אני מבינה אותך ואפילו קצת מזדהה אתך,
אבל זוהי בחירתה, ואני מכבדת אותה, ושוב... גם לי זה הפריע בהתחלה, ואולי גם היום זה לפעמים מציק, כי לא תמיד אני ודעת אם היא אכן קראה את הרשומה או שבכלל לא, אבל אני לא שופטת אף אחד. ואם לא באים מנקודה שיפוטית אז החיים קצת יותר קלים {מבחינתי כמובן}. בנוגע לתגובת ה- "קראתי", אני לא ממש יודעת איך הייתי מקבלת כזאת תגובה... זה היה גורר לי שאלה נדרשת כגון: "נו, קראת, ו...." {תגיד/י משהו... טוב, רע, אבל משהו..} לא אני. אבל שוב, מכבדת גם כאלו תגובות. אני חושבת שיש בה, באותה כותבת איזשהו רצון לרצות {את האחר כמובן} , ומשם זה נובע, אבל שוב, קטונתי. כל אחד ודרך פעולתו. תראי, אני מאוד מבינה אותך. ללא ספק מבינה, וכמו שאמרתי למעלה, גם מזדהה, אבל היא רוצה להגיב ואין שום סיבה שלא תגיב. כל אחד בדרכו הוא... היה עדיף שתגיב {ע"פ יכולותיה, כמובן} באיזשהו גיבוב סימנים או ספרות אקראי {כי זה די דומה מבחינתה} כתגובה, לדוגמא, משהו שנראה כך : 12@##^&&^^)*77765 ??? מבחינתה כתוב שם משהו, רק שאנו, האנשים "הרגילים" , לא מבינים... אני את עולם הדיסלקציה מכירה היטב. אני לוקה בסוג מסויים של דיסלקציה ויש לי ילדה דיסלקטית. זה לא קל. האמיני לי. אז לשאלתך האם כדאי שלא תגיב בכלל, אז לא. {לדעתי, כמובן}, שתגיב כמו שהיא מסוגלת להגיב, גם אם זה מחרפן את האחרים. באופן כללי בחיים, אני לא מצפה, אז אני גם לא מתאכזבת, ואם הבעייה היא נקודתית {מבחינתה} ולא גורפת, אז מצבנו טוב. באמת. הרי אין הרבה כאלו, אז אפשר להבליג. זה באמת לא קל, ושוב... כמה אני מבינה אותך. אין לך מושג, אבל אני מנסה תמיד לשים את עצמי בצד השני, לפני שאני שופטת, וזה מקל עלי. משם אני רואה את הדברים אחרת. אני מאוד מקווה שהיא לא רואה את השרשור הזה, כי זה יגרום לה סבל. זה עצוב. טוב, אני עפה לעיסוקיי. יום נעים ובוקר טוב לך , דנטל.