שר התקשורת מגיע לתפוז
אנשים

noam31995

New member
לאאא.....לא מתה עליהם...

נכון, ניק חתיך אבל זהו...לא התמכרתי... אני סתם נעם הקיבוצניקית!! XDD

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifחחח , אז התבלבלתי בניך לנעם השניה D:

נעם הקיבוצניקית ? <: מאיפה את ? XD

noam31995

New member
יש פה עוד נעם??

יש כאן עוד אחת??? קטע.... וזה די מסובך- יודעת איפה זה ניר דוד?? לא? טוב- הסחנה? כשהוא ממשיך הוא נכנס לי לקיבוץ, אני נכנסת עליו בחינם עם האופניים...זה...בסוף העולם שמאלה...אני גם לומדת בערך 2-3 קילומטר מירדן... ואני גם גרה בקריית חיים המערבית!! ההורים שלי גרושים.... מאיפה את??

../images/Emo19.gif../images/Emo207.gifגאאאד , זה ממש עצוב ומעצבן ../images/Emo69.gif../images/Emo7.gif

ראיתי עכשיו ( בערוץ 10 ) , עם אבא שלי על המלחמה... ופתאום מראים את לונדון , ומללללא אנשים בעיקר צעירים .. עשו הפגנה למען הערבים שהם בעדם וזה.. הם שרפו דגל ישראל , ולבשו כפייה כזאת , ועם מלא שלטים נגדינו.. שראיתי את זה - כ"כ התאכזבתי \: ואני לא יגיד שלא חשבתי לרגע , שאני חושבת שמקפליי שונאים אותנו.. אני ממש מקווה שלא ! כי עם כן אני ממש התאכזב מהם .. ואני ישנא אותם על זה. זה ממש מרגיז כל מה שחושבים על המדינה שלנו וכמה מראים אותנו שאנחנו כ"כ רעים וכאלה \: אני ממש מקווה שהמלחמה המטומטמת הזאת תגמר כמה שיותר מהר.. הייתי חייבת לשתף ... ואני מאוד אשמח עם מישהי תגיב על זה ותגיד את דעתה על זה..

MelMcFly

New member
../images/Emo217.gifבאמת??../images/Emo2.gif

זה די מבאס, אבל לפי מה שאני יודעת יש הרבה מוסלמים באנגליה אז אולי האנשים שעשו את זה הם בכלל ערבים ואם לא, אז כן זה ממש עצוב ומבאס ואני לא מבינה מה יש להם להצדיק אותם .. ובקשר למקפליי אין לי מושג אני לא חושבת שהם שונאים אותנו או משהו כזה..

sweet shir

New member
כן, הראו אתמול בלילה איזה מליון ארצות שהפגינו

בהן נגדנו>< טוב שלא רואים רק את הצד שלהם בזמן שהם הורגים אנשים חפים משפע ב8 השנים האחרונות בשדרות והסביבה בכוונת תחילה של להרוג אנשים חפים מפשע S:

../images/Emo19.gifזה מה שהכי מעצבן שמראים רק תצד שלהם

כל הזמן\: מה איתנו אנחנו לא מסכנים ? באנו לא פוגעים ? ועוד יותר מרגיז שהם כל הזמן באים ומתפוצצים פה בארץ , וסתם כל הזמן שולחים טילים .. והעיקר הם מסכנים ,אנחנו רעים , ותמיד אנחנו מתחילים/אשמים.. מצטערת שאני מוציאה עלייך .. זה פשוט ממש מרגיז אותי המצב הזה\:

../images/Emo80.gifכן נכון זה כל כך מעצבן

כיאילו אם אנחנו בטעות פוגעים באיזה משפחה זה לא בסדר ויראו את זה אולי איזה 100 פעמים בכל הארצות ועוד אומרים לנו להפסיק ומוציאים אותנו כאילו כמה אנחנו מתעללים בהם אבל שהם פוגעים באנשים חפים מפשע כל הזמן הזה זה בסדר ואף אחד לא אמר אל זה כלום...הם באמת חשבו שישראל תשתוק להם כל כך הרבה זמן יאללה שיפוצצו אותם כבר
רק סבל הם גורמים גם לנו וגם למשפחות שגרות שם
זהו שחררתי את הכל חח

../images/Emo80.gifומה שעוד יותר מעצבן זה

שהערבים האלה סתם שחקים אותה פצועים בשביל שירחמו אליהם פעם שעברה הראו איזה ערבי כולו עושה פוזות למצלמה הנה אני פצוע אני לא יכול לזוז ישראל סתם פוצעת אנשים ואחר כך הזיזו את המצלמה לכתב ואז בטעות המצלמה זזה לצלם והראו את זה שדיבר ה"פצע" מתחיל ללכת וזה..יאללה מה הם לא יעשו בשביל להוציא לנו שם כזה רע מה שמצחיק של הזמן יש להם פשלה שרואים..ועכשיו בלי קשר גם פעם הראו שניתקנו להם את החשמל ושהם יושבים בחושך (והם סגרו את כל הווילונות)ואז בטעות הם לא סגרו את החלון וז הווילון עף והראו שיש להם אור והכל היה חרטה..חחחח מגיע להם!!!!!

אמרתי לךך !!

אוףף עם הם שונאים אותנוו אני יתאבדד !! איך אני יתחתן עם אחד מהם ??

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gif../images/Emo45.gifמראים ת'מונות של הערבים

עם דם, בכי, דרמה- זה מה שהתקשורת אוהבת. לעומת זאת, אצלנו, הכל מסודר...לא מראים איך יום-יום הערבים ה____ שולחים מרגמות ופצצות לעבר הישובים שלנו, שיש מלא נפגעי חרדה, ילדים שלא יכולים לצאת מהבית בלי לשמוע את האזעקות האיומות, אנשים לא יכולים לחיות במקום כזה. ועד שאנחנו פועלים, והגיע הזמן, אומרים לנו שאנחנו מגזימים עם התגובות שלנו. אני לא אומרת שהם לא צודקים...הם צודקים חלקית... מצד אחד אנחנו צריכים לעשות משהו כדי שנוכל לחיות [אני מדברת על ישובי הדרום ועוטף עזה] ומצד שני יש פגיעות באזרחים שזאת בערך אשמת החמאס ואשמת האזרחים עצמם. אנחנו מזהירים אותם לפני הפגיעה [את האזרחים] והחמאס משתמש בהם כחומת מגן. את זה לא מראים. רק את ה"אלימות" שאנחנו מפגינים כלפי עזה. שאנחנו לא מאפשרים להם להעביר תרופות מזון וכל מיני כאלו. שאנחנו רבים וכוחם לא שווה לנו. זה מרגיז, זה מעצבן, זה מתסכל! צריכים להראות להם את הצד שלנו, מישהו נכנס לארץ שלנו ליישובי הדרום ולעוטף עזה לבדוק איך הם חיים שם?! בתכלס, לאף אחד לא אכפת! רק אם יש דם ודרמה! את זה אנחנו לא יכולים לספק, את זה יש לערבים בעזה בשפע. [וטוב שכך] כשראיתי בלונדון את ההפגנות מיד חשתי מן דקירה בלב של..."זה מה שהם חושבים?" תראי, זה לא הרוב שם...אני מתערבת איתך שכל מי שהפגין היו ערבים או לפחות הרוב. אנגליה מורכבת מהמון זרים...וגם ארה"ב... בנוגע למקפלי...חחח...אני כ"כ מקווה שהם לא חושבים דברים כאלו עלינו... אני מקווה שזה לא ישפיע על ההחלטה לא לבוא נגיד להופיע פה או משהו כזה...

../images/Emo19.gifזאת הבעיה, שהם גם לא יראו...

כדי להראות לכולם שאנחנו רעים ושלא יאהבו אותנו .. כמעט כל העולם שונא אותנו \ : וכן זה כמעט כל העולם !!! ותכלס אני לא מבינה מה עשינו להם , זה ממש מתסכל ! אצל הערבים המסריחים האלה , הכל ש-ק-ר הם תמיד מגזימים כדי להראות מסכנים. נכון אנחנו פוגעים בהם , הם מתים , נפצעים.. אבל גם אנחנו [ לא שזה מעניין מישהו ] 'צריכים להראות להם את הצד שלנו, מישהו נכנס לארץ שלנו ליישובי הדרום ולעוטף עזה לבדוק איך הם חיים שם?!' זהו שלא , ולא נראה שזה גם יקרה.. למרות שאני ממש מקווה שזה יקרה ! בקשר ללנדון , יש מצב שהרוב היו ערבים .. אבל הבריטים לא כאלה צדיקים , יש מלא מהם ששונאים אותנו , כמו כולם >: ובקשר למקפליי ?
אני מצטערת שרשמתי עליהם , פשוט זה הרגיז אותי , ראיתי לונדון , ראיתי מקפליי >< בזמן האחרון סתם יש לי הרגשה שהם שונאים אותנו ,. עזבי
מה אני חושבת בכלל על עם הם שונאים אותנו , בזמן שיש מלחמה !?!?! מצטערת שחפרתי לך , ומצטערת שהוצאתי גם עלייך [ למרות שזה ממש משחרר , לא נשמע טוב
]

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifחחחח מפתאום../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

למה להוציא עליי?? לא עשית כלום חחחח
אמממ... נכון אנחנו פוגעים בהם , הם מתים , נפצעים.. אבל גם אנחנו [ לא שזה מעניין מישהו ] אנחנו לא נפגעים כמו שהם...וזו בעצם די הבעיה הגדולה. אמרו את זה לא פעם שאנחנו חזקים לעומתם [מה שנכון...נכון], ובגלל זה הרבה אנשים טוענים שזה סוג של רצח עם, סוג של "לא פייר" "לא הוגן" "לא צודק" אבל לנו אין ברירה אחרת. ראינו מה קרה שהחזרנו להם שטחים, התקדמו עוד, ורוצים עוד. הם לא יירגעו עד שכל ישראל תהיה בשליטתם. [זו אחת הסיבות למה אני לא אוהבת את המדיניות של יצחק רבין, אריאל שרון ואהוד אומרט-לטענתם צריך להחזיר לערבים שטחים= שיישרפו! XD] לפני כמה דקות שמעתי שנורו עוד רקטות לבאר שבע ! לאן הדרדרנו! אני בהחלט בעד הכנסת חיל רגלים, תותחנים וגולני לשטחח עזה [רק שייזהרו החיילים שלנו (כפרה עליהםם...חחח...
)] להראות להם שאנחנו יכולים לכסח אותם, בלי לפגוע באזרחים. אמממ...בנוגע ללונדון...חחח אני לא אמרתי שהם צדיקים, בכלל לא! יש הרבה אנטישמים [בעצם איפה אין...אפילו בישראל יש! (פ"ת)] ואנחנו מקשרות בין לונדון למקפליי, מובן מאליו...חחחח וכן..יש מן הרגשה של "אנחנו לא אוהבים את ישראל, ישראל במלחמה, בישראל יש בעיות פוליטיות" ובגלל זה הרבה אומנים מעדיפים לא להופיע בארץ... ושמחה שהוצאת עליי, זה בהחלט משחרר ! [וזה באמת לא נשמע טוב
, סתם...XDD]

../images/Emo19.gifמצטערת שלא עניתי אתמול , תפוזבל לא נתן לי

אני גם לא מסכימה עם כל המדיניות של יצחק רבין, אריאל שרון ואהוד אולמרט.. בכלל לא מגיע להם שנביא להם אפילו טיפטיפה מהשטח שלנו
כן..יש מן הרגשה של "אנחנו לא אוהבים את ישראל, ישראל במלחמה, בישראל יש בעיות פוליטיות" ובגלל זה הרבה..אומנים מעדיפים לא להופיע בארץ דווקא בגלל זה הייתי יותר חושבת על לבוא , \: אבל זאת דעתי. זה ממש כייף שיש מישהו שמבין אותך , תודה

rox love BSM

New member
האמת שגם פה עשו הפגנות נגד

הלחימה בעזה ובכל מקום אחר בעולם. ולגבי שריפת הדגל אני לא בטוחה שזה היה בלונדון כי יש מצב שהם הראו את זה מקום אחר בעולם ולא החליו את הכיתוב,בכל מקרה כן יש שם הרבה פקיסטנים(מוסלמים) שמזדהים עם "אחיהם" בעזה. בקשר לבריטים אחרים ממה שאני שמעתי הם בעד להפסיק את הלחימה בעזה אבל הם לא עד כדיכך קיצוניים בלשנוא את ישראל/ישראליים. ובקשר למקפליי-הדרישה מארה"ב שהם יבואו להופיע שם היא עצומה והם עדיין לא נסעו לשם,אז אני לא חושבת שזו סיבה. אניאווי מותר שלאנשים יהיהו חילוקי דעות וממה שהראו בטלויזיה זה לא הרב בכללל רק בלונדון יש אזרחים כמו בכל ישראל אז אל קחי ללב יותר מדי,זה ישכח בקרוב :)

../images/Emo19.gifזה כן היה בלונדון ככה הם אמרו\:

אני דווקא הבנתי אחרת , שהם כן קיצוניים , כנראה שלא הבנתי נכון , או שלאדעת מה .. ובקשר למקפליי , חס וכרפס ! ממש לא לקחתי את זה ללב .. אמרתי את זה בכללי , שאני מרגישה בזמן האחרון שהם שונאים אותנו .. לא בגלל המלחמה זה התחיל הרבה לפני , זה סתם תחושות שלי .. ><"

../images/Emo126.gifזה כול כך נכון...הם מראים רק את מה שהם

מחפשים. כשלנו היה את בעיית עקורים[אחרי השואה עם כול הפליטים שנשארו ולא היה להם לאן ללכת], אנחנו היינו המסכנים. עכשיו זה תורם של הערבושים. לא נורא. יום יבוא, והנקמה תבוא. העולם הזה חי על שקרים לא נורמאלים,זה לא יאומן.

../images/Emo19.gifהלוואי שהיום הזה יגיע ../images/Emo69.gif

גם אז לא היינו כ"כ מסכנים תאמיני לי , יש כאלה , שבכלל מכחישים את השואה
(אני מקווה שרשמתי נכון ,) זאת שלי או בת אל?
( המאומץ של בת אל , הכינוי של שלי
)

למעלה