R R2 D2s Servant New member 14/5/03 #116 מההה קשניקים?!?#@$ גם אני לא הבנתי את זה! שי, תראה מה אתה עושה!!$@ אתה מוציא לכולנו שם רע, רק בגלל שאתה אידיוט! מה זה הדבר הזה?! <-- --> אין בן אדם בעולם שמבין מה זה אומר חוץ משי, וזה במקרה הטוב... במקרה הרע גם הוא לא מבין מה זה אומר.
מההה קשניקים?!?#@$ גם אני לא הבנתי את זה! שי, תראה מה אתה עושה!!$@ אתה מוציא לכולנו שם רע, רק בגלל שאתה אידיוט! מה זה הדבר הזה?! <-- --> אין בן אדם בעולם שמבין מה זה אומר חוץ משי, וזה במקרה הטוב... במקרה הרע גם הוא לא מבין מה זה אומר.
י יאפה New member 14/5/03 #124 אנ דיי בטוח שהוןא דיבר בצורה של אנאלוגיה ניגודית ואירונית על מקווה ועל איך אף אחד לא מבין את היציאות שלנו "ניר" וכל הדברים המספקים האחרים...
אנ דיי בטוח שהוןא דיבר בצורה של אנאלוגיה ניגודית ואירונית על מקווה ועל איך אף אחד לא מבין את היציאות שלנו "ניר" וכל הדברים המספקים האחרים...
R R2 D2s Servant New member 14/5/03 #128 לא נראה לי http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=409&msgid=15339866
R R2 D2s Servant New member 14/5/03 #126 הומו מי שעשה אותך יא פאג חסר קליטה, עד היום הוא חשב שהם "השכבה של ק"ש". מאיפה לכל הרוחות נראה לך שהוא יודע מי אלו?! יא אהבל, זה היה משורשר אליך בתגובה לתפוח אדמה המוזר שלך עם החיצים.
הומו מי שעשה אותך יא פאג חסר קליטה, עד היום הוא חשב שהם "השכבה של ק"ש". מאיפה לכל הרוחות נראה לך שהוא יודע מי אלו?! יא אהבל, זה היה משורשר אליך בתגובה לתפוח אדמה המוזר שלך עם החיצים.
R R2 D2s Servant New member 14/5/03 #129 חאלס להיות שמן הוא ידע שה"מציפנים"(אני מרגיש דביל) הם בק"ש, אבל הוא חשב שהם כביכול מייצגים את השכבה שלנו, יענו "זה קש"... אבל לא, מבין? טוב תמות, אין לי כוח בשבילך
חאלס להיות שמן הוא ידע שה"מציפנים"(אני מרגיש דביל) הם בק"ש, אבל הוא חשב שהם כביכול מייצגים את השכבה שלנו, יענו "זה קש"... אבל לא, מבין? טוב תמות, אין לי כוח בשבילך
B benny afro New member 17/5/03 #186 שיחקת אותה בתשובה אחיש יאללה יום שני נותנים על האש אצל צקיייי אשכנוזזזזזזזזז בפאמפמות!!!!
N NiGa New member 14/5/03 #131 אחת ההודעות הכי קורעות שקראתי נראה לי... לא משתווה ללאסי שובי הביתה, אבל עדיין... הומו מי שעשה אותך, יה פאג חסר קליטה... איזה שילוב מנצח.
אחת ההודעות הכי קורעות שקראתי נראה לי... לא משתווה ללאסי שובי הביתה, אבל עדיין... הומו מי שעשה אותך, יה פאג חסר קליטה... איזה שילוב מנצח.
U Uv Kruvi New member 14/5/03 #107 זה באמצע העולם, אף אחד לא יקרא את זה אבל האיקון היה בשנה שעברה! זה היה בחתימה שלי!!! אשך מצופה -
D Darakan New member 14/5/03 #108 זה עדיין נראה יותר כמו זין מאשר אשך יש לזה אפילו כיפה, אבל הוא פיצי