....הנה תמונה לאליעד...

למעלה