והיו זמנים
F Firz New member 15/5/03 #147 סליחה?! אממ מי זו מיקו? לא רק לך מותר לישאול על הכינוים של האנשים! חחח ואםממ את האנגלית הבנתי....
M Mrs Hetfield New member 15/5/03 #148 האאא אני שני הייתי פעם בבריזה.. ראיתי אותך בחדר כושר והיית ממש מוכר לימים הבנתי שאולי מהשברולט.. או לא יודעת מאיפה
האאא אני שני הייתי פעם בבריזה.. ראיתי אותך בחדר כושר והיית ממש מוכר לימים הבנתי שאולי מהשברולט.. או לא יודעת מאיפה
F Firz New member 15/5/03 #149 אההה... וואלה אממ תאמת אני כבר לא בבריזה... ניסיתי להבין מי את והיסתכלתי בתמונה אך לא הצלחתי לזהות.. בכל אופן הגיוני שמהשברולט... אבל עכשיו יש asylum ונחמד לדעת שאני החתיך מבריזה...
אההה... וואלה אממ תאמת אני כבר לא בבריזה... ניסיתי להבין מי את והיסתכלתי בתמונה אך לא הצלחתי לזהות.. בכל אופן הגיוני שמהשברולט... אבל עכשיו יש asylum ונחמד לדעת שאני החתיך מבריזה...
N NiGa New member 14/5/03 #115 זה לא יכול להיות השטן - כי לשטן יש כבר עיניים אדומות, ולכן אין מצב שהוא ישים עדשות מגע, שסתם יפריעו לו לעיניים. לבגלל עדשות המגע - זאת הכחולה מאקס-מן.
זה לא יכול להיות השטן - כי לשטן יש כבר עיניים אדומות, ולכן אין מצב שהוא ישים עדשות מגע, שסתם יפריעו לו לעיניים. לבגלל עדשות המגע - זאת הכחולה מאקס-מן.
צ צוות לאומי אחרי New member 14/5/03 #97 אמרנו לו שמסתובב על הריצפה ריבוזום חחחחחחחחחח קדימה אלי מלכי יורד על אזור
י יאפה New member 14/5/03 #106 גם אני אוהב אותך חבר שלי מקסים-אל תדאג בקשר למתמטיקה או ששלמה ייקח את הגבוה או שתפציץ בבגרות(כי אתה חרשן) או שניהם
גם אני אוהב אותך חבר שלי מקסים-אל תדאג בקשר למתמטיקה או ששלמה ייקח את הגבוה או שתפציץ בבגרות(כי אתה חרשן) או שניהם