את הכיפה? אוו..
א אני המלך היחיד New member 5/7/05 #84 חחחחחח.... על זה לא חשבתי...יפה,יפה....אבל לא לזה התכוונתי...חחחח
N noooga New member 5/7/05 #85 מה שמצב כפית עושה לאנשים... ובסדר, כבר הבנתי למה אתה מתכוון.. מסתבר שאתה לא צדיק.
R RiKi היחידה New member 5/7/05 #94 הוא לא צדיק../images/Emo6.gif תאמיני לי שלא... הוא כבר הוכיח לי ביאיסיקיו שלא
N noooga New member 5/7/05 #96 אני מודעת לכך שהוא לא צדיק.. ותאמיני לי שלי הוא הוכיח יותר סתם, סתם... שיקה יחליט.
א אני המלך היחיד New member 6/7/05 #106 חחחחחחחחח... נראה לכם שאני יכול לקבוע עם אני צדיק ...חחחחחח....סתם, אבל באמת שאני לא צדיק... ריקי, אני כבר לא זוכר מה הוכחתי לך באייסי....אבל סביר להניח שלנגה הוכחתי יותר...חחחחח....אהמ אהמ- ואני מבקש לא לפתוח את הפה יותר מידי....
חחחחחחחחח... נראה לכם שאני יכול לקבוע עם אני צדיק ...חחחחחח....סתם, אבל באמת שאני לא צדיק... ריקי, אני כבר לא זוכר מה הוכחתי לך באייסי....אבל סביר להניח שלנגה הוכחתי יותר...חחחחח....אהמ אהמ- ואני מבקש לא לפתוח את הפה יותר מידי....
ל ללוש המאמוש New member 5/7/05 #72 ספויילר!!! לא הגיוני שעובד וז'ניה היובגלגל הצלה...הם הגיעו במקום השלישי
י יעריתושתושתושתוש New member 5/7/05 #74 ספויילר!! ללוש הממי.. הם יהיו בגלגל הצלה בגלל שזוג בשבוע הבא ירמה.. והם יעלו במקומם..