תגידו יש עוד מישהוא בפורום שלא אוהב

• פותח הנושא ash 1
  • פורסם בתאריך

ash 1

New member
תגידו יש עוד מישהוא בפורום שלא אוהב

את דוויס?

DigiCat

New member
אני...

שונאת את אחותו....
היא כזאת סתומה!!! אבל דיוויס חמוד כזה...אני חולה על היציאות המטומטמות שלו...

Rocketshipper

New member
איזה אכזרי!!!!!!! ;;;;;;;_;;;;;;;;

*מחבקת את דייויס* קן-צ´אן איז היר!! קן צ´אן איז היר!! ;-;

Rocketshipper

New member
חחחחחחחחחחח זה עדיין אכזרי

ועוד ציור שכתוב עליו "האפי ולנטיינס דיי!"

Digi Lista

New member
איך אפשר לא לאהוב את דיוויס?...

אני פשוט מתה עליו! עליו ועל טאי!פרט לבדיחות וליציאות חסרות הטאקט שיוצאות להם בלי חשבון, הם גם ממש חמודים!בעיקר דיוויס המסכן שתמיד ירדו עליו(וזה עצבן אותי, הם לא יותר מוצלחים ממנו בעיקר לא יולי שפשוט מביאה לי את הקריזה בתפארתה...) בסוף הוא היה זה שהציל אותם ולא שקע לאשליות של מאלומיוטיסמון! בכלל אם יש משהו ששווה לראות בשבילו דיג´ימון(אחד מהדברים שלא יהיו אי הבנות)זה דיוויס וטאי!!!אין כמוהם!(תראו לי עוד סדרה שיש שניים כאלה מצחיקים ולוחמים...)אבל כמובן שזאת דעה בלבד!אתה לא אוהב אותו ואחרים כן, כנ"ל לגביי כול דבר אחר.

star_female

New member
גם אני פחות אוהבת את טאי...

אני לא שונאת אותו... אבל... אולי זה בגלל שאני יותר אוהבת את העונה השנייה. אני לא חושבת שיש לי דיג´יגורל אהוב מהעונה הראשונה לפני שקארי הצטרפה.

Digi Lista

New member
מה???...

לדעתי העונה הראשונה הרבה יותר טובה,העונה השנייה יפה אבל יש המון חיקויים מהעונה הראשונה(אני לא אכתוב עכשיו אותם כי זה ארוך) אבל אני עוד אחזור לזה. בעונה הראשונה יש את טאי ומאט שאני באופן אישי ממש אוהבת(את טאי יותר) וקארי?אם להתנסח בעדינות(זה קשה לי אז תסלחו לי מראש) היא כול כך מתוקה שחטפתי ממנה כאבי שיניים רציניים, אני ממש אבל ממש לא אוהבת אותה!נכון, יש לה כמה דברים מדהימים כמו את הדיג´ימונית שלה גאטומון ואת הקטעים בעקבות סמל האור. העונה השנייה... אמממ... טאי נשאר חמוד אבל הוא התבגר וזה הרס, דיוויס חמוד ואין על זה ויכוח(מבחינתי...), קן בחלק השני נהיה מתוק אמיתי, והשאר הביאו לי את הרצון העז להקיא(לא מדובר על הדיג´ימונים). היה פרק בו הם מגיעים לבית ג´יגה וטי.קיי קארי ויולי מחליטים להתפצל, רק שזאת לא התפצלות... יולי מתפצלת טי.קיי וקארי הולכים כמובן ביחד לאותו הכיוון(לדעתי היו להם תוכניות רומנטיות...).

Rocketshipper

New member
אוהוווו

אני שונאת שאומרים שהעונה השנייה היא חיקוי.... אף אחד מהדיג´יגורלים לא דומה בכלל... אני לא מבינה את כל הקטע הזה...

Digi Lista

New member
לא ,לא במובן הזה!

לא התכוונתי להגיד שהדיג´יגורלים הם חיקוי! ממש לא! התכוונתי שיש המון קטעים(אני מנסה לא להיכנס לזה הלילה כי זה לא יגמר מהר...) בעונה השנייה שמאוד מזכירים את העונה הראשונה!

LILO digital

New member
שמעתי שאוהבים פה את קארי...

סטטוש (הוד רוממות המנהלת) סיפרה לי שאתם אוהבים את קארי. סליחה??!! היא חמודה בתור דמות, אבל... ?!

למעלה