ששרשור שאלות רנדומליות - - "אופן סיזון" - או כל דבר אחר

danakama10

New member
בך תמיד מנקר הספק שאם לא התקבלת זה בגלל שאת אישה?

או ישראלית? או שיש לך ילדים?
כל עוד החברה שאת עובדת בה היא לא על טהרת אנשים לבנים (שזה מה שהסרטון הלא אמין שצירפת מראה), לא ברור מדוע את חוששת שזה מה שהיא תחשוב.

debby12

New member
מנהל
נראה לי שכדאי שנסכים לא להסכים

כי לא נראה לי שאצליח לשכנע אותך או להסביר "ברור" מספיק. אנסה פעם אחת:

לא, לא תמיד מנקר בי הספק שלא התקבלתי מכיון שאני אישה, או ישראלית אם שיש לי ילדים. אבל כן היו מקרים שזה קרה בעבר (בראיונות בישראל לא היה צורך בספק - המראיין היה ברור ב-100% שזה המצב).

ומאחר שהיו מקרים שניקר בי ספק כזה, הייתי מרגישה הרבה יותר טוב במקרים האלה לו קיבלתי פידבק יותר מדויק [גם כי זה עוזר להשתפר בראיונות]

בנוסף, אני חושבת שבמקום שבו אני גרה (=ארה"ב), יש מטען היסטורי כבד הרבה יותר של הטייה כנגד אפרו-אמריקאיים. יותר מאשר מטען נגד נשים ממוצא ישראלי נניח [מראיינים יהודיים בד"כ יראו בזה יתרון, והרבה מראיינים לא-יהודיים בד"כ לא יודעים איפה זה על המפה אבל יידעו/יחשבו באופן כללי שמדובר בבעלת ברית אוהדת של ארה"ב]. לגבי ילדים - בניגוד לישראל לא שואלים על זה פה בראיונות עבודה אז זה לא משהו שהם יודעים ולא משהו שאני מעלה מיוזמתי. כך שהסיכוי הססטיסטי גבוה יותר שמועמד/ת שחורים יחששו שזה המצב.

על כל פנים - זו דעתי ואם היא לא "ברורה" מספיק אולי זה פשוט כי אנחנו לא מסכימות בנקודה הזו, וגם זה בסדר.

למעלה