תגידו אתם/ן צופים/ות בפורנו?

Berethor

New member
עוד פעם אתה מעוות את דבריי

ככה זה שאין לך טיעונים טובים. אמרתי בפרוש שיש לי בעיה בעיקר עם אנאלי ולא עם רוב הדברים האחרים.

Saladin

New member
נראה לי שאנאלי זה טעם נרכש.

וההתלהבות של כל כך הרבה גברים שמעדיפים אנאלי על כל דבר אחר גורמת לי לחשוב שהם לא עוברים עינויים סיניים בדרך לרכישת הטעם הזה...חוץ מזה, אף פעם לא הסתכלת על תחת או אגן, נקרא לזה ככה, וחשבת שזה אחד החלקים היותר סקסיים בגוף האישה?

Saladin

New member
אני אוהב לראות גם ירכיים עבות.

כמעט באותה מידה שאני אוהב להסתכל על חזה של אישה.

Berethor

New member
לרע לא טענתי שגברים עוברים עינויים

אם כבר הנשים שלא אוהבות את זה עוברות עינויים. לכן ללחוץ על מישהו לאנאלי ועוד מהצד הפאסיבי זה אחד הדברים הכי גרועים שיכולים להיות(ושלא יתממו כל חובבי האנאלי, הם מודעים טוב מעוד לכך שרבים מהם לוחצים על נשים לעשות את החרא הזה) אבל אני מודע שיש חלק מקטן מהנשים שכן בקטע, והאמת שלא אכפת לי שיעשו את זה, אישה שאוהבת אנאלי זה פחות גרוע מגבר שאוהב אנאלי, רק בשל העובדה שיותר קל למצוא גבר שאוהב את זה מאשר אישה שאוהבת את זה. לגבי תחת של אישה, כן זה יכול להיות איבר סקסי(טוב כל עוד יש לה תחת בכלל
) אבל מקסימום שהיית עושה זה לראות או לגעת, בטח שלא חושב על שום אנאלי. נ"ב חזה ואגן אלו חלקים הרבה יותר סקסיים..

Berethor

New member
מבין אותך

אם כי לדעתי לא חייב משחק מקדים
, ואיי זה פורנו, רובו במלא 'משחק'(יעני עם שחקנים)
. בכל מקרה בגלל שיש שם מגוון כה רק בגטגוריות בעיקרון את יכולה למצוא שם משהו בטעם שלך, תחפשי משהו שנקרא פורנו לנשים או פורנו רומנטי או פורנו בין אנשים שזוג במציאות..

Lee Rock

New member
כן, אבל יש משהו יותר מעניין

הכירו לי אתר שאפשר לצפות באנשים אמיתיים בlive וגם לצ'וטט איתם ואחרים חחח

A 26 cm Schlong

New member
כמעט כל יום

שונא סרטים עלילתיים, אין דבר יותר מטופש מזה.

סרטי חובבנים זה ה-דבר! אנשים אמיתיים, בלי שטיקים של במאי פורנו, בלי ציצי מסולקן, בלי שפתיים מנופחות, בלי עודף איפור, בלי זין שמאיים לפרוץ מהמסך.

פורנו זה אחלה דבר.

Saladin

New member
איזה שאלה.

99.9% מהפורנו שאני רואה הוא פורנו לסבי. במיוחד אני אוהב לראות tribbing. אני גם שולט לגמרי בשמות של שחקניות, נראה לי שעדיף לא להפגין בקיאות יתרה בנושא הזה
. בכל זאת, המלצת היום: סדרת I Love to Trib בבימויה של Nica Noelle (שחקנית לשעבר, איך לא). ממליץ גם להקיש בגוגל Lesbian Adventures.

באופן כללי - כן.

כשאני ו/או הלב שלי בתוך קשר - לא בא לי. מרגיש לי ריקני וחסר תוכן.
כן מוכנה לצפות איתו יחד

דיבבלעס

New member
ממה שהבנתי

בין השורות יש לך סיפור מעניין...
היית בתולה עד גיל 30 ובשנים האחרונות צברת הרבה ניסיון ממה שקלטתי...אני צודק?

אחרי גיל 30

למרות שהייתי מאוד מינית כבר לפני כן.
וזה לא הרבה בכמות, אבל הרבה מאוד בחוויות ובאיכות

כותבת קבועה בפורום הכאילו הפוך, ומנהלת בלוג אירוטי (וחולמת גם לכתוב ספר שישים את "50 גוונים" בכיס הקטן האחורי
).

למעלה