תגובות לאקוניות

דנטל

New member
זה לא בדיוק אותם שאני שומרת

אני שומרת מסר אחרון (ולא משנה מה כתוב בו) מכל גבר שאי פעם שלח לי מסר ושמעולם לא פגשתי אותו, ככל הידוע לי. את רוב הגברים ששלחו לי מסרים כאלה לא פגשתי ולרובם גם לא טרחתי אפילו לענות, מן הסתם.

יiיi

New member
אז ככה:

בעיקרון כל מי שמגיב אצלי אני קופץ לראות מי הוא המגיב, ובהתאם אגיב לתגובתו/ה.. מצד המוסריות שבדבר, אם יש מישהו/י שמגיבים אצלי קבוע, אני גם עושה מנוי אצליהם למרות שהבלוג שלהם משעמם למדי, ולו רק בגלל "הכרת הטוב".. מן כזה מושג של "כתוב לי ואכתוב לך"...

לא הייתי מעוניינת שמישהו יגיב אצלי

רק כי אני מגיבה אצלו. . . אבל זו רק אני. . .

יiיi

New member
לא בדיוק לזה הכוונה..

הכוונה היא שתמיד אבל תמיד אני דואג לבקר את מי שמבקר אצלי, ומגיב תגובה (קשורה לפוסט אלא מה?!) לפוסט בדרך כלל האחרון שהוא/היא כתב/ה.. ועל הדרך אני עובר על שאר הפוסטים לפי הכותרות, אם מצא חן בעיני אני יעשה מנוי ואגיב קבוע, חוץ מכמה בודדים שמל'שות, פשוט לא נעים, הם מגיבים קבוע ושואלים מידי פעם/ שולחים מסרים "למה אני לא מגיע אליהם?!" פשוט אי אפשר להסביר להם שהבלוג שלהם לא בדיוק בראש מעייני, אז אני נכנס כותב "יופי" או משהו בסגנון, ויוצא!!! בינינו יש פה עוד עניין, ה ס ק ר נ ו ת!!!! תמיד אני מת לדעת מי הוא זה שהגיב לי, אולי הוא עורך דין, או אולי שופט פוטנציאלי, או אולי איזה עבריין בדימוס... ולרוב הסקרנות מולידה גם תגובות, כי זאת עלייך לדעת, אני אוהב להגיב ולומר את דעתי, ולא רק כדי שיראו שהגבתי, אלא כי כל מילה שאני קורא מולידה אצלי תובנות חדשות על הכותב, או על סגנון כתיבתו... חפרתי מספיק או להמשיך?!

suki da yo

New member
פעם אמרה לי מישהי

שהיה לי איתה דיון בנושא שלהגיב למישהו בבלוג, אם הוא מגיב לך בקביעות, זה כמו להגיד "שלום" למשהו שאתה מכיר ועובר מולך ברחוב,וזה נימוס אלמנטרי. לא הסכמתי איתה בכלל, אמנם, אבל אף פעם לא חשבתי על זה ככה לפני זה. ואם אתה מגיב למישהו בקביעות, והוא לא נכנס אליך, תפסיק להגיב אצלו?

יiיi

New member
תלוי../images/Emo13.gif

אם הבלוג שלו מעניין גם ככה, אני יכנס ויגיב נון סטופ עד שאני יחסם לתגובות.. (חחח, אין מצב), ואם הבלוג משעמם בסגנון של... "אני מסכן, תנו לי יחס, רבתי עם החברה, עם כל העולם ואחותו החורגת, רבתי עם עצמי, אני בדיכאון"... אז יהיה גם שלב שאפסיק את המנוי... אבל בדרך כלל, המנוי שאני עושה, הוא לא בגלל שאני עושה טובה, אלא בגלל שעברתי על כמה פוסטים והבלוג מצא חן בעיני, ולכן אין סיבה שאפסיק את המנוי גם אם הוא/היא לא מגיבים אצלי...

יiיi

New member
../images/Emo20.gifעוד כמה מילים על תגובות

תגובות אנונימיות- אני לא אוהב את אלה שמגיבים תגובות אנונימיות, אפילו אם הם קשורות לפוסט, בגלל הסיבה שיותר כיף לדעת מי עומד מאחורי התגובה... קרה לי לא אחת, שהגבתי על תגובה קצת בנועזות ובחוצפה ובהשתלחות, ואחר כך ראיתי שהאדם שהגיב הוא מאופק ומכובד בפני עצמו, וממש לא היה נעים.. לכן זה חשוב לי לדעת..
תגובות משתלחות- יש כאלה שממש אוהבים ליצור פרובוקטיה בבלוג, לרוב זה טרולים ואנשים משועממים, או כאלה שיש להם חסכים מהחיים האישיים, ובאים ופורקים תסכולים בבלוג... חברים, תפנימו... כשאתה מגיעים לבלוג מסוים אתם על תקן -אורחים-..
לכבד את המארח
לתת לו הרגשה שמה שהוא כתב זה נפלא וטוב, הוא עבד שעות אם לא ימים על כל פוסט, (לרוב, לפחות אני לא מפרסם רשומות סתמיות, קשה לי עם זה)
ולדעת בבירור שהוא לא מצפה לתגובות קנטרניות, לפעמים הפוסט בא אחרי מקרה מצער, או אחרי זעזוע קל שהכותב עבר, ותגובות כמו "זה בעיה שלך" וכו'. יכולות לפגוע פגיעה עמוקה בכותב
לא אהבתם את מה שנכתב? תמיד אפשר לדסקס על זה בצורה מכובדת ונאותה, אבל לא לפגוע
וכמובן לא לשכוח בסוף, לשטוף כלים, לנשק את המזוזה ולסגור את הדלת, כיאה לאורחים עם תאקט

Joe the wolf

New member
כנראה כיוונתי לדעת גדולים..

או ההפך.. כי הפוסט האחרון שלי פחות או יותר ממש התייחס לסוגיה זו

suki da yo

New member
אני דוקא גיליתי

הקיבלתי ביקורת על משהו שכתבתי, ומאוד הערכתי אותה. ככה משתפרים, לא? לא הטריד אותי שזה לא בפרטי, לא שזו הודאה בעובדה שאני לא מושלמת, ואפילו להפך, כי כדי להעביר ביקורת בונה כמו שצריך, צריך לשים לב לפרטים יותר מאשר כדי להגיד סתם "אהבתי"

את צודקת. העלית נקודה

כואבת אפילו הייתי אומרת. הרבה פעמים אני נתקלת אצלי בתגובה שראיתי אותה אצל אחרים. אלינוער

בנוגע לנושא של תגובות שהועלה פה אתמול

יש עוד מרגיזים למיניהם. יש אנשים שאני בכלל לא מכירה..............והם תמיד שולחים לי מסרים (בעקבות כל תחרות) בזו הלשון התחלת ציטוט ".............היי יש תחרות .........................בפורום ......................,אני משתתפת בו והודה לך אם תצבעי עבורי,הדף שלי הוא...................... תודה " סוף ציטוט. בכוונה מחקתי את הפרטים המצביעים לעבר האיש/ה. לא רוצה לפגוע. אבל אם קראתם את זה, אנא, אל תשלחו אלי יותר בקשות שכאלה. המשך סופ"ש נעים

Tali1912

New member
אויי זה אשכררה דוחה

מבחיל זה קיים בכל מה שתפוז עושה תחרויות וזה זיוף אחד גדול, זה קיים ביחוד בתפוז אלבומים, ה"תצביעו לי", הלחיצות על דירוג 5 או שליחה במסר תצביעו לי או ציון בבלוגים שהחבר הבלוגיסט שלהם משתתף בתחרות ואתם מוזמנים להצביע בשבילו. תחרות הוגנת בשבילי היא להסתכל על התוכן <תחרות בלוגים> או צילום <תחרות צילום> ולבחור לפי האיכות "להתעלם לגמרי"באותו רגע מהגולש/שם משתמש, אפילו לא לדעת מי זה וככה לבחור את המועמד שמגיע לו לזכות, בזכות התוכן או הצילום ששלח לתחרות.

נכון. וזה בדיוק למה לא שלחתי סיפור

לתחרות החתולים שאני מתה עליהם. בדיוק בגלל הסיבה הזו. ומה עושה אחד שאין לו חברים?

Tali1912

New member
../images/Emo3.gif

מה עושה מי שאין לו חברים : 1. אומר שהוא לא חברותי
2. יש מצב שאין לו חברים, אז לא יצביעו עבורו
3. יש מצב שאין לו חברים ובכל זאת יצביעו עבורו
4.מי אמר שחייבים להיות חברים
5 יש חברים ויש חברים
6. חברים יש רק באגד
7.יש מצב שאין לו חברים ואז לא צריכים להתחנף אליו
8. עדיף חבר אחד מאשר הרבה חברים צבועים
9. שני חברים יצאו לדרך בים בם בום