תגידו יש עוד מישהוא בפורום שלא אוהב

• פותח הנושא ash 1
  • פורסם בתאריך

ThE PinK MimI

New member
../images/Emo171.gifמאט..מימי!

הם לא חמודים ביחד?
סתם כי בא לי לדבר

Morphia

New member
אוי לא!

*עיניים מורחבות, קשה לנשום* אני ממש לא בעד השניים האלה ביחד... *נחנקת* לחוד הם מהממים, ביחד *עושה לא עם הראש* אין סיכוי, לא אם אני יכולה למנוע את זה *מחייכת* סליחה על הקטילה, יש לי קצת בעיות...

star_female

New member
הבעייה איתם...

זה שאין סיבה שהם יהיו ביחד. זה ששניים נראים חמודים ביחד לא גורם להם להיות מתאימים. אני לא אוהבת מאט/מימי... מצד שני, אני כן אוהבת מימי/ג´ו. ומאט... לא ממש אכפת לי עם מי הוא יהיה (טאי, סורה, ג´ו...)

Morphia

New member
טיהי

טוב תראי, אני חושבת שטאי ומאט זה הכי מתאים... אבל קראתי כמה פיקים ששמו את מאט עם ג´ו... וזה היה... מוזר...

star_female

New member
מאט וג´ו...

בעיקר בעונה הראשונה... הפרק הזה עם המסעדה... בעונה השנייה אין. ואני עדיין מעדיפה את מימי עם ג´ו ^_^ מאט וטאי... טוב, אחרי שקוראים כ"כ הרבה דאיקן חייבים להתרגל לזה... אני לא אומרת שזה לא קיים, כי זה כן, ואפילו כמעט רשמי (התמונה עם הוורדים....), אבל אני לא ממש אוהבת את זה. לא יודעת למה. אבל זה לא מפריע לי, לדעתי טאי, מאט וסורה יכולים להיות כולם ביחד וזהו XD

Morphia

New member
...

כאילו מה, שלישיה? אני לא נגד שלישיות, אבל זה נשמע קצת חשוד, את לא חושבת?

coolit

New member
אווווו..|בלוןכ|

ברור שיש רגעים שמתעבים אותו, כי הוא כל כך אוהב את קארי וכזה טמבל.. אבל הוא לא רשע, הוא ממש חמוד לפעמים, נחמד וחביב.. אני לא אוהבת ואתו, אבל אני בשום אופן לא שונאת אותו.. מאט הכי שווה!!! ברית.

star_female

New member
*אהב*...

יותר נכון, חיבב... זה היה סתם crush אם תשימי לב, אחרי הפרק הראשון עם סילפימון הוא כבר לא אומר שום דבר שמרמז על זה שהוא עדיין מחבב אותה. כי הוא לא. אהם.

star_female

New member
P:

למה לא? הוא נכון. (אני בדקתי.. עכשיו אני רוצה לראות שתביאי הוכחות שיסתרו את זה...)

למעלה