תגידו אתם/ן צופים/ות בפורנו?

וגם, לגבי השורה האחרונה שלך -

אפשר לעשות סקס פרוע מאוד עם הרבה אהבה.
יש נטייה לחשוב שסקס פרוע "לא יאה" לעשות עם מישהו שאוהבים, וזה ממש לא נכון. תשוקה פרועה לא מתנגשת עם אהבה, להיפך - היא הולכת הכי טוב עם אהבה

Berethor

New member
לפחות אני מייצג את מה שטוב מפעם ואתה תרע

ככה שלא אכפת לי להיות 'אדם קלאסי', זה בכלל לא משהו רע לדעתי, וזה בטוח עדיף מסוטה מודרני, או לחילופין איש סדום, אתה יודע שיכול מאוד להיות שגם אתה אדם נורא עתיק, הרבה יותר עתיק ממני, מתקופה פרהיסטורית, של אנשים של חיות אדם. אל תשחק לי אותה נאור גדל, בתכלס אתה שוביניסט גדול, כל הסקס בשבילך זה פעולות של צייד וכיבוש, אתה תומך בזנות ובעוד כלמיני דברים רעים ושוביניסטים, אתה מזלזל באנשים לא מופקרים מינית, אתה גם א-רומנטי, זה שכמה שפחות מין שלך פה תמכו בך לא מוציא אותך צודק. אני באופן אישי רואה במי חודר מי נחדר פרט טכני בלבד, אחרי הכל אחרת לא יכולים להתקיים יחסי מין מלאים, לכן זה לא מפריע לי לתפיסה הרומנטית והשוויונית שאני מאמין בא.

Berethor

New member
לא דברתי עליך

אבל אם כבר את מחפה על אנשים כמו A 26 cm Schlong כחלק מאחוות האנאל שיצרתם פה, הרומנטיות שלך מוטלת בספק. כי האדם הזה סטוצר ותומך בזונות וסמים ומזלזל בדברים רומנטים, הוא מייצג את כל הרעות החולות שיש. גם לא רומנטי וגם לא מוסרי. אני בעיקר מאוכזב מהתמיכה שלך בו, אבל שיהיה.

כשהוא צודק - הוא צודק...

כשהוא לא - הוא ממש לא (יש לנו היסטוריה מרשימה של מריבות וירטואליות
).
והפעם הוא סופר-צודק.
אין לזה קשר לרומנטיות שלי או לא-רומנטיות שלו.
אני כן ממליצה לך להיפתח לתפיסות אחרות. לא חייב לנסות בעצמך, אבל לא לפסול אחרים בצורה גורפת כזאת.

Berethor

New member
במלא אי אפשר לפתח שתוקפים אותך

אני גבר, לא סמרטוט. 'שיורים' עליי, אני 'יורה' חזרה. A 26 cm Schlong הידוע גם בתור מיסטר שמוק, כמו שהכינוי שלו גם מעיד, תקף אותי גם פה וגם בדיונים אחרים, לא מספיק שהוא תומך בכל רעה חולה, הוא גם מזלזל בכל מי שלא תומך בהן כמוהו, זה כלל גם זלזול בחברי הפורום על כך שהם חסרי נסיון מיני/בעלי נסיון מיני מועט ולא כמוהו. כך שזה לא משנה, אני מכיר את הדעות שתומכות באנאלי, ציינתי רק למה אני לא בקטע, זה הכל, זה שזה ירד לפסים יותר אישיים, זה הכל באשמת מיסטר שמוק ותומכיו. בכל אופן לא אכפת לי, אני יכול עליו וגם על עוד עשר כמוהו, מי הוא בכלל חושב שהוא, סתם low-life.

A 26 cm Schlong

New member
ההיכרות שלך עם עולם המונחים של הגאים

לא מוסיפה להוד 100% סטיירטיותו נקודות זכות. לתשומת לבך.

שלונג - הנס קרה!

אני מסכימה איתך לגמרי!!!
מזמן לא שמעתי שטות כזאת - "אנאלי מזכיר הומוסקסואליות"

Berethor

New member
זה לא שטות זה דעה

והסברתי גם תסיבות שאני חושב ומרגיש ככה. אז מה את כל כך אוהבת אנאלי?

דיבבלעס

New member
כל דבר שווה לנסות...

אם ניסית ולא מצא חן בעיניך מילא,
אבל אם לא ניסית ובשם הדברים האלה שאתה כותב כאן...אתה סולד מכך, אז פשוט חבל...

Berethor

New member
אין לי שום חשק לנסות את זה

יש מספיק דברים מיניים אחרים שאפשר לעשות גם בלי אנאלי. אם הייתי אם אישה שמאוד רוצה את זה היה סיכוי שאולי הייתי מנסה אבל בטח שלא הייתי הצד שיוזם/דורש דבר שכזה מאישה, אני גם מכיר הרבה נשים שלא בקטע, וגם כאלה שעשו את זה רק בגלל לחץ של הגבר אבל לא באמת נהנות מזה. בכל מקרה אני סולד מהסיבות שציינתי.

A 26 cm Schlong

New member
זה לא משנה מה תכתוב לו

הוא הא טעון כבר בדעות קדומות על מין אנאלי שמתקיים רק בחברות מופקרות מינית.

הוא לא מבין שבמין הכל הולך, כל עוד זה מקובל על שני הצדדים. מבחינתו מין שהוא לא ואגינלי (מונח שהוא אוהב מאד להשתמש בו), הוא בגדר סטייה.

ספר לו שיש אנשים שנהנים שמכים אותם במיטה, יש כאלה שאוהבים שמשתינים עליהם וגם כאלה שאוהבים סקס הכולל חרבונים. נראה מה יהיה לו להגיד על זה.

למעלה