כל כך קשה לך לקלוט?
אם אתה כל כך אוהב אנאלי, אתה יכול ללכת לגיי קלאב, ולקבל אחד בתור צד פסיבי ואקטיבי, אוליי אז תבין. אתה לא צריך אישה בשביל מין אנאלי, במקור זה מין של הומוסקסואלים, והם עושים אותו משום שבמלא אין להם בררה אחרת, יעני הם לא יכולים לעשות מין וגינאלי, משהו שרק גבר ואישה יכולים לעשות. מין וגינאלי זה המין המקורי והסטרייטי ביותר, אנאלי הוא לא יותר מחיקוי שלו, וחיקוי רע מבחינתי. לעדיף תחת מאשר איבר מין נשי, זה העדפה תמוהה. לגבי אוראלי, זה אומנם משהו שגם הומוסקסואלים עושים, אבל בניגוד לאנאלי אם זה הדדי מעורב פה גם איבר מין נשי ולא רק גברי, ולכן זה יותר סטרייטי מאנאלי לדעתי, שלא לדבר גם שפה לפחות אישה נהנת, ובאנאלי חלק גדול לא נהנות, למה לא נהנות? כי זה לא בדיוק מיועד לזה, זה לא איבר מין שלהן, אולי אם הייתה מנסה את זה מצד השני הייתה מבין יותר טוב למה. כן אני 100% סטרייט עובדה שאנאלי זה סוג של טאבו מבחינתי, אגב רוב הדברים האחרים הם לא, ועוד שאתה כנראה גיי במסווה של סטרייט, לכן אתה אפילו לא מבין את מה שאני אומר לך. אגב אני מודע לכך שברוב המקרים לפחות הצד האקטיבי באנאלי נהנה מכך(אבל הצד בחלק לא קטן מהמקרים לא), הסיבה שזה מפריע לי זה הסיבות שציינתי. במלא מדובר פה בחיקוי של מין וגינאלי, עוד סיבה לכך שזה מיותר בחלק גדול מהמקרים. בנתיים התרוץ הכי טוב ששמעתי ממישהו שאוהב אנאלי זה במקרים, שאישה סובלת מנרתיק רחב מדיי, ולא מטפלת בזה, אבל חוץ ממקרים בעייתים כאלה, אני לא רואה שום סיבה לעשות אנאלי בין גבר ואישה.