ישלך משו על הפנים XD
T The Bitter End New member 16/12/06 #45 אוקיי, השיפור ממש מובחן כל הכבוד. ודבר שני, סה"כ זה נראה בסדר, להעביר יותר משקל על העקבים, ולפתוח יותר את הכתפיים, כלומר לשחרר אותן. אני היחידה שרוכבת עם מבט עמוק בחול?
אוקיי, השיפור ממש מובחן כל הכבוד. ודבר שני, סה"כ זה נראה בסדר, להעביר יותר משקל על העקבים, ולפתוח יותר את הכתפיים, כלומר לשחרר אותן. אני היחידה שרוכבת עם מבט עמוק בחול?
ל לולי הנורה ית New member 16/12/06 #48 תודה רבה!!!../images/Emo9.gif וגמני פעם הייתי מסתכלת רק על הרצפה...לפעמים עדיין חח...
F fliperit New member 16/12/06 #37 בגלל שאין אף רוכב ווסטרן שמשתתף בפינה...אז אני אהיה הראשונה...התמונה אמנם ישנה (מאוד) אבל זה מה יש
ס סוסים רצים בנשמה New member 16/12/06 #38 לא נכון.. דווקא אני הגבתי ושמתי תמונה של סלייד... גמני רוכבת רינינג... תן כיף...חחח
F fliperit New member 16/12/06 #40 אולי שמת תמונה... אבל לא תמונה שלך- וזאת כל המטרה של השרשור- שמישהו יגיב על הישיבה שלך
O Ontario R Z Y H New member 18/12/06 #81 דוגרי אני ועמרי נושכים... מדי פעם...... מישהו רוצה לעזור לעמרי לקנות לי שוקר חשמלי ללב כדי שיחזור לעבוד? אני לא נושמת!! אההההההה
דוגרי אני ועמרי נושכים... מדי פעם...... מישהו רוצה לעזור לעמרי לקנות לי שוקר חשמלי ללב כדי שיחזור לעבוד? אני לא נושמת!! אההההההה
ס סוסים רצים בנשמה New member 18/12/06 #77 זאת הבעיה שאין לי תמונה של עצמי... עד כמה שזה נשמע מוזר.. לצערי אין לי מצלמה דיגיטאלית... כך שאי אפשר להעלות תמונות למחשב... כן כן עצוב עצוב...
זאת הבעיה שאין לי תמונה של עצמי... עד כמה שזה נשמע מוזר.. לצערי אין לי מצלמה דיגיטאלית... כך שאי אפשר להעלות תמונות למחשב... כן כן עצוב עצוב...
ד דיה דיה New member 19/12/06 #87 פליפ פליפ פליפ... הוא לא יכל לעצור כמו שצריך?!?!?! עידכונים... גולן נשאר אצלי בנתיים כסוס בי"ס וטיולים ואני מאמנת את צ'יק של דור השאיפה היא להתחרות בבוגרים, בנתיים הולך טוב
פליפ פליפ פליפ... הוא לא יכל לעצור כמו שצריך?!?!?! עידכונים... גולן נשאר אצלי בנתיים כסוס בי"ס וטיולים ואני מאמנת את צ'יק של דור השאיפה היא להתחרות בבוגרים, בנתיים הולך טוב
F fliperit New member 19/12/06 #88 מצטערת שהסוס לא עוצר ל +1.... גם לי יש שאיפה להיכנס בבוגרים....אבל לא בתחרות הראשונה...