תגידו יש עוד מישהוא בפורום שלא אוהב

• פותח הנושא ash 1
  • פורסם בתאריך

Morphia

New member
אנחנו?

אני אבין מזה שגם את אוהבת סלאש, איזה עוד זוגות את אוהבת?

pokegirl

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif דייקן זה מחלה

אבל מהסוג הטוב

Rocketshipper

New member
טוב מאוד... ^_-

איזה עוד זוגות סלאש אני אוהבת? חחחחחחחחחחחח כמעט כולם בדיג´ימון... אני חושבת שאם לא הייתי אוהבת מימי+ג´ו כל כך, הייתי אוהבת מאט+ג´ו.. טאיטו אני לא אוהבת נורא... אבל פשוט נכנסתי לזה בגלל הפופולריות הרבה של זה o.o ועוד ועוד.. בעע.. אבל אין סלאש אחד בדיג´ימון שאני אוהבת יותר מדייקן ^^

Morphia

New member
דייקן...

טוב, לכל עונה יש את הזוגות שלה... כמו שבעונה הראשונה (והלאה) זה היה טאיטו\ימאצ´י, ככה בעונה השנייה זה דייקן\קנצ´וק. ובאותה נשימה אני יכולה לומר שמיד כשראיתי ידעתי שיש שם פוטנציאל ענק להנרי\טאקטו...

miaka

New member
דייקן שולט!

זה השיפינג הכי טוב בסדרה *.* הרבהההה יותר מטאיטו (לא שאני לא אוהבת את טאי ומאט, אבל דייויס וקן.... ***.***)

Morphia

New member
או מיי גוד!

את מכירה את מלך הארגמן!!! (כרימסון קינג). ואת מעדיפה דייקן... או וול... אני לעד אעדיף טאיטו, אבל לכל אחד יש את ההעדפות שלו, לא נתחיל לריב על זה, נכון?

miaka

New member
../images/Emo13.gif

זה קינג קרימזון, ד"א
ודייקן זה פשוט שיפינג חמוד כל כך *.*

דייויס *-*

הם o.o *מסתכלת על השרשור* אנשים אוהבים כאן דייקן. לי, טלי, רואות מה עשיתן? ~_~ טוב, אני חובבת דייקן, אבל אם יש זוג סלש שדייויס, או, סליחה, Daisuke משתתף בו, זה טקדיי/טקסוקה/דייקארו או איך שלא קוראים ל טיקיי+דייויס. אני פשוט אוהבת את זה! קדימה, כולם להגיד איכס!
ולא, אני לא אוהבת טייטו כל כך. ובקשר לטיי... *-* אני דווקא אוהבת שהוא התבגר. אבל... לפי דעתצי, ונראה לי שאני היחידה שחושבת ככה, הם הרסו את מאט בעונה השנייה ;_; זה, וכמה פנארטס שינו את הדמות האהובה עלי מ01 ממאט לטאי *_* ולמה כולם יורדים עלי יולי?! ;_;

Morphia

New member
אני יודעת אבל...

השיר האהוב עליי (חוץ מ-talk to the wind) הוא in the court of the Crimson King ובגלל זה אני תמיד מתבלבלת... אז סליחה על זה... ואני בהחלט, אני מסכימה איתך. וכמו שאמרתי קודם, אני גם תומכת בטיקיי\דיוויס, טיקיי\קן, דיוויס\קן, וטיקיי\דיוויס\קן (אני מוזרה, מה לעשות...)

miaka

New member
מה אנשים מוצאים בטיקיי\דייויס?

תסבירו לי בבקשה

Morphia

New member
אוקיי

טיקיי הוא פשוט נשמה טובה, הוא מתאים עם כל אחד... אפילו... *רועדת* אפילו עם מאט... *מנערת את הראש* איו... לא משנה... דיוויס אוהב את כולם, וטיקיי אוהב את כולם, הם עלולים לעשות את זה ולא לקלוט שזה לא הנורמה... חוץ מזה, הרעיון הוא שהם ביחד עם קן, כי אז רמת המתיקות (שבאמת מגרדת את גבול הבחילה) מתמתנת ביחס למרירות ולעצב שישנם בקן... וואוו... פילוסופיה חסרת בסיס... נו טוב... מקווה שזה מסביר לך. ואם לא, תשלחי לי אי מייל ואני אשמח להרחיב בנושא...^^

Rocketshipper

New member
אכן כן../images/Emo98.gif

כולנו חושבים שבסוף קן התחתן עם יולי אך לא ולא למעשה מדובר במשולש אהבה פראי של קן יולי ודייויס רק שקן לא יודע ממנו

למעלה