ששרשור ליום חמישי

oorlyy1

New member
בוקר טוב../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

יום טוב לכולם
בהצלחה למי שיש מבחן
...........כמו הדס.....בהצלחה לך
אובת אתכם=]

איזה שכנים חמודים יש לי../images/Emo99.gif

שכנה אחת באה והביאה לי 2 כדורים של אקמול ושכנה אחת הביאה ליי מלא עיתונים של לאישה שאני יקרא והן אמרו ליי שמתי שאני רוצה אנ יכולה לבוא וכל זה

אמא שלחה לי SMS../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

היא הבן הדם האחרון שחשבתי שישלח לי אסמאס
היא לא יודעת על המחשבב אפילו איך מדליקים אותוו והיא לא מבינה בפלאפון אפילו איך עושים חיפוש
התקשרתי אליה למרות שהיא בלימודיםם... אחרי כמה דקות אני רואה התקבלה הודעה חדשה מאת אמא
היה כתבה לי: "שירונת שלי אני בשעור ולא יכולה לדבר תקשרי לאבא"
אפילו בלי טעיויות
אז שלחתי לה
: "חחח אמא מי כתב לך את האסמס?? חחחחח אני בשוק יפה יפה.... תלמידה רעה לא יפה לשלוח אמסים בשעור חחח טוב אני יתקשר לאבא"
ואז היא שלחה לי: "אני שלחתי לבד את בהחלט רשאית להעריך אותי על כך. (
) איך את מרגישה"? אני שלחתי לה:
"חחח סורי שלא ראיתי את ההודה פשוט הייתי עד עכשיו בטלפון עם אבא... כן כואבת לי הבטן והראש והכדור לא כל כך עוזר" (

einatit4

New member
../images/Emo187.gifגדול!!!../images/Emo6.gif

איזה אמא חמודה ומצחיקה יש לך
חחחחחחחח

מאשה

New member
חחח

ההורים של היום..פפפפפפפשששש לא מבינים כלום
אבא בקושי יודע איך מזיזים את העכבר[
] והכי מצחיק שלאינטרנט הוא לא יכול להיכנס אפילו בפלאפון שלו.. ולפעמים הוא מתקשר אליי במקום לאמא
צריך שכולם ילכו לקורסים

einatit4

New member
../images/Emo187.gifחחחחחח../images/Emo3.gif

הורים שלי דווקא יודעים כי הם מתעסקים כל היום במחשבים

מאשה

New member
;-שיט../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אני נוסעת למלון הכי מחורבן שיכול להיות ביקום!!!!!!!!!!אני מעדיפה לישון במלונה
וזה יוצא בול ביום ההולדת שלי ואני רוצה להישאר פה עם כל החבר'ה והכל

חחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif

רק אבא שלי משוכלל?
אבא שלייי שיהיה בריא יודע הכל בדברים האלו בלי עין הרע
חח אבל אמא שלי גם כמו אמא שלך שירר:p

חחחחח:]../images/Emo204.gif

לפחות היא לא ייבשנית.. שאני כותבת משו לאבא או אמא זה תמיד מסתיים ב: "טוב" "כן" "בסדר" "לא"..

צצההרריים:]]

מיכל הגעתת כבר הביתה?! מהרר...
ממ.. היה לנוו היום מחשקק בבצפפר נגדד בליייך[רמת גןן
] היה נחמדד אי ומיכל ועם כמה חברות הלכנו באצמעעעעע
שירו'ש דדברי'יתי יפפה שלי!# ותרגישיי טטוב!#
אווהבת'וותתתכםםם מללאןן!#
+
+
פפפפפפטטטטטרררררריייי:]]

צהריים!:)../images/Emo41.gif

השבוע פשוטטט טססס ליי בטילל...:/ השבוע כמעט אין כלום יאאיי איזה כייףף!!!!=] ישלי קצת הרבה שיעורים..עודמט אני יעשההה... היום הלכתי לשירותים בפיזיקה וזה באשכול והיו 2 בנות מזה מפגרות אחת בתא ואחת בחוץ אז חיכיתי שהיא תצא מהתא כי שמה הכי נורמלי להוריד ת'מים בנכים אז היא לא יצאה אז נכנסתי לתא אחר והיא שמעה כזה אז היא עושה לחברה שלה מה זה פיפי?מי עושה פיפי??ילדה מפגרת ברמות וכל דקה קפצו לי המיםםם:/כי זה יורד כל כמה דק'..:/בסוף הסתדרתי..חחחחחחח ולא הרגשתי טוב קצת..אבל עכשיו יותר טוב..=] זיווש חיימשלייי אני אוהבתותך כלכך תהניי מלאא אני יתגעגע אלייך..=[אוהבתותך כלכך חיימשליי אנחנו חייבות לדבר תקשרי אליי מחר חיימשליי ב-1 וחצי ככה כלכך אוהבתותך נשמה שלייי את החיים שלי כפרעלייךך..מוואהה יפה שליייי=] הילוש דבריתיי נשמה שליי מיקמיק אוהבתותך יפה שליי..=] המשך יום מקסים..=] -שירק'י-

למעלה