תגידו אתם/ן צופים/ות בפורנו?

Berethor

New member
אל תקח את זה כל כך קשה

יש אפילו זוגות שצופים בזה ביחד, חוץ מזה חפש חומר טוב, לא פורנו שכלל בתוכו דברים שאתה לא אוהב..

Berethor

New member

בהחלט גם בפורומו יש דברים טובים ודברים רעים, וגם שלל קטגוריות שחלקן לא היו לא לטעמך. עדיף להימנע מפורנו מפוקפק.

9צב

New member
מן הסתם...

אין את הדבר האמיתי, אז יש אשליות ומציצנות ו- "עבודת יד" כדי להתגבר על היצרים שלא מוצאים פורקן בחיק אישה אמיתית.

ובינינו... ומי שיבוא לכאן ויגיד שלא, סביר להניח שמשקר, אלא אם הוא א-סקסואלי או משהו.

לא אוהבת

כן צופה אך לעיתים רחוקות
בדרך כלל לא אוהבת בגלל הגסות והניכור {אין משחק מקדים}

פעם ראיתי סרט מאוד טוב עם משחק מקדים והיה אחלה

אני לא יודעת איך נשים אחרות אך אני לא צריכה פורנו, וכשנכנסת לאתר אזבגלל הסקרנות
פורנו לא עושה לי את זה {לצערי ואולי למזלי}

לי מספיק לחלום חלום ובזמן האחרון יש לי "פורנו פרטי בראש"
שבא לידי ביטוי בחלומות מיניים אירוטיים למדיי
שלא יביישו חברת פורנו גדולה

למעשה מחלומות שלי אפשר לעשות כזה פורנו חחח

זה נחמד להתאורר אחרי חלום עם אורגזמה

אם לא תמיד יכולה ''להעסיק את עצמי" עם או בלי פנטזיות על גבר שרירי וחסון שאני עושה לו כל מיני דברים
דווקא עובד יופי
ולא צריך שום פורנו בשביל זה יש דימיון ופנטזיה

עכשיו תורך לספר

רק אם בא לך

דיבבלעס

New member
אני צופה קבוע

זה מעניין, לעיתים העלילות משעשעות אותי...

ולגבי החלומות שלי-אממ זה בכלל סיפורים מפותלים, בין אם יש שם סקס או לא...

דיבבלעס

New member
עוד משהו...

לבנים שבינינו-
גם אתם חושבים כשמישהי אומרת לכם "תיכנס לי לתחת"
או...הלוואי?

Berethor

New member
אני יעדיף 2 לסביות

גם בגלל הסלידה שלי מאנאלי, וגם משום שבמלא אני מכיר נשים רבות שמתנהגות כמו לסביות, כאשר הן מלכלכות על גברים ועל מין עם גברים ועל איבר המין הגברי. אז פה לפחות אתה חושב לעצמך הנה לכן זה מה שתמיד רציתם לא, תהנו.

Berethor

New member
אנאלי זה סוג המין הכי דוחה מבחינתי

זה לרוב מזכיר לי הומוסקסואליות, אם כבר צופה בפורנו מעדיף שזה לא יכלול אנאלי, אלא מין סטרייטי אמיתי, כי אני סטרייט 100%. בנוסף זה נתפס אצלי מין איגואיסטי כי עד כמה שידוע לי חלק גדול מנשים לא נהנות מזה, מאותה סיבה שחלק גדול מהגברים לא יהנו מזה, תחת זה לא איבר מין.

A 26 cm Schlong

New member

אני לא מבין איך מין אנאלי בין גבר לאישה מזכיר לך הומוסקסואליות. אולי אתה בתת מודע שלך רוצה שזה מה שזה יזכיר לך?

ועצם זה שאתה מוכרח לציין שאתה "100% סטרייט" זה כבר מחשיד.

בחיים שלך לא דחפת לעצמך אצבע לתחת?

Berethor

New member
כל כך קשה לך לקלוט?

אם אתה כל כך אוהב אנאלי, אתה יכול ללכת לגיי קלאב, ולקבל אחד בתור צד פסיבי ואקטיבי, אוליי אז תבין. אתה לא צריך אישה בשביל מין אנאלי, במקור זה מין של הומוסקסואלים, והם עושים אותו משום שבמלא אין להם בררה אחרת, יעני הם לא יכולים לעשות מין וגינאלי, משהו שרק גבר ואישה יכולים לעשות. מין וגינאלי זה המין המקורי והסטרייטי ביותר, אנאלי הוא לא יותר מחיקוי שלו, וחיקוי רע מבחינתי. לעדיף תחת מאשר איבר מין נשי, זה העדפה תמוהה. לגבי אוראלי, זה אומנם משהו שגם הומוסקסואלים עושים, אבל בניגוד לאנאלי אם זה הדדי מעורב פה גם איבר מין נשי ולא רק גברי, ולכן זה יותר סטרייטי מאנאלי לדעתי, שלא לדבר גם שפה לפחות אישה נהנת, ובאנאלי חלק גדול לא נהנות, למה לא נהנות? כי זה לא בדיוק מיועד לזה, זה לא איבר מין שלהן, אולי אם הייתה מנסה את זה מצד השני הייתה מבין יותר טוב למה. כן אני 100% סטרייט עובדה שאנאלי זה סוג של טאבו מבחינתי, אגב רוב הדברים האחרים הם לא, ועוד שאתה כנראה גיי במסווה של סטרייט, לכן אתה אפילו לא מבין את מה שאני אומר לך. אגב אני מודע לכך שברוב המקרים לפחות הצד האקטיבי באנאלי נהנה מכך(אבל הצד בחלק לא קטן מהמקרים לא), הסיבה שזה מפריע לי זה הסיבות שציינתי. במלא מדובר פה בחיקוי של מין וגינאלי, עוד סיבה לכך שזה מיותר בחלק גדול מהמקרים. בנתיים התרוץ הכי טוב ששמעתי ממישהו שאוהב אנאלי זה במקרים, שאישה סובלת מנרתיק רחב מדיי, ולא מטפלת בזה, אבל חוץ ממקרים בעייתים כאלה, אני לא רואה שום סיבה לעשות אנאלי בין גבר ואישה.

דיבבלעס

New member

קודם כל לא ביססת שום טיעון (כרגיל), אתה מעלה ספקולציות והשערות, לא מבסס אותן ואחר כך כותב "הוכחתי" זה מגוחך...
חוץ מיזה נראה לי שרוב הגברים אוהבים סקס אנאלי-אז רובם הומואים בהסוואה??

Berethor

New member
זה לא השערות, זה טיעונים לוגיים וטובים

בניגוד למה שמר חובב אנאלי, שחוץ מלדבר גסויות וללכלך עליי לא יודע כלום, טוב מה אפשר לצפות מגיי בהכחשה. אני בטוח בצדקתי, ובאמת הדברים שאמרתי כאן על אנאלי, אבל גם אם לא הייתי צודק, זה עדיין מה שאני חושב ומרגיש בנושא. אני גם יודע על מה אני מדבר, יש לי ידע בנושא, ואני מכיר לא מעט גברים ונשים שלא בקטע, כמובן שנשים שלא בקטע אני מכיר יותר, ופה אני לא מדבר על א-מיניות, אלא על נשים סטרייטיות ומיניות, שמעדיפות מין וגינאלי על פני מין אנאלי וחלקן אפילו נגד לעשות אנאלי, יש הרבה כאלה בין מבין אלו שניסו את זה ובין מאלו שלא, זה בכלל לא הנקודה. מאף אחד מהטיעונים שלי לא אמרתי שהצד האקטיבי באנאלי לא יהנה מזה, הבעיות שלי עם אנאלי הן באשר כך שהוא מין הומוסקסואלי במקור ובכך שהצד הפסיבי לא נהנה ממנו ולא רוצה אותו במקרים רבים. יש לך הוכחה לכך שרוב הגברים אוהבים אנאלי? יש חלק גדול מגברים סטרייטים שבכלל לא בקטע, זה אפילו נחשב טאבו בחברות רבות. מעשה סדום. נכון שבחברה מופקרת מינית זה יותר פופלארי אבל עדיין יש הרבה גברים שלא בקטע, ולחלוטין מעדיפים רק מין וגינאלי, מין שהוא הרבה יותר נורמלי וטבעי והדדי מאשר אנאלי.

A 26 cm Schlong

New member
לא צריך להיות גאון כדי להבין שאתה הומופוב

וזו לא מחמאה.

מין אנאלי מתקיים רק בחברות מופקרות מינית? תגיד, מאיזו מערה צצת? אתה מלא בדעות קדומות וחשוכות, מי יודע באילו עוד תחומים בחיים...

למעלה