תגידו אתם/ן צופים/ות בפורנו?

Berethor

New member
אל תעוות את הדברים שלי

לא כל מי שלא הומו הוא הומופוב.

A 26 cm Schlong

New member
אגב

מעשה סדום זה המצאה של התנ"ך, ואם אתה כזה יהודי טוב, אז קח בחשבון שעל פי הדת אסור גם לקיים מין אוראלי, לא רק אנאלי.

Berethor

New member
אני יודע את זה שזה עניין דתי

ועדיין אנאלי להכי גרוע גם על פי הדת, ובצדק.

grinberg

New member
Berethor איזה משעמם אתה

עושה סקס כמו רובוט תמיד באותה תנוחה מסכנה והעיקר להיות "100% סטרייט" איזה מזל שלא כולם כמוך

Berethor

New member
אם היית קורא עוד הודעות שלי

הייתי רואה כמה אתה טועה, כפי שאמרתי אני בעיקר נגד אנאלי, אם כל מה שאתה מכיר זה אנאלי או תנוחה אחת המין רגיל זה כבר בעיה שלך, לא שלי. כפי שאמרתי יש מספיק דברים אחרים שאפשר לעשות במקום, אנאלי זה מיותר לחלוטין. דווקא חובבי האנאל, בקושי עושים משהו חוץ מאנאלי, גם משעממים וגם כל הדברים הבעייתים האחרים שציינתי בדיון.

A 26 cm Schlong

New member
את המשפט האחרון שלך אמר החבר שלך מלמעלה

לא אני.

הוא קישר באופן אוטומט סקס אנאלי להומוסקסואליות. לקרוא אתה יודע?

ויותר מזה-

מבחינה פסיכולוגית - במין אנאלי יש המון התמסרות של האשה והמון דומיננטיות של הגבר, תחושה שלו כ"כובש", וזה הכי הכי רחוק שאפשר מלהיות גיי (אם זה כ"כ מפחיד אותו ומאיים עליו
).

Berethor

New member
אם זה הקטע שלך עדיף כבר דוגי

בכל אופן אני לא צריך שום תחושת כובש, עדיף מין הדדי, אני מעדיף שמין יהיה ברית ולא כיבוש.

A 26 cm Schlong

New member
אפילו

מכיוון שבד"כ הגבר הוא החודר ולא הנחדר, יש תחושה של כיבוש בכל תנוחה.

יש לך כל מיני מושגים ותפיסות עולם נורא "רומנטיים" ("מעדיף שמין יהיה ברית ולא כיבוש", מעדיף להזדיין מאהבה ועוד כל מיני קשקושים בסגנון), וגם דעות קדומות וחשוכות על חלק מהדברים, מה שגורם לי לחשוב שנולדת במאה הלא נכונה. 200-300 שנה אחורה והיית משתלב בכיף.

אם אתה חושק בשינוי בחיים שלך, אני מציע לך לפתוח את הראש (אולי גם את התחת, אם כבר) ולהתרגל לעובדה שמין אפשר לעשות גם לא מאהבה ושבמיטה הכל הולך כל עוד זה מקובל על שני הצדדים, מבלי שאחד מהם ייחשד בסטייה.

למעלה