גם אנחנו אותך
E einatit4 New member 16/11/06 #58 ../images/Emo187.gifגם אנחנו אותך../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif
ה היללי 2 New member 16/11/06 #59 לקראת ערב טוובבב../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif איזה מזל חראא אתמול התחלתי לראות המהפךך.. ואז אמרו שאחרי החדשות התוכנית תמשיך ואז באמצע החדשות נירדמי והיתעוררתי שהם היתנשקו ואורנה דץ אמרה לאגם "תודה מתוקה.." וזהוו אתם קולטיםם היום היה יום אחלה.. סופ"ש נעיםםם
לקראת ערב טוובבב../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif איזה מזל חראא אתמול התחלתי לראות המהפךך.. ואז אמרו שאחרי החדשות התוכנית תמשיך ואז באמצע החדשות נירדמי והיתעוררתי שהם היתנשקו ואורנה דץ אמרה לאגם "תודה מתוקה.." וזהוו אתם קולטיםם היום היה יום אחלה.. סופ"ש נעיםםם
ש שיר חולה על אגמי New member 16/11/06 #62 אני נוטשת../images/Emo10.gif רק עד הלילה יש בר מצווה לשכן שלי שהוא גם בשבכבה שלי אבל יש בעיה.. הוא קצת חנן אז אני לא ידועת מה אני יעשה שם כאילו את מי אני יפגוש כבר מהשיכבה? נקוה לטוב... פטרי אוהבת אותך הדסי כנ"ל
אני נוטשת../images/Emo10.gif רק עד הלילה יש בר מצווה לשכן שלי שהוא גם בשבכבה שלי אבל יש בעיה.. הוא קצת חנן אז אני לא ידועת מה אני יעשה שם כאילו את מי אני יפגוש כבר מהשיכבה? נקוה לטוב... פטרי אוהבת אותך הדסי כנ"ל
E einatit4 New member 16/11/06 #63 ../images/Emo187.gif../images/Emo24.gifתהני../images/Emo25.gif ולא נורא תקווי שהוא הזמין חברות שלך
ש שיר חולה על אגמי New member 16/11/06 #64 חחחחחחחחח עינת../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif את חברות שלי הוא לא הזמין וזה גם היה ברור לי שהוא לא יזמין אבל עכשיו נודע לי שהוא בכלל לא הזמין בנות מהשיכבה חחחחחחחחחחח מה אנ ייעשה שם:? אפילו לא מהכתה שלוו הוא הזמין כמה בנים חברים שלו..
חחחחחחחחח עינת../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif את חברות שלי הוא לא הזמין וזה גם היה ברור לי שהוא לא יזמין אבל עכשיו נודע לי שהוא בכלל לא הזמין בנות מהשיכבה חחחחחחחחחחח מה אנ ייעשה שם:? אפילו לא מהכתה שלוו הוא הזמין כמה בנים חברים שלו..
ש שיר חולה על אגמי New member 16/11/06 #66 חחחח../images/Emo3.gif אבל הילה גם אני מסכנה פה יו נוו מה אני לא?
ה היללי 2 New member 16/11/06 #68 חחחחח כעע..../images/Emo12.gif>>>>../images/Emo23.gif מה תישני בין 5 בנים?? את לא מפחדדתתתת חח שיר את לא הולכתתתתת
חחחחח כעע..../images/Emo12.gif>>>>../images/Emo23.gif מה תישני בין 5 בנים?? את לא מפחדדתתתת חח שיר את לא הולכתתתתת