ותאמיני או לא.. לא מעניין אותם מה שקורה לנו בארץ. והם גם לא מראים את זה שכהחיילים שלנו נכנסים לעזה הערים האלה זורקים עליהם אבנים והם לא יכולים להחזיר להם יריה. ויש חוק כזה שהם לא יחזירו להם רק אם מישו מכוון אקדח אליהם. אז אני לא חושבת שכל כך אכפת להם ממה שקורה לנו. אנחנו צריכים כסף מהמדינות לא? אז בגלל זה אנחנו צריכים להראות כמה שאנחנו מסכנים.. ובמקום זה מראים כמה שהם מסגנים. זה כמו לשאול ילד קטן אם הוא עשה משהוא. ברור שהוא יאמר שלא והוא יראה את הסיפור על הצד הרע ויוציא את עצמו מסכן. זה אותו הדבר בדיוק. הערבים האלה שקרנים אבל אנחנו לא יכולות לעשות כלום על זה.. ובנוגע למקפליי לא ניראה לי שזה ישפיע עליהם. :]
בנות לפי דעתי צריך לספר להם במייספייס את כל מה שקורה ולשאול אם זה ישפיע עליהם לבוא לארץ , ולספר להם על המצב הבטחוני האמיתי ולא נראלי שמישו מהם ישאר אדיש לזה .. וזהו צריך לעשות משו בקשר לזה .
שכל הצבא יכנס לעזה ושיתחילו לפוצץ את החיזבלה הזבלים ושאולמרט יפסיק להיות כל אדיש בנוגע לזה... ובמיוחד עכשיו שהם מצליחים להגיע לבאר שבע (חברים שלנו גרים ליד הבית ספר שנפגע...) וואי יש לי שני אחים שמשתתפים במלחמה אני מקווה שהם לא יפגעו...
חיזבאללה זה בלבנון חמאס זה בעזה. ד"א רק שתדעו, היה בערוץ הפלשתיני סיפור על אימא ו-5 בנות, ש-4 מן הבנות מתו מטיל של צה"ל. הילדה שנשארה בחיים, קטנה, שאלו אותה "את מי את אשמה במוות האחיות שלך?" והיא ענתה "החמאס" והערוץ הפסיק את שידוריו באותה השנייה. אז רק שתדעו שיש אנשים שם בפנים, בעזה, שמבינים מה הולך כאן ולא בהכרח מצדדים בחמאס.... מצד שני, זה כן אשמת האזרחים הפלשתינים כי הם יכלו לבחור בפתח...והם בחרו בחמאס - שיקחו על עצמם את אחריותם
...פוליטי? מקפליי מאז ומתמיד נמנעו מפוליטיקה. אני חושבת שגם אתם צריכים (לפחות פה). יש זמן ומקום לכל דיון והפורום הזה בהחלט לא המקום. ואם אתם חושבים שההפגנות בלונדון מייצגות את כלל האוכלוסייה, טעות מרה בידיכם. אנגליה מלאה במוסלמים מכל המדינות והם המיעוט הרועש שמפגין. הבריטים עצמם נחלקים למחנות שונים, בדיוק כמו אצלנו. שימו לב - לא הבעתי את דעתי למרות שיש לי דעה מאוד מוצקת בעיניין. למה? כי דעתי פשוט לא רלוונטית לנושא הפורום. וכן, אני יודעת שזה "off" ולמרות זאת, אולי כדאי להימנע מפוליטיקה?