אני שמעתי אתמול שהייתה פריצה דרך במציאת תרופה לסארס... אז אנחנו לא סארס-לנו אין תרופה
י יאפה New member 14/5/03 #62 אני שמעתי אתמול שהייתה פריצה דרך במציאת תרופה לסארס... אז אנחנו לא סארס-לנו אין תרופה
י יאפה New member 14/5/03 #53 סבבה אין בעיה... אבל תקרא לילד שלך רויטלינקה... לסירה שלך רויטלינקה... טוב עכשיו אני חושב על זה דווקא יש מצב
סבבה אין בעיה... אבל תקרא לילד שלך רויטלינקה... לסירה שלך רויטלינקה... טוב עכשיו אני חושב על זה דווקא יש מצב
R RevitallicA New member 16/5/03 #154 תקרא לסירה שלך על שמי...../images/Emo13.gif אם תמשיך לחיות אחרי שאני אכה אותך עד זוב דם זאת התמונה ההכי גרועה בעולם (שלי...) יותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתם
תקרא לסירה שלך על שמי...../images/Emo13.gif אם תמשיך לחיות אחרי שאני אכה אותך עד זוב דם זאת התמונה ההכי גרועה בעולם (שלי...) יותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתם
N NiGa New member 14/5/03 #72 רואים? אמרתי לכם שנמרוד לא כוסון... קדימה ניק חדש, שלום. יווו שנים לא ראיתי כבר את נמרוד... בעצם ביום הזיכרון..
רואים? אמרתי לכם שנמרוד לא כוסון... קדימה ניק חדש, שלום. יווו שנים לא ראיתי כבר את נמרוד... בעצם ביום הזיכרון..
N n a v n a v New member 14/5/03 #104 ... ../images/Emo6.gif אתה יודע מה יותם, אתה צודק... אבל מי שלידו כן... <שלום, חולה עלייך > עינב
N n a v n a v New member 15/5/03 #137 ../images/Emo6.gif לקח לי זמן להבין את החוש הומור שלך... ותודע דפנע כפרע <ורוד פקצה > אוהבת אותך המון המון עינב
../images/Emo6.gif לקח לי זמן להבין את החוש הומור שלך... ותודע דפנע כפרע <ורוד פקצה > אוהבת אותך המון המון עינב