תגובות לאקוניות

suki da yo

New member
תגובות לאקוניות

אחרי שנתקלתי בימים האחרונים בכמה תגובות (לא אצלי, למרבה המזל) שבאופן דיי ברור היו "העתק-הדבק" מסחריים בעשרות בלוגים, ללא שום קשר לתוכן הרשומה, או לכל הפחות, כאלה שמראות בבירור שהקורא לא טרח להגיע אפילו לאמצע הרשומה לפני שהגיב את שהגיב, חשבתי על זה קצת. התגובות הן, בעיני, החלק הכי מעניין בניהול בלוג. כניסות ומנויים זה בשביל האגו, אבל התגובות הן הערך המוסף האמיתי. ובגלל זה אני מאוד מעריכה תגובות מושקעות, כאלה שבאמת קשורות לרשומה ומגיעות מהמקום האישי של הקורא (גם עם מידי פעם, אני לא מצפה מכל אחד להתחיל לכתוב מגילות בכל רשומה שהוא קורא..), ומנגד מאוד קשה לי לשמוח בתגובה חסרת תוכן ממשי ממגיב חד פעמי ולא מוכר... מה איתכם? מי שבא ברוך הבא? אתם מצפים למשהו נוסף מהמגיבים שלכם? אתם קשורים אליהם? אתם נכנסים לבלוג של כל מי שמגיב אצלכם או רק למי שמגיע בקביעות, או שהתגובות שלו מעניינות?

goldy

New member
אני בעד שתוכן רשומותיי יתגשם

ללא קשר להשארתגובה בפועל.

טיפשים

אני שונאת אנשים טיפשים. או שאולי אני אנסח את זה בצורה חיובית - אני אוהבת אנשים חכמים עם תגובות חכמות. ומבלי כוונה קודמת, יצא ככה שרוב המגיבים שלי הם כאלה. משהו עשיתי נכון ו/או יש אנשים שיודעים שאין להם מה לחפש אצלי (הממ, האם זה הופך אותם לחכמים..?) וזה כיף נורא לדעת שהרמה של הבלוג נשמרת גם בתגובות.

דנטל

New member
כבר כמה חודשים אני נתקלת בזה

תגובות של בלוגרית אחת ספציפית שמגיבה כמעט בכל פוסט שיוצא לי להתקל בו וזה כמעט תמיד ללא התייחסות לתוכן הפוסט, אלא ברכות של יום טוב, שבת שלום, חג שמח וכד'. לשמחתי, היא לא מגיבה אצלי. לא יכולה לסבול תגובות כאלה. אני מצפה שהמגיבים יכתבו תגובה עם יחס מפורש לתוכן הפוסט, ומצידי אפילו "איזה מגניב" קצרצר שעושה אשליה של יחס זה מספיק, העיקר שהתגובה תתייחס לפוסט, גם אם קראו רק עשירית ממנו. אני קשורה ונקשרת למגיבים אצלי. אני נכנסת לבלוגים של כל מי שמגיב אצלי בכל פעם שהוא מגיב (בשביל לבדוק אם יש חדש מהפעם הקודמת, כי אני לא מנויה אצל אלה שמגיבים אצלי), אלא אם בתגובה הוא כתב לי שאני מוזמנת להכנס אליו לבלוג...

אם אני חושבת על מי

שאת חושבת עליה, בבלוג שלה יש 80 תגובות פחות או יותר בכל רשומה. מסתבר שיש אנשים שזה עובד עליהם. פעם אחת היא הגיבה אצל "בגוף שלישי" ועוד על אחת הרשומות שניתן להגדיר כתועיבה. זה היה הזוי...

Tali1912

New member
זה לא רק אותה אחת

כמה חודשים שיש תופעה שלא היתה קיימת מתחילת הבלוגיה שמה בישראל "שיבוט הבלוגיה" כמו הכבשה דולי , כנראה גם בבלוגיה יש שכפול גנטי בתגובות בתכנים אפילו בתפאורה <עיצובים =נצנצים ברכות,אהבות,ימים קסומים אנרגיות אהבה,לבלובים כתומים ♥ ובלה בלה בלה בלה בבבבבבבבבבעעעעע> הדיון הזה חופף להודעה של עכברוששש <ע"ע "יש המון רשומות טובות"> אפשר לשים את האצבע או יותר נכון את הסמן של העכבר על תגובות שלא נקראו, חיפפו והוסיפו תגובית שממש ממש לא קשורה לנושא הרשומה או התוכן, זה אפילו מרגיש כמו שיחת פלאפון מקוטעת שהצד השני שומע, וברשומה קורא מילה פה מילה שם: אתמול ~~~~~~~~~~ והיה אצלהם ~~~~~~~~~~~~~~ והם ~~~~~~~~~~~ להתראות ברשומה הבאה ~~~~~~ אם אהבתם את הרשומה תגיבו <יששששששש.סבביישיין יש אישור להגיב>. לפעמים הרשומה רק "יצאה מהתנור" והופפפפפפפפפפפפפפ יאלללה להפעיל את הסטופר 3 2 1 הנה תגובית
ואז הבלוגיסט במקרה שעוד לא הגיבו אצלו ולא מכיר את התופעה המדבקת פותח לקרוא את ההודעה ושואל.......... אבל מה זה קשור למה שכתבתי
?

כל הרשומות שלי הן תועבה

ולגבי ההיא, אחרי כמה פעמים שלא עניתי לה, היא לא חזרה... "פורים שמח, המון אושר ואהבה בריאות. שלך, לאה" תגובה לרשומה שמדברת על התאבדות

suki da yo

New member
ואם היתה מגיבה?

אני מאוד משתדלת לענות לכל תגובה אצלי, אבל לאנשים מסויים מאנשי ה"העתק הדבק" אני עונה בחוסר רצון מובהק, שלא יתרגלו ויחזרו לעיתים קרובות. למרבה המזל, אצלהם זה עובד ב"שמור לי ושאמור לך" ולכן אם לא הגעתי "להחזיר את הטובה" בבלוג שלהם, הם לא יחזרו...

suki da yo

New member
שמישהו יציל אותי מעצמי סוף סוף

אומרים "אצלם" או "אצלהם"? איפה גאמי, היא המומחית לעברית, לא?

דנטל

New member
עונה "תודה" יבשושי, אולי "תודה, גם לך"

אני קיבלתי מסר עם הודעה בה בישרה לי שהיא פרסמה פוסט חדש. עניתי שאם הייתי רוצה לדעת מתי היא מפרסמת פוסטים חדשים הייתי עושה מנוי אצלה, אבל לא עשיתי... אני מניחה שזה מה שחסך ממני תגובות שלה אצלי בבלוג.

"נחמד"? תגדירי נחמד, בבקשה...

לשלוח מסר זה לחדור לפרטיות של האחר. אני בחיים, לא אפריע עם משהו שלא קשור ישירות לאותו אדם. אם הרשומה הספציפית קשורה אליו,כתובה עליו, יכולה לדעתי לעניין אותו באופן סופר מיוחד,אז כן, אם לא... שיעשה עדכון, או שיקפוץ מרצונו הפרטי. אני מעדיפה "שיטות שווק" , אלגנטיות יותר, ופחות נדחפות. אני מכבדת את פרטיותם של קוראיי, גם אם בדרך אני מפספסת כמה בודדים {או עשרות או וואט אבר...} בעיני זה לא קלאסה לדחוף את עצמך בכוח . אם אתה שווה את זה, זה כבר יקרה לך לבד. "כבוד לא קונים בכסף", ועל אותו משקל :פרסום לא מקבלים בכח. א-ב-ל... אני מכבדת את שיטות הפעולה של האחרים. כבר אמרתי, איש כטוב בעיניו יעשה.

wranger

New member
אני חושב שהוא התכוון להיות ציני

לא מסכים לגבי הקביעה של "איש כטוב בעיניו יעשה". שאף אחד לא יוסיף אותי לרשימת תפוצה מבלי לשאול אותי, תודה רבה. זו חוצפה ממדרגה ראשונה (ואמרתי את זה לאותה בלוגרית שדובר עליה פה, אם הבנתי נכון).

אה..goldy זה "הוא"... טוב, עשיתי אותו דנה....

בכל מקרה , כשכתבתי "איש כטוב בעיניו יעשה" התכוונתי ש: "לא בבית ספרי" . אבל ... מי שיבין אחרת, זבש"ו... אני בהחלט רוצה להאמין שהוא היה ציני... בהחלט...

למעלה