שת"ב

שירלי317

New member
סופסוף!

תתחשבו בזה שזו רכיבה ראשונה אחרי חודשיים ושבוע שהיינו מושבתות ובקושי רכבתי בכללי, סך הכל אני מרוצה. האמת, שהרגיש לי כאילו בכלל לא הפסקנו, כאילו החודשיים האלו לא היו וכל מה שמזכיר אותן זה הפצע הקטן שעוד נותר בתהליכי סגירה והצלקת, השקע.. השעור הזה הביא לי אושר לרגע, כל כך טוב.. אולי עכשיו אוכל לחזור למוטב. מחר מוקדם בבוקר אני לוקחת אותה לטיול קטן בחוץ, סתם מובילה אותה.. שתזכר מה זה.. ואחרי זה לבריכה, יום שלי לתרפיה עצמית, מגיע לי
אני תשושה

שירלי317

New member
הממ תודה ../images/Emo3.gif

למרות ששום דבר לא במקום- רגליים קדימה מדי, ידיים נמוכות מדי והמ, ב"ביצים"
(אבל זה כדי שיהיה לה יותר קל לבוא אלי ולהרים את עצמה..) ולא רואים פה אבל אני עקומה לגמרי בכתפיים.. חחח אבל האמת שהתמונה פה יצאה סבירה הישיבה שלי והשתפרתי קצת אממ, תמונה ישנה שאני דווקא אוהבת למרות שהישיבה שלי זוועתית ואכן השמיכה מהממת, ואני מושפעת קשות מאורלי ומתאימה צבעים
תשוש לי

נו, אז אני רואה../images/Emo107.gif

שאת יודעת לבד מה לתקן.
אבל יחסית לכמה חודשים שלא רכבת בהם, זה נראה טוב! והשמיכה באמת מדהימה!
שמחה שחזרת לרכב על קים!

ממ..

אני חושבת שאת צריכה הרבה יותר לשאת את הידיים.. שהיא לא תתלה לך עליהם. לתת לה אותם.. את נורא מחזיקה אלייך.... וזהו.. נראה יפה..

אני רוצה ישיבה כזאת !!!!

וכמו שאמרו , לשאת את היידים , שיהיה קו ישר מהמרפקים !
ורגליים ממש קצת אחורה . . . נראה ממש ממש יפה

שירלי317

New member
../images/Emo2.gif חחחח, תודההה

למרות שהישיבה שלי ממש לא משו.. הרגליים זו בהחלט בעיה שבתהליכי תיקון והידיים זה בכוונה ככה =]

אכן ניכר שיפור!../images/Emo107.gif

הגב והכתפיים נראים לי פה קצת תפוסים. חוץ מזה, בגובה כזה רצוי לשמור על יותר משקל על כפות הרגליים, עקבים למטה. מהזווית הזאת נראה שהסוס(ה?) קופץ יותר מדי קרוב למכשול. פחות משנה בגובה הזה, אבל בגבהים יותר גבוהים הוא פשוט יפיל, חבל. הנתינת יד טובה, וכך גם המבט. באמת יש שיפור גדול מהתמונה הקודמת ששמת!

למעלה