תגובות לאקוניות

זה תלוי על מה את כותבת בבלוג שלך.

למשל אם זה בלוג מתכונים (כמו שלי) אז התגובות לרוב הם תגובות קצרות ומחמיאות. וזה בסדר גמור. ואני גם נורא שמחה שאנשים מגיבים, אפילו אם הם כתבו משהו כמו "אהבתי" או "מתכון מעולה" או "הולכת להכין". כך אני יודעת שאנשים רואים ואוהבים את מה שאני מפרסמת. לגבי החשש שהם עושים את זה בשביל לקבל ביקור חוזר: אותי זה ממש לא מטריד. ברור לי שרק אחוז קטן מהמגיבים לא קראו את הרשומה והגיבו "סתם". אבל אין לי אפשרות לדעת מי זה המגיב שלא קרא והגיב, כך שיכול להיות אני אבקר בבלוג שלו ואולי אפילו ארשם (בתנאי שהנושא והכתיבה יהיו מעניינים).

Tali1912

New member
נכון

בבלוגים בקטגוריות אוכל וצילום לרוב זה תגובות קצרצרות בסגנון אהבתי וכו' המשותף בקטגוריות האלה זה היצירה תמונות-צילום תמונות=אוכל. אני לא רואה פסול ב... "הולכת להכין" זה בדיוק כמו לדפדף בספר מתכונים ולהצביע את זה אני מכינה היום, כי בא לי, כי זה נראה טעים. כי ת'תמונות אי אפשר להריח אותן בבלוג,אבל לפעמים אם המתכון מוכר, יש מצב שיציפו ריחות "דמיוניים" מול המסך. ואם לא להשוויץ על המתכון שהצליח ולהראות לכל הגולשים בתפוזינה בשביל מה לפרסם
לא ככה?

Tali1912

New member
אז מה אני מבינה ממה שכתבת

שאם אני מדפדפת גם בספרי בישול שלי ומצביעה על מתכון מסויים שממש מצא חן בעיניי ואומרת למי שמסביבי "הולכת להכין" כי המתכון "גירה אותי" זה גם סוג של חנופה? אולי "הולכת להכין" זה באמת סוג של כוונה שבא לי להכין, שבא לי להתנסות ולא משהו בסגנון: "אם אני אלך להכין תבוא גם אתה לבלוג שלי???
פליז, מתחננת בבקשה, אל תשכח לבוא אלי לבלוג<לא הביתה ראאבבבבבק>", בקיצור שכחי מזה!! אוחחחחח,אני שונאת שונאת את המשפטים "אתה מוזמן אלי לבלוג" "אל תשכח לבוא אלי", "תלבלב אותי" . לא רוצה להיות מוזמנת ולא שיזמינו אותי, יש לי מקלדת ,עכבר, אצבעות ואת שורת החיפוש בשער הבלוגיה,תודה אני מסתדרת לבד, בלי שיובילו אותי
<
הקלטת הזאת "תבוא אצלי" מכוונת למי שמשתמש בשיטת חבר מזמין חבר, לא כולם משתמשים בשיטה הזאת תודה לאל.

כתבתי את זה בכללי. זה לא מכוון ישירות אליך

ואצלך זה כנראה יוצא מהכלל ויוצא מהלב............. כבעלת בלוג בישול ומתכונים אני מקבלת תגובות כאלה מספיק בשביל להבין מה היתה הכוונה. זה אנשים שאני יכולה להתכתב איתם גם במסנג'ר וברור לי כמו שעכשיו בוקר שהם לא ממש התכוונו ולא עשו. אני לעולם לא מוציאה מפי דברים לא בדוקים. המשך יום נעים אלינוער

את לא צודקת.

נכון, גמני לפעמים חוטאת בשכאלה תגובות קצרות, אך אני יכולה להעיד על עצמי שאם מתכון נראה לי כחוזר על עצמו ושראיתי אותו במקום אחר, אני פשוט לא אגיב, גם אם במחיר שלא "ישמרו" לי בחזרה. הרבה פעמים גמני מרגישה אצלי שהתגובות הן רק "יציאת ידי חובה". בשביל שאגיב אצלהם. ושוב אעיד על עצמי, שאצלי זה לא עובד ככה. וחבל שכך המצב.

זה אולי נושא לדיון אחר, אבל מה אתם אומרים

על תגובה שקיבלתי במסר? "אשמח להכיר אותך גבר שמחפש סטוץ חושני , מטריף חושים אוהב לאהוב ולפנק גם יחד . מחכה לך חושנית מטריפה " אני לא אסגיר את השם שלו, משעשע מאוד
כנראה שהוא שולח את המסרים האלה על ימין ועל שמאל ובסוף מישהי כן תענה לו.

איזה באסה. הרסת לי את היום...חשבתי לתומי שאני

יחידת סגולה, ורק לי זה נשלח. למה??? למה ניפצת לי את הפנטזיה ?
כבר חשבתי שאני כזאת סקסית שאני זוכה לכזה מסר מדהים וחושניקו, וכעת... לכל מאן דבעי, כך מסתבר.. הולכת להתחפר לי במיטה ולבכות... מאוד עצוב לי כעת.... מאוד.

suki da yo

New member
../images/Emo6.gif

ארי, אם לא היית קיימת, מישהו היה צריך להמציא אותך...

נוריתהה

New member
גבר נכנס לפאב

ניגש ל 100 בחורות ואומר להן "אני רוצה לשכב איתך" הוא מקבל 99 סטירות.

למעלה