ששרשור ליום חמישי

יעל 13

New member
צהריים...

אתם לא מבינים מה היה לי היום... קודם כל נתחיל מזה שהיה לי חום וכמעט הקאתי.. אחר כך כמה מורים עמדו ודיברו אז אני וחברה שלי הלכנו אליהם... דיברנו וזה... פתאום אחד המורים שלי בא ביציאה למורה אחרת "וכן קארין אני עושה ביד" אני כזה "איכס יא דוחהההההההה!!" והוא תמיד קורה לי בסון סון...כי השם משפחה שלו זה חסון ושלי בסון...הקיצר אמרתי לו "איכס יא דוחההההה!" אז הוא אמר "בסון סון לכיתה!!" אני כזה "יא דוחהההה!!!!!!!" אחר כך הוא בא ללחוץ לי את היד אז אמרתי לו "איכס אחרי שעשית ביד אתה בא ללחוץ לי אותה?!?!" חחחחח כמה צחקנו יווו
"וכן קארין אני עושה ביד" חחחחחחחח איזה דפוק יוו

hila846

New member
היי../images/Emo80.gif

לא הייתי בערך כל השבוע בפורוםם אתם לא יודעים איזה שבוע לחוץץ היההה
חיכיתי שהוא יגמרר יום ראשון חרשתי למבחן על חצי שופטים אח"כ יום רביעי היה לי מבחן ענק במתמטיקה אז כבר התחלתי לחרוש מיום שני וביום שלישי הלכתי למורה פרטים [לא שזה עזר כ"כ היא אמרה שכנראה חסר לי משו בסיסיי
] ואז בערב נסענו יום רביעי היה המבחן ואם הגאומטריה שלי לא נכון [מה שבטוח הולך לקרות....
] אז הציון שלי מתחיל מ-60 ביום רביעי חרשתייי למבחן בתורה על ויקרא:p והיום היה הממבחן והלך לי מעולהה *בלי עין הרעעע* וקיבלתי תמבחן באמונה וקיבלתי בו 59
ובהלכה 80 עכשיו יש לנו שבוע בלי מבחנים בגלל ששבת הבאה שבת ארגון (מי שמביןן
) היום אני נוסעת עם כל השבט למדריכה שלי לשעבר לחמישי שישי היא עושה שירות לאומי בלודד ואנחנו הולכות אליהה:) בקיצור ב-5 אני עפהה סליחה על החפירהה
אוהבתותכםם
יומטובב

hila846

New member
תודהה../images/Emo25.gif../images/Emo80.gif

תקשיבי אני רוצה לשלוח לך מסר ובתפוז הדפוק לא נותןן לי
כבר בערך מיום ראשון

2ניצי

New member
אחר צהריים ../images/Emo203.gif

היי היום היה לי מבחן בלשון והבעה ולכל הכיתה היה קשה כי המבחן לא היה בלוח מבחנים היום אני נוסעת לראות סרט אני לא יודעת איפה טוב אני אוהבת אותככםםםםםםםםםם להת' ניצן

XkookiX

New member
ערב טוב!

ואי אתם לא מבינים איך אני שמחה!!! קיבלתי 95 במבחן בתנ"ך שחרשתי עליו יותר משבועיים כול יום 4 שעות!!! המשך יום נעים!

einatit4

New member
../images/Emo187.gifלפנות ערב../images/Emo3.gif

היום היה לי ככה ככה...במתמטיקה[שניי השיעורים הראשונים] הייתי בלחץ ועצבנית והמורה עיצבנה אותי.. ואז כשהגיע הרגע של המבחן
כל הלחץ מהשבועיים האחרונים עלה... ו.. לא משנה
בסוף היא דחתה לי אותו עד למתי שאני ארגיש מוכנה[ואני לא עומדת לנצל את זה לרעה כי אני ילדה טובה
השיעור הבא במתמטיקה הוא יום שלישי ואז אני אעשה את המבחן] אח"כ הייתה הפסקה ויש לשומר של הבית ספר כלבלב גור קטן ומתוק,כולם מתלהבים ממנו..אז הלכתי עם כמה חברות שלי כי הן רצו להחזיק אותו וזה..בקיצ.. אחת הבנות החזיקה אותו ו...הוא השתין עלייה
אחכ היה לי שירה[לא שירה כאילו לשיר.. אלא זה השם של המורה.. לא משנה שיעור כזה מיוחד
]ואז תנ"ך, התחלנו ללמוד את שופטים ואחרי תנ"ך שעתיים ספרות.. אמאל'ה
איזה בלאגן הבנים עשו!!! והמורה הזאת כל הזמן אומרת "אני אקרא לסגן מנהל, אני אקרא לסגן ומנהל!!" והיא לא קראה לו
סתומה
אוףף אני לבדי בבית עד לפחות 19:00
בורינננננג

einatit4

New member
../images/Emo187.gifתנקיו../images/Emo9.gif../images/Emo25.gifוהגיע לה../images/Emo98.gif

einatit4

New member
../images/Emo187.gifחחח היא באמת מורה טובה../images/Emo9.gif

ותודה
אבלל זה לא שהיא חמודה[
]זה פשוט מה שקרה.. אם את רוצה אני אפרט לך בפרטי

למעלה