../images/Emo214.gif../images/Emo45.gifמראים ת'מונות של הערבים
עם דם, בכי, דרמה- זה מה שהתקשורת אוהבת. לעומת זאת, אצלנו, הכל מסודר...לא מראים איך יום-יום הערבים ה____ שולחים מרגמות ופצצות לעבר הישובים שלנו, שיש מלא נפגעי חרדה, ילדים שלא יכולים לצאת מהבית בלי לשמוע את האזעקות האיומות, אנשים לא יכולים לחיות במקום כזה. ועד שאנחנו פועלים, והגיע הזמן, אומרים לנו שאנחנו מגזימים עם התגובות שלנו. אני לא אומרת שהם לא צודקים...הם צודקים חלקית... מצד אחד אנחנו צריכים לעשות משהו כדי שנוכל לחיות [אני מדברת על ישובי הדרום ועוטף עזה] ומצד שני יש פגיעות באזרחים שזאת בערך אשמת החמאס ואשמת האזרחים עצמם. אנחנו מזהירים אותם לפני הפגיעה [את האזרחים] והחמאס משתמש בהם כחומת מגן. את זה לא מראים. רק את ה"אלימות" שאנחנו מפגינים כלפי עזה. שאנחנו לא מאפשרים להם להעביר תרופות מזון וכל מיני כאלו. שאנחנו רבים וכוחם לא שווה לנו. זה מרגיז, זה מעצבן, זה מתסכל! צריכים להראות להם את הצד שלנו, מישהו נכנס לארץ שלנו ליישובי הדרום ולעוטף עזה לבדוק איך הם חיים שם?! בתכלס, לאף אחד לא אכפת! רק אם יש דם ודרמה! את זה אנחנו לא יכולים לספק, את זה יש לערבים בעזה בשפע. [וטוב שכך] כשראיתי בלונדון את ההפגנות מיד חשתי מן דקירה בלב של..."זה מה שהם חושבים?" תראי, זה לא הרוב שם...אני מתערבת איתך שכל מי שהפגין היו ערבים או לפחות הרוב. אנגליה מורכבת מהמון זרים...וגם ארה"ב... בנוגע למקפלי...חחח...אני כ"כ מקווה שהם לא חושבים דברים כאלו עלינו... אני מקווה שזה לא ישפיע על ההחלטה לא לבוא נגיד להופיע פה או משהו כזה...