שרשור UFC 141: לסנר מול אוברים

blackcoldtiger

New member
לא מציע לקנות מניות של UFC עכשיו

אומנם לסנר הוא הרוב הייפ אבל הוא חתיכת כוכב והביא לUFC הרבה פירסום

רק הטקטיקה של לסנר הפסידה לו תקרב

היום לסנר הראה לכולם שאתה יכול להיות פריק של אימונים , בנוי בצורה מעולה אבל שאין שכל זה לא שווה כלום ... איך הוא בכלל חשב שהוא יכול לנצח את אליסטר בעמידה ? , מהרגע הראשון הוא היה חייב להתאבד על אליסטר כדי להוריד אותו לקרקע , אני באמת לא יודע מה גרם ללסנר לעשות את הבדיחה שהוא עשה הערב שהוא בכלל חשב לנהל קרב עמידה מול לוחם כמו אליסטר .. שיהיה בריא .. בכל מקרה לאליסטר אין שום סיכוי בגמר.

elvis18

New member
שרשור הWTF של השנה ...

פיץ' יורד בנוקאאוט אחריי פאקינג 12 שניות לסנר פורש מהאוקטגון ,אחריי שהפסיד בבעיטה לדיברטיקולוס שלו סרוני ודיאז עושים אצבע משולשת אחד לשני במהלך הקרבות וסיפקו את אחד מקרבות השנה . נאם פאהן נאנס על ידי הייטס , בקרב שנגמר 30-25 30-25 -30-26 ומטיושנקו פוצץ לקיביניפיני מגוסטאפסון ?! בואנה איזה ערב\בוקר מטורף !! כבר שתי אירועים ברצף שאני יוצא עם פחות שיערות ממה שנכנסתי ,ואני מאבד את הקול מההלם והזעקות שבר .. היואפסי ימשיכו ככה , הם יאבדו את כל המשקל כבד כל אירוע מישהו או שובר משהו או פורש ...!! לילה טוב ,כמו שאמרתי היה אדיר , וכמו שאמרתי מקווה שהצבעתם הפוך ממני ... למען עתיד יותר וורוד בטבלת הניחושים !

BeniTaz

New member
אוברים לאורך הקריירה ומיוחד אוברים המשודרג

יודע לנצל היטב את היתרונות שלו. הברכיות שלו ניצחו לו הרבה קרבות בקריירה (פוג'יטה, חאריטונוב, דאפי, טיישיירה ב-K-1) והוא עושה את זה שוב.. אם לסנר היה מנסה TD לדעתי הוא היה מפסיד גם בגיליוטינה. מהטובות שיש ב-MMA. זה לוחם מפחיד.. לוחם שמנצל את היתרונות שלו כמו שצריך עד תום. כמו שהויס גרייסי אמר פעם: "עדיף לדעת 10 טכניקות 100% מאשר 50 טכניקות 20%" (משהו כזה.. אל תהיו קטנוניים לגביי המספרים). ואחד היתרונות שלו מול JDS זה הנסיון הרב שיש לו בזירה על פניו. קרב אדיר.. בכלל, היה פעם קרב אליפות משקל כבד ב-UFC בלי ייצוג אמריקאי? אני רק מקווה שאף אחד לא ייפצע ונראה את הקרב הזה מוקדם.. באזור אפריל לפחות. קרב כזה יכול למלא גם את האירוע עם ה-100,000 צופים שרוצים לעשות בברזיל. ולגביי לסנר.. מה הוא ממהר? פרישה קלאסית היתה צריכה להיות אחרי לסנר-מיר 3, כדי לסגור מעגל ולסיים את הדם הרע ביניהם.. לא מאמין שדיינה ויתר והפסיד את הקרב הזה. עם קידום טוב וקארד חזק הקרב הזה מסוגל לשבור את שיא המכירות בהיסטוריה שהקרב השני ביניהם עשה. משתלם לו בשביל קרב כזה גם לשלם לו 10 מיליון $.. ומיר חם על נקמה גם ככה. פדיחה. עם הפרישה של לסנר ה-UFC איבדו הרבה כסף.. המוכר אירועים הכי גדול בהיסטוריה של ה-MMA. עכשיו צריך לעשות גם ולאסקז-מיר, יש לנו בסטריקפורס בארנט-קורמיה, ורדום נלחם נגד נלסון.. טפו טפו נראה טוב רק שימשיך ככה.

22wings

New member
מה לסנר צריך את זה?

הוא כבר שלוש קרבות רצוף מקבל פיצוצים ומושפל. הוא יודע שאין לו מה לחפש שם, ונראה לי שה- GP שלו מול אוברים היה: נקבל כמה פיצוצים, ניפול, השופט יעצור את הקרב, ניקח את המליונים ונפרוש. לעשות עוד קרב מול מיר רק בשביל כסף? יש גבול כמה בן אדם יכול לספוג, זה כבר לא שווה את זה. רואים עליו שאין לו חשק, הוא פשוט מבין שהוא לא שייך לרמה הזאת ואימונים לא יעזרו לו. ה- UFC אולי הפסידו, ואולי הם עוד ינסו לשכנע את לסנר לחזור בו לקרב אחרון, אבל בסופו של יום זו החלטה של לסנר ואני בהחלט מבין אותו. ואני לא חושב שקרב מול מיר ימכור יותר מהקרב השני, היום כולם יודעים שלסנר כבר לא מסוגל לאיים על הלוחמים הטובים במחלקה שלא נדבר על זה שהוא נרמס על ידיהם. הבלון התפוצץ ואין זמן מתאים מזה לפרישה.

BeniTaz

New member
על מה אתה מדבר

הרגע הוא ניצח את מיר וקארווין.. ולמען האמת אני אהמר בעדו מולם שוב. הוא הפסיד ל-2 לוחמים טובים יותר אבל לא צריך להגזים ולומר שהוא לא שייך לרמה הזאת. הוא רוצה לפרוש זה החלטה שלו אין ספק.. אבל אל תטעה, אם מדובר בכסף גדול לסנר היה נשאר לעוד קרב. הביקורת יותר אל דיינה ושות'.. גם אם לא ימכור יותר מהקרב השני עדיין יעשה המון.. לסנר עדיין ברמה גבוהה ושייך לטופ, בוא לא נקצין דברים. הוא אוכל לארוחת בוקר כמעט את כל המחלקה רק בזכות הגודל והאתלטיות.. אין הרבה דברים כמוהו וזו אבדה קשה ל-MMA, גם מבחינה תחרותית וגם מבחינת קידום עולם ה-MMA והשורה האחרונה שלך מעציבה מאוד אם אתה אוהד MMA אמיתי.

22wings

New member
קארווין?

קיבל מכות רצח במשך סיבוב שלם וניצח שקארווין כבר היה על סף התקף לב. אין לי ספק שקארווין שוחט אותו בקרב חוזר וחבל שבאמת לו תיהיה לו הזדמנות להוכיח את זה. אני לא מבין למה לסנר זו אבידה ל- MMA. הוא כבר שלשה קרבות נראה חסר אונים ולא קשור לענף. זה נקרא אבידה מבחינה תחרותית? הוא נלחם מול ה- TOP ככה שאין לי בעייה עם זה שהוא הפסיד, זה לגיטימי להפסיד ללוחמים ברמה הזאת. אבל הוא לא רק הפסיד, הוא נראה כמו איזה ילד שאין לו קשר לענף ואין לו שום דבר למכור חוץ מאיזה ניסיון כושל וחסר סיכוי ל TD. אפשר בכלל להשוות את זה להפסדים של קארווין למשל? קארווין זה לוחם שאני אתבאס אם יפרוש, לא ברוק. זה שהוא מוכר (הוא יותר נכון מכר, , ב- MMA האוהדים לא ממש נאמנים) לא ממש מעניין אותי האמת.

BeniTaz

New member
לסנר זה הלוחם הכי פופולארי ב-MMA

האירועים שהוא השתתף בהם היו הרווחיים ביותר. הרבה בזכותו חלה צמיחה ברייטינג ה-MMA.. הוא כריזמטי ודמות חשובה מאוד בסצנה. וכן.. גם תחרותית.. מחלקת המשקל כבד זה לא LW שיש 60 לוחמים ואפשר לבחור כל לוחם מקצועני בצבע אחר. המשקל כבד מאוד דליל וכל לוחם טוב בורג מאוד חשוב בקטגוריה ולסנר היה לוחם טוב מאוד.

blackcoldtiger

New member
מסכים

כרגע הUFC איבדו את הכוכב הכי ענק שלהם מאז צ'אק לידל. לסנר הביא הרבה אוהדים מהWWE ולפניו אף אחד לא ראה לוחם כל כך גדול אבל כל כך אתלטי. אני חושב שלסנר הוא תוצר של שימוש מסיבי בחומרים אסורים (מה שגם הביא לכל הניתוחים) אבל עדיין הוא לוחם נדיר מאוד .

mbenyaacov

New member

iratherdie

New member
התעוררתי בדיוק בפיץ'

איזה נוקאאוט לא צפוי. אבל עצירה מוקדמת... איבד את ההכרה והתעורר סבבה, אבל מי יודע אם יכל להמשיך. שניה אחר כך כבר הפך את השופט. חייב להודות לא עשה לי כזה טוב לראות אותו מקבל נוקאאוט... לא יודע. איזה הוק אבל, הרדים אותו. אם האיגרוף הזה לא היה נכנס היה להנדריקס לילה ארוך.... נתן את האיגרוף הכי חזק שלו ופגע. פיץ' יכול לשכוח מקרב אליפות לשנה לפחות וטוב שכך. לסנר אוברים היה צפוי. לא יודע איך לסנר יכל לעשות שוט... יותר נכון להתאבד.. אוברים בא עם טקטיקה גאונית להשאר נמוך וברוק עשה לו את הקרב הרבה יותר קל עם זה שהוא עוד העיז להוציא מכות. אמרתי כבר סטרייקינג לא לומדים בכמה חודשים. הספיץ' של ברוק בסוף אמר הכל. כמו שאמרתי סתם ה-ufc מוכרים לנו קרב ענקים ואוברים יסיים אותו בקלות. סרוני דיאז.... האחים דיאז מתאגרפים למופת. לא כמו כל מיני מצחיקים. כשאתה מביא מתאגרף טוב, שיודע לעשות בלוק וקצת מואי טאי, וסרוני נלחם כמו שהוא נלחם - אז זה מה שקורה. חבל שסרוני מתבזבז ככה, נראה לי שהוא זלזל בדיאז וזה מה שקורה כשאתה מנצח קצת קרבות אתה מקבל ביטחון. סרוני צריך להתחיל להתאמן על איגרוף והוא עוד יחזור ויעשה רצף נחמד. גוסטפסון חייב להודות עדיין לא התעוררתי לראות את הקרב אבל השמיד את מטיושנקו הבנתי. עכשיו הוא מקבל את מצ'ידה נראה לי (קרב טוב יהיה לא?) ואני אומר שהוא פייבוריט. ניצחון על מצ'ידה ואולי עוד אחד תלוי כמה הוא ירשים ויש לו טייטל שאט.

iratherdie

New member
אגב יש לאוברים איזה גלאי לכבד

הרבה לוחמים לא מצליחים למצוא בדיוק כזה. כל קרב אני רואה אותו משמיד עם ברכיות לכבד.

BeniTaz

New member
הבנת מה אמרת?

להמשיך להילחם לאחר שקיבל נוקאאוט ואיבד הכרה.. קצת הגיון גבר

iratherdie

New member
זה היה כמו ביגפוט נגד קורמייר

גם שם סילבה איבד הכרה ונחת על הרצפה אבל השופט לא עצר רק אחרי עוד כמה האמר פיסטים. בחיים אי אפשר לדעת מה יקרה בסיטואציות האלו. מסכים שב90% מהמקרים הלוחם יחטוף עוד כמה וירדם. לא יודע...

lionardo11

New member
דעה על הקרבות פיטץ-מזגאטי, לסנר-אוברים ודיאז

נגד מישהו. פיטץ - הנדריקס: סוף סוף מישהו הרדים את המרדים..... אבל אני שונא קרבות שנגמרים מהר מידי . חוץ מזה ,עצירה מצויינת של מזגאטי . פיטץ -מזגאטי: .....הייתי בטוח שמזגאטי אוטוטו סוגר עליו משולש ומסיים את הסיפור..... דיאז - סרוני: תרגיל במתמטיקה : 200 אגרופים חלשים = 1 אגרוף חזק. מה עבר על סרוני ? איפה הוא היה 15 דקות .....???? זה לוחם של גרג ג'קסון ??? אני במקום ג'קסון הייתי לוקח את המיקרופון מרוגן ומכחיש כל קשר אליו בשידור חי. לסנר - אוברים : המשפט של לסנר בסוף אמר הכל : "אמרתי לאישתי שאם אני מנצח אני נלחם עוד קרב אחד נגד JDS ואם אני מפסיד אני פורש...." איך אתה עולה לקרב עם מחשבה להפסיד ? הוא עלה כבוי וחסר רוח חיים ועם גיימפלן מוזר ונראה שהוא בעצמו רק רצה כבר לקחת את הג'ובות וללכת כבר הביתה. והכי כיף זה ארוע בשבת בבוקר......תענוג , הלוואי כל ארוע יהיה בשבת בבוקר .

למעלה